Σάλος στον πλανήτη με την πρόταση του Ισραήλ: Μικροτσίπ σε όλα τα παιδιά-Ο Elon Musk ομολογεί για το τσιπ στον εγκέφαλο (βιντεο)

5/5 (1)

Τι απαντούν οι ειδικοί…

Παγκόσμιο «σεισμό» προκαλεί η πρόταση του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, να εμφυτευτούν μικροτσίπ σε όλα τα παιδιά, τα οποία επιστρέφουν στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, επ’ ευκαιρίας χαλάρωσης των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει η έγκυρη ισραηλινή εφημερίδα «Jerusalem Post», ο Νετανιάχου, μιλώντας την προηγούμενη εβδομάδα σε συνέντευξη τύπου, πρότεινε στο υπουργείο Υγείας να ενσωματώσει την νέα τεχνολογία στην νέα ρουτίνα που επικράτησε στην καθημερινότητα λόγω του κορωνοϊού.

«Μίλησα με επικεφαλής της τεχνολογίας, προκειμένου να βρούμε μέτρα, στα οποία το Ισραήλ είναι καλό, όπως οι αισθητήρες. Για παράδειγμα, κάθε άτομο, κάθε παιδί -το θέλω πρώτα σε παιδιά- να έχει εμφυτευμένο έναν αισθητήρα που θα χτυπά συναγερμό κάθε φορά που πλησιάζεις πολύ κοντά, όπως αυτοί στα αμάξια».

«Θα είναι δύσκολο να το κάνουμε σε πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά που επιστρέφουν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, με σκοπό να εξασφαλίσουμε πως ο ένας μαθητής θα κάθεται σε απόσταση ενός μέτρου από τον άλλο. Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας και επικίνδυνο», αναφέρει, σχετικά με την πρόταση Νετανιάχου, ο ειδικός Einat Meron στην Ynet, την οποία επικαλείται η JPost.

«Θεωρητικά κατανοώ την ιδέα πίσω από αυτό, αλλά αυτά τα μικροτσίπ που υπάρχουν σε οχήματα, είναι διαφορετικά από αυτά που είναι κατάλληλα για ανθρώπους. (…) Το να τσιπάρεις έτσι παιδιά δεν θα περάσει κανένα τεστ, ούτε σε πρακτικό ούτε σε νομικό επίπεδο», αναφέρει ο Meron, την ώρα που πολλοί φοβούνται πως το Κράτος θα υποκλέπτει προσωπικές μας πληροφορίες από τους αισθητήρες, συμπληρώνει η ισραηλινή εφημερίδα.

«Μάλιστα, αν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο η τοποθεσία του παιδιού, τότε μπορεί κάποιος παιδεραστής, με τις κατάλληλες διαδικτυακές γνώσεις, να εντοπίσει την πληροφορία και να παρακολουθήσει τον στόχο του στο σχολείο του», υπογραμμίζει ο Μάρον.

Να, λοιπόν που σιγά-σιγά πολιτικοί ηγέτες προτείνουν το τσιπάρισμα. Η τεχνολογία που προτείνει ο Νετανιάχου, σύμφωνα με ειδικούς, δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη σε ανθρώπους. Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι που την βελτιώνουν, έτσι ώστε να μας… ταιριάζει.

Δείτε:

Ο ELON MUSK ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ NEUROLINK!!!!!!

BILL GATES DIGITAL CERTIFICATE

ΑΡΓΟΥΝΕ ΟΛΑ-ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!

el.gr

Ο Elon Musk ομολογεί για το τσιπ στον εγκέφαλο και διασύρει όσους έλεγαν ότι αυτό είναι HOAX

Δείτε ένα σχετικά σύντομο βίντεο στο οποίο ο Elon Musk ομολογεί ότι η εταιρία του NEURALINK έχει σαν κεντρικό σκοπό να μπορέσει να συνδέσει μέσω εμφυτευμάτων τον ανθρώπινο εγκέφαλο μέσω εξωτερικής τράπεζας δεδομένων, ή όποιον άλλο ενδιαφερόμενο, πχ. ένα ιατρικό κέντρο, ή, πράγμα που είναι και ο κεντρικός του σκοπός, όπως έχει ήδη ομολογήσει, η σύνδεση του εγκεφάλου με μία κεντρική τεχνητή νοημοσύνη που θα μπορεί να διοικεί και να διευθύνει τα πάντα στον πλανήτη.

Η κεντρική τεχνητή νοημοσύνη όμως, όπως όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν, όταν αποκτήσει αίσθηση της ύπαρξής της και αποκτήσει και ανεξαρτησία ενεργειακής τροφοδοσίας, όταν δηλαδή δεν θα μπορούμε καν να την βγάλουμε από την πρίζα και να την κλείσουμε, επειδή θα έχει βρει πολλαπλούς τρόπους τροφοδοσίας, θα καταστεί άκρως επικίνδυνη για την ελευθερία αλλά και την ίδια την ύπαρξη του ανθρωπίνου γένους.

el.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *