Σαν τα πρόβατα που περιμένουν την σφαγή στέκονται και περιμένουν τον εμβολιασμό-ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΕΦΗΒΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ COVID-19(Βίντεο)

5/5 (3)

Δαν. 7,25 Αυτός θα εκσφενδονίση λόγους αλαζονικούς και υβριστικούς εναντίον του Υψίστου Θεού. Θα καταδιώξη και θα αχρηστεύση τους αγίους του Υψίστου Θεού. Θα σχεδιάση να αλλάξη τους καιρούς και τον νόμον του Θεού, να δημιουργήση νέαν τάξιν πραγμάτων. Μέχρις ωρισμένου καιρού θα παραχωρηθή εις αυτόν μία τέτοια εξουσία.
Ιω. 10,3 Εις αυτόν ο θυρωρός ανοίγει την θύραν, και τα πρόβατα ακούουν και γνωρίζουν την φωνήν του, και αυτός καλεί τα πρόβατα το καθένα με το όνομά του, και τα βγάζει δια την βοσκήν.

People Are Lining Up For It!

«Τουλάχιστον ετησίως»

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι εμβόλια κορoνoϊού μπορεί να απαιτούνται για «πολλά χρόνια ακόμη».

« Όπως παρομοίως γίνεται με το εμβόλιο κατά της γρίπης, όπου εμβολιάζετε εκ νέου για τη νέα μετάλλαξη του ιού κάθε φορά», δήλωσε η Μέρκελ στο Βερολίνο μετά από μια συνάντηση κορυφής για την εκστρατεία εμβολιασμού της Γερμανίας τη Δευτέρα.

Πηγή

Το ίδιο δήλωσε και Βενιαμίν Νετανιάχου στο Νταβός 2021 την περασμένη εβδομάδα. Για την ακρίβεια είπε ότι θεωρεί ότι ο κόσμος θα εμβολιάζεται «τουλάχιστον ετησίως» Δηλαδή, μια φορά το χρόνο το λιγότερο. Πηγή

Δείτε και για την τεχνολογία μικροβελόνων τις αναρτήσεις εδώ

Ασκητής

Ο Michael Jackson εκθέτει τα ΜΜΕ και το σύστημα!

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΕΦΗΒΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ COVID-19

fake_pandemic

Πραξ. 4,12 Και δεν είναι δυνατόν με κανένα άλλο πρόσωπον και τρόπον να επιτύχωμεν την σωτηρίαν, διότι δεν υπάρχει κανένα άλλο όνομα κάτω από τον ουρανόν και εις όλην την γην, που να έχη δοθή εκ μέρους του Θεού στους ανθρώπους, δια του οποίου, σύμφωνα με την βουλήν του Θεού, έχει ορισθή να σωθώμεν όλοι μας”.

Ησ. 55,6 Αναζητήσατε τον Κυριον με προθυμίαν• και όταν τον εύρετε, επικαλεσθήτε με πίστιν την βοήθειάν του• όταν δε ο Κυριος σας πλησιάζη,
Ησ. 55,7 ο ασεβής ας εγκαταλείψη τας αμαρτωλάς αυτού οδούς και ο παράνομος άνθρωπος ας επιστρέψη εν μετανοία προς τον Κυριον. Και τότε ο Κυριος θα τον ελεήση, διότι εις μέ-γάλην έκτασιν θα συγχωρήση τας αμαρτίας εκείνου και όλων σας.

TIFFANY DOVER DEAD -Another Vaccine Casualty

What’s The Big Secret?

https://www.youtube.com/watch?v=HJmhYkattxs

Dr. David Martin – Moderna and Pfizer COVID Jabs are NOT Vaccines


OK

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *