ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (Βίντεο)

5/5 (9)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένας Σαουδάραβας καθηγητής στο πανεπιστήμιο King Saud στο Ριάντ διδάσκει ότι πλούσιοι Εβραίοι προσπαθούν να αναλάβουν τον κόσμο.

Βασικά, λέει ότι οι Εβραίοι χρησιμοποιούν τη δύναμη και τη φήμη του Χόλιγουντ για να επιτύχουν τους στόχους παγκόσμιας κυριαρχίας.

Οι ισχυρισμοί τους του ήρθαν ως επακόλουθο μιας παρόμοιας αντισημιτικής δήλωσης από ένα μέλος του Συμβουλίου της Ουάσινγκτον, Δρ. Trayon White, που απλώς κατηγορούσε τους Εβραίους ότι «ελέγχουν το κλίμα».

«Πλούσιοι Εβραίοι προσπαθούν να αναλάβουν τον κόσμο και χρησιμοποιούν τη δύναμη της διασημότητας και της φήμης στο Χόλιγουντ για να επιτύχουν το φρικτό σκοπό τους» , δήλωσε ένας Σαουδάραβας λόγιος.

Ο Σεΐχης Σα’ντ ibn Abdullah Al-Humayd, καθηγητής της Hadith Studies στο πανεπιστήμιο King Saud στο Ριάντ, έκανε την κατηγορία του ενώ είχε συνέντευξη για τη Σαουδική τηλεόραση.

Κατηγορούσε τους Εβραίους για την εφαρμογή του περιεχομένου των Πρωτοκόλλων των Πρεσβυτέρων της Σιών, εκμεταλλευόμενοι το Χόλιγουντ για να «στοχεύσουν» και να απασχολούν τις μάζες με τις τέχνες, τον αθλητισμό και το θέατρο μέσω διασημοτήτων με στερεοποιήσεις του Χόλιγουντ.

Ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την αυθεντικότητα της διαβόητης αντισημιτικής πλαστογραφίας, ο Σεΐχ Σα’ντ Ίμπν Αμπντουλάχ Αλ-Χουμάϊτ, δήλωσε ότι αυτό δεν είχε σημασία, καθώς στο μυαλό του το δυσφημισμένο βιβλίο ταιριάζει με την «πραγματικότητα».

«Μερικοί άνθρωποι αμφισβητούν την αυθεντικότητα των Πρωτοκόλλων των Πρεσβυτέρων της Σιών και μάλιστα έχουμε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το βιβλίο», ανέφερε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι της Σαουδικής Ουαλίας. Η συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε στις 21 Μαρτίου, μεταφράστηκε από το Μέσο Ανατολικό Ινστιτούτο Έρευνας Μέσων.

«Δεν είναι ξεκάθαρο πως οι ειδήσεις για έναν τόσο μυστικό οργανισμό μπορούν να εξαπλωθούν παντού, ειδικά αφού αυτοί οι άνθρωποι κατέχουν τέτοια εξουσία, όπως όλοι γνωρίζουμε», πρόσθεσε ο σεϊχης. «Ωστόσο, αν κοιτάξουμε την πραγματικότητα, βλέπουμε ότι αυτό που εμφανίζεται σε αυτό το βιβλίο εφαρμόζεται.»

Τα πρωτόκολλα των συναντήσεων των μαθητευόμενων πρεσβυτέρων της Σιών είναι ένα αντισημιτικό, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο κείμενο που υπονοεί ότι περιγράφει ένα εβραϊκό σχέδιο παγκόσμιας κυριαρχίας. Η πλαστογραφία εκδόθηκε για πρώτη φορά στη Ρωσία το 1903, μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και διαδόθηκε διεθνώς στις αρχές του 20ού αιώνα. Βρίκεται σε δημοσίευση από τότε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ορισμένων εκδοτών, τα πρωτόκολλα είναι τα πρακτικά μιας συνόδου τέλους του 19ου αιώνα, όπου οι εβραϊκοί ηγέτες συζήτησαν το στόχο τους για παγκόσμια εβραϊκή ηγεμονία ανατρέποντας τα ηθικά των Εθνικών και ελέγχοντας τον Τύπο και τις οικονομίες του κόσμου με τέχνασμα.

«Είναι μάλιστα πιθανό ότι αυτοί οι Εβραίοι έγραψαν αυτό το βιβλίο και σκόπιμα έδωσαν τα νέα για αυτό, για να αποδυναμώσουν την αποφασιστικότητα των ανθρώπων;» ρώτησε ο μελετητής. «Είναι πιθανό ότι είχαν μελετήσει την ψυχολογική επίδραση που μπορεί να προκληθεί από την ανάγνωση ενός τέτοιου βιβλίου και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό το ψυχολογικό αποτέλεσμα θα τους εξυπηρετούσε καλά; Είναι δυνατό. Μόνο ο Αλλάχ ξέρει. Εν πάση περιπτώσει, δεν έχουμε αποδείξεις για την αυθεντικότητα των Πρωτοκόλλων, εκτός από αυτό που υπάρχει στην πραγματικότητα «.

«Αν εξετάσουμε το Χόλιγουντ για παράδειγμα και δούμε τις ταινίες που παράγει, και στον πυρετώδη διαγωνισμό που προορίζεται να απασχολήσει τους ανθρώπους με τις τέχνες, τον αθλητισμό, το θέατρο και τις ταινίες και να μεγεθύνει αυτούς τους ασήμαντους ανθρώπους, όπως ηθοποιοί, άνδρες και γυναίκες χορεύτριες, αθλητές και αθλήτριες … Αυτό περιλαμβάνει την προσέλκυση γυναικών σε παιχνίδια που δεν μπορούν να εκτελέσουν, αλλά στην οποία έχουν εκτοξευθεί. Περιλαμβάνει τις τέχνες, σε όλες τις ποικίλες μορφές της. Που πνίγουν τους ανθρώπους σε μια τέτοια ατμόσφαιρα », συνέχισε ο Al-Humayd.

Ο ισχυρισμός ότι η ανθρωπότητα ελέγχεται από του Εβραίους, δεν είναι ούτε καινούργιος ούτε ξεπερασμένος.

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο Trayon White Sr. (D-Ward 8), τοπικός νομοθέτης της Ουάσιγκτον, DC, κατηγόρησε τους Εβραίους για τον «έλεγχο του κλίματος» σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του στο Facebook.

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *