ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΣΗ-ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΠΠ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ(Βίντεο)

5/5 (1)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Μπορεί ο Tραμπ θα ωθήσει τη Σαουδική Αραβία να κηρύξει τον πόλεμο στο Ιράν; – ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ | Illuminati Σχεδιασμός ΓΠΠ ενάντια στη Μέση Ανατολή! (2019)Τελευταία ανάλυση o 3 πανκοσμιος  ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ματθ. 24,6   Θα ακούσετε δε πολέμους και φήμες περί πολέμων, που γίνονται μακράν. Προσέχετε, μη ταράσσεσθε, νομίζοντες ότι αυτά είναι σημεία του τέλους. Διότι πρέπει όλα να πραγματοποιηθούν, αλλά ακόμα δεν θα έλθη το τέλος.

IT’S TRUE! SEVERE WARNING | Illuminati Planning WW3 Against The Middle East! (2019)

Can Trump Push Saudi Arabia To Declare War On Iran? – Latest Analysis

Syrian War Report – Sept.27, 2019: Israel Tries Stop Construction Of ‘Iranian Base’ Near Al-Bukamal

THE REAL REASON WORLD WAR 3 IS NEAR!

Α Θεσ. 5,2  διότι σεις ξέρετε πολύ καλά, σύμφωνα με εκείνα, που προφορικώς σας έχομεν διδάξει, ότι δηλαδή η ημέρα της Παρουσίας του Κυρίου θα έλθη έξαφνα εις ώραν, που δεν περιμένομεν, όπως ακριβώς έρχεται ο κλέπτης κατά την νύκτα. (Κατά τον ίδιον τρόπον έξαφνα έρχεται και η ημέρα της εκδημίας μας από τον κόσμον αυτόν).

Α Θεσ. 5,3  Διότι, όταν οι άνθρωποι λέγουν, “τώρα υπάρχει ειρήνη και ασφάλεια”. τότε έρχεται ξαφνικός εις αυτούς ο όλεθρος, όπως έξαφνα έρχεται και η ωδίνη του τοκετού εις την έγκυον. Ετσι και οι άνθρωποι αυτοί δεν θα αποφύγουν την καταστροφήν.

Iranian Military Power 2019

Αιγύπτιοι θα απομακρύνουν τον πρόεδρο El Sisi – Η Σαουδική Αραβία είναι επόμενη – Δεν υπάρχει υποχώρηση !!!!

Ησ. 17,1       Ιδού, η Δαμασκός θα εξαφανισθή εκ μέσου των άλλων πόλεων της οικουμένης, η δε πτώσις αυτής θα είναι μεγάλη.

Ησ. 17,2      Θα ενκαταλειφθή από τους άνθρωπους και θα μείνη έρημος δια παντός. Ως μάνδρα ποιμνίων θα χρησιμοποιηθούν αι περιοχαί της, όπου θα αναπαύωνται πρόβατα, και δεν θα υπάρχη κανείς να τα εκδίωξή από εκεί.

Egyptians Will Remove President El Sisi – Saudi Arabia Is Next – No Retreat!!!!

Iran’s Armed Forces Parade: New Surprises – Khorramshahr Desfile Militar no Irã

What If Saudi Arabia And Iran Went To War?

In full: War with Iran is the ‘last option’

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *