ΣΕΙΣΜΟΣ, ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, «ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ»…

4.33/5 (6)

Από τη μέχρι τώρα ζωή μου έχω βγάλει τα παρακάτω συμπεράσματα:

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ με έχει απογοητεύσει γιατί ο κυριότερος λόγος των επαγγελματιών στρατιωτικών δεν είναι η αγάπη για την Πατρίδα αλλά η σταθερή εργασία με υψηλές, σχετικά με τον ιδιωτικό τομέα, αποδοχές. Ελπίζω στις κρίσιμες ημέρες που έρχονται να φανούν αντάξιοι του Εθνόσημου.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ με έχει απογοητεύσει για τους ίδιους λόγους με τον Στρατό. Επιπλέον, υπακούει τυφλά σε οποιαδήποτε εντολή, αρκεί να πέφτει ο μισθός. Χτυπάνε αλύπητα τους άοπλους ειρηνικούς πατριώτες και κρύβονται όταν βλέπουν αναρχοάπλυτους φασιστοαριστερούς δολοφόνους. Κυνηγάνε άτομα χωρίς μάσκα και αδιαφορούν για τους λ@θρομεταν@στες εγκληματίες που σφάζουν για 5 €.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ με έχει απογοητεύσει, επειδή η μοναδική περίπτωση που επαναστάτησε συγκροτημένα ήταν όταν πρόσφατα τέθηκε το θέμα της μισθοδοσίας τους. Εννοώ την ηγεσία της, Βαρθολομαίο,  Ιερώνυμο, τα μέλη της Δ.Ι.Σ. και όλους τους νάνους ιεράρχες με μικρό ‘’ι’’ που αυτήν την περίοδο που διώκεται η Εκκλησία είναι εξαφανισμένοι, αντί να σταθούν στην πρώτη γραμμή και να πολεμήσουν για την Ορθοδοξία,  την Εκκλησία και τον απλό λαό. Αόρατοι, άβουλοι, κρυμμένοι ήταν οι περισσότεροι από αυτούς όλο αυτό το 6μηνο. Τώρα, σε λίγο, θα έρθει η ώρα να κριθούν οι απλοί ιερείς. Σύντομα θα κληθούν να δείξουν ποιοι είναι ιερείς του Χριστού και ποιοι είναι καλά και υπάκουα σκυλάκια των μασόνων (κατά πλειοψηφία) μητροπολιτών. Ίσως είναι βαριά η λέξη ‘’σκυλάκια’’, αλλά αν αρχίσουν να κοινωνούν τους πιστούς με πλαστικά κουταλάκια τι θα είναι;  Μην αρχίσετε τις ανοησίες για ιεροκατάκριση. Τα δημόσια πρόσωπα θα κρίνονται διαρκώς. Ούτε για Υπακοή. Υπακοή κάνουμε στο Χριστό, στους αγίους πατέρες, στους κανόνες της εκκλησίας, στον πνευματικό μας. Όχι στις βλάσφημες εντολές του κάθε μασόνου, οικουμενιστή,  νεοταξίτη ιεράρχη που τιμωρεί ορθόδοξους χωρίς απολογία και γλύφει παπικούς, προτεστάντες και ουνίτες. Όλα όσα προτείνουν οι άθεες, ανθελληνικές και αντίχριστες κυβερνήσεις μας ψηφίζονται κανονικά από όλους τους βο(υ)λευτές χωρίς την παραμικρή αντίδραση των μητροπολιτών (εκτρώσεις, αλλαγή φύλλου στα 15, υιοθεσία τέκνων από ανώμαλους γονείς, βλάσφημες παραστάσεις στα θέατρα, βιβλία σχολείων, κλείσιμο ναών & κοιμητηρίων, μάσκες στα σχολεία & στους ναούς, αφαίρεση σταυρού στα hot spots, αποποινικοποίηση εξύβρισης των Θείων, εξίσωση κοινόχρηστων χώρων με τους ναούς, ισλαμικό τμήμα στη Θεολογική σχολή μας, Κολυμπάρι, σχίσμα Ουκρανίας και άπειρα άλλα που δεν θυμάμαι).

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ με έχουν απογοητεύσει επειδή φιμώνουν όλες τις φωνές που είναι αντίθετες ως προς τις οδηγίες που έχουν λάβει, παρουσιάζουν τα άσπρο ως μαύρο και το αντίστροφο, παραποιούν δηλώσεις, συκοφαντούν, διαστρεβλώνουν ειδήσεις, προπαγανδίζουν, παραπληροφορούν, διώκουν, εξευτελίζουν, δικάζουν κλπ κλπ. Τα κάνουν όλα εκτός από αυτό που πρέπει. Το λειτούργημα που όλοι ξέρουμε ότι θα έπρεπε να κάνουν (με ελάχιστες εξαιρέσεις στα μικρά ΜΜΕ). Οτιδήποτε τους ζητήσουν τα αφεντικά τους σόρρος, γκέιτς και λοιποί υπάλληλοι του αρχισατανιστή ρότσιλντ το εκτελούν άμεσα, αδιαφορώντας για το καλό της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας. Στάζουν μίσος για κάθε τι από τα παραπάνω… Απίστευτοι δημοσιοκάφροι…

Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ με έχει απογοητεύσει, επειδή το μόνο που νοιάζει τους δικαστές είναι η εξίσωση του μισθού τους με των βουλευτών και το κύρος του επαγγέλματός τους. Δείχνουν απίστευτη σκληρότητα σε πατριώτες, σε άτομα που αμύνονται, σε άτομα που είναι αδύναμα οικονομικά και ταυτόχρονα απίστευτη ανοχή σε εγκληματίες, δοσίλογους, δολοφόνους λαθρομετανάστες, αναρχοάπλυτους ψευτοαριστερούς εγκληματίες, πολιτικά καθάρματα που ζημιώνουν με δισεκατομμύρια την Ελλάδα, άτομα που μπαίνουν πάμφτωχα στην πολιτική και βγαίνουν ζάπλουτα, άτομα που θησαύρισαν την περίοδο της κατοχής και της τουρκοκρατίας κι εμείς τους κάναμε εθνάρχες αντί να τους στείλουμε φυλακή …  Φυσικά, όπως σε όλους τους τομείς, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά στη Δικαιοσύνη είναι απειροελάχιστες.

ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ με έχουν απογοητεύσει, επειδή φοβούνται να εκφράσουν την πραγματική άποψή τους για την επιδημία και δέχονται ως επίορκοι να παίξουν τον ρόλο της κυβέρνησης των μαριονέτων περί πανδημίας. Ξαφνικά σταμάτησαν οι θάνατοι από καρκίνο, τροχαία, καρδιακά κλπ (65.000 Έλληνες στο 9μηνο) και ασχολούμαστε αποκλειστικά με 500 νεκρούς στο 9μηνο, από τους οποίους ακούγεται ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι 87 έτη και είχαν από 2 τουλάχιστον υποκείμενα νοσήματα. Τσιμουδιά οι γιατροί μας. Αρνούνται τον διάλογο με νομπελίστες κορυφαίους επιστήμονες του πλανήτη. Αρνούνται κάθε άλλη άποψη με φασιστικό τρόπο περιφρονώντας επιστήμονες που ούτε τα κορδόνια τους δεν είναι άξιοι να δέσουν. ‘’Ιατροί’’ που μέχρι πέρυσι δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους (η οποία θα έπρεπε να ντρέπεται που τους γέννησε) και ‘’το παίζουν’’ ειδικοί επειδή έχουν το βήμα των ΜΜΕ και μισθοδοτούνται από τους φόρους μας ως δημόσιοι υπάλληλοι.

ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ με έχουν απογοητεύσει επειδή αδιαφορούν για την πνευματική & ηθική παρακμή της κοινωνίας μας, για τις εκτρώσεις, για την υπογεννητικότητα, για τα εθνικά θέματα, για την ποιότητα της παιδείας και για τόσα άλλα σοβαρά θέματα, λες και τα έχουμε λύσει. Άρτος και θεάματα. Ο μισθός / σύνταξη να πιστώνεται (δηλαδή τα ψίχουλα) και ο Ολυμπιακός / ΠΑΟΚ κλπ καφενεία να πηγαίνουν καλά. Τι μας νοιάζει πως και που θα μεγαλώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας… Επιτρέπουμε να μας επιβάλλουν το ΄΄διαίρει και βασίλευε’’ σε όλους τους τομείς. Αριστεροί και δεξιοί, Χριστιανοί και άθεοι, πλούσιοι και φτωχοί, αρειανοί και παοκτσήδες, ολυμπιακοί και παναθηναικοί, μασκολάτρεις και ανοιχτόμυαλοι, ‘’ενημερωμένοι’’ από τα ΜΜΕ τύπου σκάι (πίστευε και μη ερεύνα) και πραγματικά ενημερωμένοι από πολλές πηγές (ερευνάτε τας γραφάς), πατριώτες και αναρχοάπλυτοι κλπ.

Έχω πολλές σκέψεις μου να γράψω, αλλά τα μεγάλα άρθρα κουράζουν και δεν τα διαβάζει κανένας.

ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ:

Έρχονται δύσκολες ημέρες. Τα παρακάτω που θα αναφέρω με τυχαία σειρά, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα συμβούν. Το θέμα είναι η έντασή τους και όχι εάν θα συμβούν (μεγάλος σεισμός, απόσυρση κεφαλαίου, πτώχευση, εμφύλιος με τους λάθρο & τους αναρχοάπλυτους, θερμό επεισόδιο με τους τούρκους, πείνα και άλλα δεινά).  Όλα τα γεγονότα που ζήσαμε, ζούμε και θα ζήσουμε έχουν προφητευτεί από τους αγίους της Εκκλησίας μας. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ερευνήσει κανείς όλα αυτά που έχουν γράψει ή πει πάνω από 100 άγιοι. Υπάρχουν άτομα που έχουν ‘’κάνει διατριβή’’ πάνω σε αυτό το θέμα. Διαβάστε τα άρθρα τους, ακούστε τις ομιλίες τους και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Σε αυτές τις έρευνές τους δίνουν προτάσεις, λύσεις, ιδέες για επιβίωση. Φυσικά όχι μόνο σωματική αλλά κυρίως πνευματική επιβίωση.  Διαβάστε και ακούστε τον σύγχρονο Κολοκοτρώνη, τον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο. Την Άννα Παγκράτη. Τον Ηλία Καλλιώρα. Τον Διονύση Μακρή. Τον Άγγελο Βασιλειάδη & τον mr. V.

Καλή δύναμη, με φώτιση, με Πίστη στο Χριστό πάνω από όλα. (Όχι ”υγεία πάνω από όλα” που λέει η μάζα).

Ας έχουμε την υπομονή και την πίστη των αγίων.

Αμήν.

Νικόλαος Σπανός

triklopodia.gr

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, «ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ»…

του Νεκτάριου Δαπέργολα

Διδάκτορος Ιστορίας

Πολλαπλασιάζονται λοιπόν οι φωνές της βλασφημίας μέσα σ’ αυτή τη μαζική παράκρουση που έφερε στις ζωές μας η δήθεν πανδημία. Και εντείνονται δυστυχώς και μέσα στον επίσημο εκκλησιαστικό χώρο, καθώς όλο και περισσότεροι επίσκοποι και ιερείς μάς καλούν να υπακούσουμε στους φερόμενους ως «ειδικούς» και στα λεγόμενα «υγειονομικά μέτρα» ως προς τον μη ασπασμό των ιερών εικόνων ή τη βέβηλη μασκοφορία, ενώ πριν από λίγες ημέρες διαβάσαμε με αποτροπιασμό άλλη μία ελεεινή και απαράδεκτη εγκύκλιο της Δ.Ι.Σ.

Εμείς όμως συνεχίζουμε να απαντάμε σε όλους αυτούς ότι οι ειδικοί για όσα συμβαίνουν μέσα στις εκκλησίες δεν είναι ούτε τα μασονοκίνητα μαντρόσκυλα του αντίχριστου καθεστώτος, ούτε οι βλάσφημοι νεοταξικοί λακέδες των ΜΜΕ της καταισχύνης, αλλά ούτε και οι καθεστωτικοί λοιμωξιολόγοι που εδώ και οκτώ μήνες υποπίπτουν στη μία αντίφαση μετά την άλλη προκειμένου να στηρίξουν το ψευδαφήγημα, βιάζοντας κατάφωρα χιλιάδες (επίσημα κι ανεπίσημα) ιατρικά δεδομένα, πολύ δε περισσότερο την ίδια τη λογική.

Επειδή όμως επίσης μάς λένε να υπακούσουμε και στους ίδιους (τους αυτοφερόμενους ως πνευματικούς «ειδικούς», επειδή αυτοί δήθεν γνωρίζουν καλύτερα τα δογματικά από εμάς), τους απαντάμε επίσης ότι ειδικοί δεν είναι ούτε οι απερίγραπτοι μεταπατερικοί ψευτοθεολόγοι των πονηρών ημερών μας, ούτε ο κάθε πλανεμένος (αν)ιεράρχης που – μετά από όλες τις άλλες αιρετικές απόψεις του – βάλθηκε με αστεία επιχειρήματα να μας αποδείξει εσχάτως και την «κτιστότητα» και «φθορά» στην οποία υπόκειται ο ορθόδοξος ναός και άρα τη μεταδοτικότητα των ασθενειών, σε άλλη μια κακοδοξία μέσα στο πλαίσιο της καινοφανούς αυτής και εκτρωματικής ψευτοθεολογίας της μάσκας.

Κανείς λοιπόν από όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους δεν είναι ειδικός. Ειδικοί για όσα συμβαίνουν μέσα στους ναούς μας και γενικότερα στον εκκλησιαστικό χώρο (σε καιρούς μάλιστα τέτοιας πλάνης και δογματικής εκτροπής των φερομένων ως εκκλησιαστικών ταγών) είναι αποκλειστικά και μόνο οι Άγιοι. Και αυτούς θα ακούμε.

Και ο λόγος βέβαια των Αγίων είναι καταλυτικός. Αδύνατη η μετάδοση ασθενειών και μολύνσεων μέσα στον ναό, γιατί εκεί όλα εξαγιάζονται από τη Θεία Χάρη, όλα τα κτιστά, όλα τα αντικείμενα, ακόμη και ο αέρας και η σκόνη. Μας το έχουν ξεκαθαρίσει οι Άγιοι σε όλες τις εποχές και σε όλες τις περιστάσεις. Και ναι, θα το επαναλάβουμε, όσο κι αν όχι μόνο οι βλάσφημοι καθεστωτικοί τζουτζέδες, αλλά και πολλοί «πιστοί» ακόμη θα το χλευάσουν, εμποτισμένοι από τα μεταπατερικά απόνερα: μιλάμε ακόμη και για τη σκόνη. Σαφής η ρήση του Αγίου Συμεών Θεσσαλονίκης ότι και η σκόνη μέσα στον ναό χαριτώνει, γιατί τα πάντα εκεί μέσα καθαγιάζονται, σαφής η ρήση του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου ότι ακόμη και η σκόνη που βρίσκεται πάνω σε άγια λείψανα είναι θαυματουργή, ενώ φυσικά αξίζει να θυμηθούμε και την εντυπωσιακή ρήση του Αγίου Γαβριήλ του δια Χριστόν σαλού, που έλεγε ότι «εάν ξέρατε πόση ευλογία έρχεται στη Θεία Λειτουργία, τότε θα μαζεύατε μέχρι και τη σκόνη από το πάτωμα της εκκλησίας, για να πλύνετε με αυτήν το πρόσωπό σας».

Και ανάμεσα σε όλα αυτά, πραγματικά αξίζει να αναφέρω και κάτι λιγότερο γνωστό. Πρόκειται για ένα από τα θαύματα που είχε επιτελέσει ήδη εν ζωή ο σπουδαίος Γέροντας της Σίψας, ο Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης, και το οποίο είναι πολύ χαρακτηριστικό (και αποστομωτικό προς τινάς βλασφήμους των ημερών μας), μαρτυρώντας και αυτό την εξαγιαστική δύναμη του ορθόδοξου ναού. Το καταγράφω αυτολεξεί (από το βιβλίο «Ο Όσιος Γεώργιος της Δράμας», εκδ. Ιεράς Μονής Αναλήψεως του Σωτήρος Σίψας, Δράμα 2019, σελ. 217-218):

«Ο Αντώνης Δασκαλούδης, όταν ήταν περίπου έξι ετών, ενώ έβλεπε καλά και δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα μάτια του, εντελώς ξαφνικά άρχισε να χάνει το φως του. Οι γονείς του ανήσυχοι τον πήγαν στους γιατρούς, αλλά το παιδί δεν γινόταν καλά, Αντιθέτως χειροτέρευε. Τότε άκουσαν για την αρετή και τα χαρίσματα του καλόγερου της Σίψας και μια

που ήταν ευλαβείς και θεοφοβούμενοι, αποφάσισαν να το πάνε στον Γέροντα. Με τη συγκοινωνία κατέβηκαν στη Δράμα κι ύστερα συνέχισαν περίπου 13 χιλιόμετρα με τα πόδια. Όταν έφτασαν, ο Γέροντας τους περίμενε στην αυλή (σ. χωρίς να τον έχει κανείς ειδοποιήσει). Τους καλωσόρισε και είπε στο παιδί: “Έλα, Αντωνάκη, να δούμε τι έχουν τα ματάκια σου! Οι γονείς σου έκαναν τόσο κόπο να σε φέρουν ως εδώ, αλλά εσείς τον γιατρό τον έχετε δίπλα σας”. Οι γονείς του με πόνο εξήγησαν ότι δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον θεραπεύσουν. “Όχι” είπε, “εσείς έχετε άλλο γιατρό. Τον δικό σας, τον Άγιο Δημήτριο. Εκεί να πάτε”.

Είναι αλήθεια ότι η οικογένειά του φρόντιζε ένα ξωκκλήσι του Αγίου Δημητρίου, στο οποίο πήγαιναν πρωί και βράδυ κι άναβαν τα καντήλια. Στο εκκλησάκι αυτό λειτουργούσαν μια φορά τον χρόνο, του Αγίου Δημητρίου. Όταν τελείωνε η εορτή, οι χωρικοί μάζευαν τα καλύμματα της Αγίας Τράπεζας και όλα τα σκεύη και τα κλείδωναν σε ένα μπαούλο μέχρι την επόμενη εορτή του Αγίου Δημητρίου. Ο Γέροντας τους συμβούλεψε να μαζέψουν τη σκόνη που υπήρχε πάνω στην τσιμεντένια πλάκα της Αγίας Τράπεζας, να τη βάλουν σ’ ένα ποτήρι, να το γεμίσουν με νερό και με αυτό το αγίασμα να πλύνουν τα μάτια του παιδιού. Τούς είπε μάλιστα ότι μέχρι να τελειώσει το αγίασμα, το παιδί θα έχει ήδη θεραπευθεί. Πράγματι, οι γονείς του έκαναν όπως τους συμβούλεψε. Από τότε μέχρι σήμερα, δεν ξαναπαρουσίασε κανένα πρόβλημα με τα μάτια του».

Χρειάζεται αλήθεια να προσθέσει κανείς κάτι και σε αυτό το τόσο εύγλωττο συμβάν; Ασφαλώς όχι. Είναι εντελώς περιττό. Καθότι είπαμε: στις απερινόητες βλασφημίες των μεταπατερικών (κληρικών και λαϊκών) θολολόγων και στην παράκρουση των τρομοκρατημένων από τη…μόλυνση των εκκλησιών «πιστών», απάντηση δίνουν τελικά οι ίδιοι οι Άγιοι. Όλοι αυτοί ας μην εμπιστεύονται τους Αγίους, αλλά τον πλανεμένο λογισμό τους…

(Πρωτοδημοσιεύθηκε στο: katanixi.gr)

Μόρφου: Θα δοκιμαστεί η Κρήτη, η Ρόδος, η Λέσβος…

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *