Πόλεμος κατά της βιοτρομοκρατίας: Όλοι είναι ύποπτοι ή ασυμπτωματικός φορέας τι κρύβεται πίσω από το εξωφρενικό ποσοστό θνησιμότητας της τάξης του 10% από το COVID-19;(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η μέση ηλικία είναι 80,5 έτη (79,5 για τους άνδρες, 83,7 για τις γυναίκες).
10% των νεκρών ήταν άνω των 90 ετών? 90% των νεκρών ήταν άνω των 70 ετών.
Μόνο το 0,8% των θάνατων δεν είχαν προϋπάρχουσα χρόνιες ασθένειες.
Περίπου το 75% του αποθανόντος είχε δύο ή περισσότερες προϋπάρχουσες καταστάσεις, το 50% είχε τρεις ακόμη προϋπάρχουσες καταστάσεις, συγκεκριμένα τις καρδιακές παθήσεις, τον διαβήτη και τον καρκίνο.
Εξετάστε τι σημαίνουν αυτά τα στατιστικά στοιχεία, ιδίως το τρίτο και τελικό σημείο μαζί, ακολουθώντας το λογικό συμπέρασμά τους.

Το 99,2% των ιταλικών θανάτων που σχετίζονται με το Covid19 ήταν ήδη άρρωστοι με κάτι άλλο, και το ISS δεν δήλωσε ότι πέθαναν από το Covid19.

Αυτό είναι συγκλονιστικό. Ειδικά όταν συνδυάζεται με τις αναφορές ότι τα test kits μπορούν να παράγουν ψευδή θετικά αποτελέσματα.
Το ποσοστό θνησιμότητας κατά 10% της Ιταλίας ήταν ένα από τα πιο ανησυχητικά μυστήρια της παγκόσμιας πανδημίας. Το ποσοστό θνησιμότητας της Ιταλίας είναι περίπου 20 φορές γερμανικό (σχετικά ευνοϊκό 0,4%) και πολλά πολλαπλάσια του ποσοστού της Κίνας (περίπου 2,5%).

Καθώς οι επιστήμονες συλλογίζονται τον λόγο, οι ερευνητές πρότειναν μια θεωρία που εξετάζεται από τους συνομηλίκους: η ήπια εποχή γρίπης της Ιταλίας άφησε μια μεγαλύτερη θύελλα για το COVID-19.

Αυτό υποδηλώνει ότι οι ΗΠΑ, οι οποίες αγωνίστηκαν με πιο θανατηφόρες περιόδους γρίπης, δεν θα έχουν τόσο μεγάλο αριθμό πιθανών θυμάτων υψηλού κινδύνου, ειδικά καθώς οι δοκιμές δείχνουν ότι ο ιός είναι πιο διαδεδομένος από πολλούς που περίμεναν.

Λόγω των ήπιων θερμοκρασιών, η θνησιμότητα της γρίπης στα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω ήταν 6% χαμηλότερη από τη γραμμή βάσης από τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που «οδήγησε σε αύξηση της ομάδας των πιο ευάλωτων ατόμων».

Μια έκθεση από το Υπουργείο Υγείας της Ιταλίας διαπίστωσε ότι οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με χρόνιες παθήσεις οι οποίοι είχαν γλιτώσει το θάνατο από τη γρίπη από το Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο είναι «μεγάλοι» στόχοι για το πιο θανατηφόρο νέο κοροναϊό το Μάρτιο.
Ωστόσο, χάρη στο γεγονός ότι υπήρξαν λιγότεροι θάνατοι από τη γρίπη, αυτό «οδήγησε σε αύξηση της ομάδας των πιο ευάλωτων», σύμφωνα με την έκθεση, η οποία ανέλυσε στοιχεία από 19 ιταλικές πόλεις μέχρι τις 21 Μαρτίου.

Με άλλα λόγια, όταν ληφθούν μαζί με τους θανάτους της εποχικής γρίπης, ο χτύπος των θανάτων θα ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτό που κανονικά θα αναμενόταν για μια ανεπτυγμένη χώρα που αγωνίζεται με μια εστία COVID-19.

Το COVID-19 εξαπλώνεται σε ορισμένες περιοχές της Ιταλίας από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Στις βόρειες πόλεις που επιβάρυναν τους περισσότερους από 12.000 θανάτους της Ιταλίας, η θνησιμότητα της γρίπης στα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω ήταν 6% χαμηλότερη από τη γραμμή βάσης από τα προηγούμενα χρόνια.
Στις πόλεις της κεντρικής και νότιας Ιταλίας, οι θάνατοι από τη γρίπη ήταν 3% εκτός της βασικής γραμμής.

Θα μπορούσε αυτός ο λογαριασμός να ωφείλεται για αρκετούς θανάτους; Είναι πιθανό ότι θα μπορούσε να αποτελέσει τουλάχιστον μέρος της απόκλισης.

Ένα γράφημα δείχνει πώς οι θάνατοι μεταξύ του πληθυσμού των 65 ετών κατά τη διάρκεια της επιδημίας κοροναϊού μέχρι τις 21 Μαρτίου έχουν ήδη φθάσει τα επίπεδα των δύο προηγούμενων περιπτώσεων γρίπης και ήταν ακόμα κάτω από τους συνολικούς θανάτους της εποχικής γρίπης από τρία χρόνια πριν (εποχή 2016-2017) .

Οι ήπιες θερμοκρασίες διαπιστώθηκαν με την πτώση των θανάτων από τη γρίπη.
Η κατανόηση της ιστορίας των επιδημιών της γρίπης της Ιταλίας θα μπορούσε να αποτελέσει το κλειδί για την εξήγηση του εξωφρενικού ποσοστού θνησιμότητας από το COVID-19. Η Ιταλία έχει αναφέρει περισσότερες από 105.000 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις, μαζί με 12.428 θανάτους.

Παρά το γεγονός ότι οι υπάλληλοι δεν χρησιμοποιούν αυτόν τον ακριβή όρο, είμαστε τώρα σε ένα πόλεμο κατά της βιοτρομοκρατίας ως κυβέρνηση μετά την κυβέρνηση κήρυξε τον πόλεμο και στο νέο στέλεχος κοροναϊού COVID-19.
Σε ένα εκτελεστικό διάταγμα με ημερομηνία 18 Μαρτίου 2020, Trump αναφέρει συγκεκριμένα μέσα ατομικής προστασίας (προφανώς μάσκες προσώπου) και ανεμιστήρες ότι πληρούν τα κριτήρια αυτής της διάταξης.

Όλος ο πλανήτης πηγαίνει σε παγκόσμιο κλείδωμα worldwide lockdown.. Ακριβώς όπως η επιχείρηση false flag 9/11 απέδωσε τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, η λειτουργία του κοροναϊού θα αποδώσει τον νέο Πόλεμο στο βιολογικός πόλεμος
Πριν, η κυβέρνηση ξέφυγε με την τυραννία για να αντιμετωπίσει δήθεν την τρομοκρατία. Τώρα, οι κυβερνήσεις έρχονται και παλι με τυραννία για την καταπολέμηση βιολογικού πόλεμο .

Το πολιτικό τοπίο των δυτικών εθνών, όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, άλλαξε για πάντα μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Ξαφνικά, η τρομοκρατία ήταν ένα «πράγμα» που θα μπορούσε να επικαλεσθεί για να δικαιολογήσει σχεδόν κάθε είδους κυβερνητική εξουσία ή υπέρβαση, ανεξάρτητα από τη νομιμότητα, τη συνταγματικότητα ή την ηθική της.
Η USG προκάλεσε προπαγανδιστικά μηνύματα στους πολίτες της ότι «Αγωνιζόμαστε με τους κακούς» και «Είμαστε είτε μαζί μας είτε εναντίον μας» για να ευθυγραμμίσουμε τους ανθρώπους.

Η επισήμανση αλλοδαπών ως ύποπτοι τρομοκράτες επέτρεψε στην USG να διαπράξει κάθε είδους κακοποίηση και βασανιστήρια εναντίον όσων ήθελαν. Αν είχατε χαρακτηρίσει έναν «τρομοκράτη» αν αποδείχθηκε ή όχι, δεν έχετε δικαιώματα.
Χρόνια αργότερα, η έννοια της τρομοκρατίας διευρύνθηκε στην εγχώρια τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό, έτσι ώστε οι απλοί πολίτες να μπορέσουν να πλαισιωθούν ως εγχώριοι τρομοκράτες και εξτρεμιστές – έτσι έμπαιναν σε εχθρούς και αποστερούν τα δικαιώματά τους.

Φαίνεται ότι το ίδιο συμβαίνει ξανά, παρόλο που αυτή τη φορά ο νέος αόρατος εχθρός είναι βιοτροχός. Στον παλιό πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, η κυβέρνηση έπρεπε να προσπαθήσει να σας στρέψει ως τρομοκράτης ή εξτρεμιστής για τις ενέργειες ή τις απόψεις σας.
Τώρα, στο νέο πόλεμο για το βιολογικός πόλεμος όλοι είναι δυνητικα ύποπτοι. Δεδομένου ότι οι ιοί είναι μικροσκοπικά μικροσκοπικά μικροσκοπικοί, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν κάποιος είναι φορέας ή όχι χωρίς να δοκιμάζεται (και ακόμη και τότε, η δοκιμή PCR έχει μερικές σοβαρές ατέλειες).

Οι άνθρωποι που δεν εμφανίζουν σημεία ασθένειας θα μπορούσαν να εξακολουθούν να είναι ασυμπτωματικοί φορείς. Βλέπετε πού πηγαίνει αυτό; Τι είναι να εμποδίσετε την κυβέρνηση να σας κάνει έναν εχθρό (δημόσιας υγείας) και να αποκλείσετε τα δικαιώματά σας βάσει του ισχυρισμού ότι είστε μεταφορέας;
Η ψυχολογική λειτουργία που παίζεται εδώ είναι ότι θέλουν να υποβληθείτε σε καραντίνα, να δεχτείτε λιγότερη ελευθερία και να ανεβάσετε το μανίκι για να πάρετε έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό με τις ενσωματωμένες ψηφιακές μάρκες ID2020 του Bill Gates – για να παίξετε το ρόλο σας στον νέο πόλεμο για το βιολογικός πόλεμος .

BILL GATES: «You Can’t Travel Without a VACCINE CERTIFICATE» (COVID-19 HOAX)

Ως συνήθως, η Κίνα δείχνει το δρόμο σε ένα νέο κόσμο της τεχνοκρατικής ολοκληρωτισμού, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία γεωγραφικού εντοπισμού (συλλαμβάνονται από τα κινητά τους πολίτες της) για να παρακολουθεί και να ελέγχει τους ανθρώπους. Newsweek αναφέρει:

«Το πιο πρόσφατο παράδειγμα που γύρισε τα κεφάλια ήταν ο Alipay Health Code – μια εφαρμογή που χτίστηκε από μια αδελφή εταιρεία του τεχνολογικού κολοσσού Alibaba, που αναθέτει στους πολίτες έναν κώδικα χρώματος για να αποφασίσουν αυτόματα αν είναι ελεύθεροι να μετακινηθούν σε μια πόλη ή να αντιμετωπίσουν καραντίνα. Αναλύθηκε από τους The New York Times, οι οποίοι ανέφεραν ότι φαίνεται να μοιράζονται τις πληροφορίες των χρηστών με την αστυνομία.
Σε μια άλλη πρόσφατη περίπτωση, μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας προωθήθηκε στους πολίτες οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες περιείχαν έναν «στενό ανιχνευτή επαφών» που απεικονίζει έναν χάρτη των λοιμώξεων του COVID-19.

Οι Global Times ανέφεραν αυτή την εβδομάδα ότι οι αρχές στην πόλη Τσενγκντού, επαρχία Σιτσουάν, είχαν αρχίσει να φοράνε «έξυπνα κράνη» τα οποία είχαν τη δυνατότητα να μετρήσουν τις θερμοκρασίες των επιβατών -όταν εισέρχονται σε μια περιοχή πέντε μέτρων. Θα ανιχνευθεί ένας συναγερμός αν εντοπιστεί πυρετός. «

Η εφαρμογή κωδικοποίησης χρωμάτων είναι μια τρομακτική αλλά προβλέψιμη τεχνολογική εξέλιξη από τη χώρα που εισήγαγε το πλέον διάσημο σύστημα κοινωνικών πιστώσεων που είναι γνωστό ως Sesame Credit.
Εν τω μεταξύ, σε ένα άλλο έθνος που είναι με τον δικό του τρόπο το αρχηγείο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, το Ισραήλ έχει επίσης ανακοινώσει ότι θα χρησιμοποιεί στοιχεία γεωγραφικής θέσης κινητών τηλεφώνων για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του κορωναϊού.

Το ινστιτούτο εσωτερικής ασφάλειας του Ισραήλ Shin Bet θα επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα για να παρακολουθήσει τις κινήσεις των ανθρώπων που δοκιμάζουν θετικά για το COVID-19 και να εντοπίσουν τους άλλους για καραντίνα.

Στη Νότια Κορέα, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί μια εφαρμογή με δυνατότητα GPS για να παρακολουθεί τους πολίτες που βρίσκονται σε καραντίνα και πάλι από το άρθρο του Newsweek «σύμφωνα με το CNN, ένας συναγερμός θα χτυπήσει αν ο μολυσμένος χρήστης εγκαταλείψει την» καθορισμένη τοποθεσία «
Η κυβέρνηση στέλνει στην πραγματικότητα κείμενα που περιγράφουν λεπτομερώς τα κινήματα των μολυσμένων ανθρώπων, γεγονός το οποίο προφανώς ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ψαλιδίζουν και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και να ενθαρρύνουν τον κοινωνικό εκφοβισμό.

Και ναι, η USG βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Big Tech (ο οποίος ευτυχώς λογοκρίνει σχεδόν όλους όσους δεν είναι υπάλληλοι) για να δουν πώς μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν δεδομένα γεωγραφικής κατανομής.

Ποιες είναι οι αρχές που κάνουν κρυφά κατά τη διάρκεια του κλειδώματος;

Έτσι, ο φόβος του ιού επιτρέπει να ωθηθούν όλα τα είδη ημερήσιας διάταξης προς τα εμπρός, όπως κάλυψα σε προηγούμενα άρθρα όπως 5 + NWO Agendas που συνοδεύουν την επιδημία κοροναϊών και τη δημιουργία και αξιοποίηση της κρίσης του κοροναϊού.
Δεδομένου ότι το φαινόμενο αυτό αλλάζει ταχύτατα, υπάρχει τώρα ένα νέο στοιχείο που πρέπει να εξεταστεί – η παγκόσμια κλειδαριά. Το ερώτημα είναι: τι κάνουν οι ίδιες αρχές κατά τη διάρκεια των ωρών κυκλοφορίας;

Μερικοί έχουν προτείνει ότι χρησιμοποιούν αυτή την κρίση ως ευκαιρία εγκατάστασης υποδομής 5G σε όλους τους δημόσιους χώρους (εδώ είναι ένα σύντομο υπόβαθρο για την τεχνολογία οπλισμού που είναι 5G, συν τη σύνδεση με το coronavirus-5G).

Αυτό το σχολείο δάσκαλος που έγινε πληροφοριοδότης αξιώσεις για το γεγονός ότι τα σχολεία στην περιοχή της χρησιμοποιώντας τις σχολικές διακοπές λειτουργίας για την εγκατάσταση 5G στις αίθουσες!

Μπαίνοντας στο Νέα Fake Κρίση: Ο Πόλεμος κατά της βιοτρομοκρατίας

Όταν η USG δηλώνει πόλεμο σε κάτι, ποτέ δεν πηγαίνει καλά. Ο πόλεμος κατά του καρκίνου δεν σταμάτησε τον καρκίνο και ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών έβαζε απλώς περισσότερους ανθρώπους (πολλοί από τους οποίους ήταν είτε μη βίαιοι εγκληματίες είτε χρειάζονται βοήθεια ψυχικής υγείας) πίσω από τα μπαρ.

Το USG δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την ακριβή φράση «πόλεμος για την βιοτρομοκρατίας «, αλλά φαίνεται ότι έχουμε βρεθεί τώρα σε ένα νέο κόσμο.

Ακριβώς όπως ο νόμος Patriot είχε προετοιμαστεί καλά εκ των προτέρων και βιαστικά έσπευσαν στο νόμο, είναι μια νέα πράξη βιοτρομοκρατίας (που κρυφά έχουν συνταχθεί πολύ εκ των προτέρων) ) για να μας φέρει με δρακόντερες νέες ρυθμίσεις;
Είναι ο μαζικός πληθυσμός τόσο στη Δύση όσο και σε όλο τον κόσμο να εμπλέκεται στη διαφημιστική εκστρατεία, τον φόβο και τον πανικό για να επιτρέψει στις κυβερνήσεις να καταπατούν τα δικαιώματά τους; Θα πέσετε γι ‘αυτό όταν οι αρχές ισχυρίζονται ότι κάθε άτομο είναι δυνητικά ύποπτο (δηλαδή ύποπτος μεταφορέας);

We Are Living In The Truman Show! Wake Up People!

Εδώ και δεκαετίες σας χειραγωγούν με ιδικές εκπομπές

Και κινηματογραφικές ταινίες

Γιατί εκθέτουμε τον Προβλεπτικό Προγραμματισμό – Ισχυρό βίντεο για να ξυπνήσουν οι άλλοι!

Δείτε τα βίντεο οπωσδήποτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Why We Expose Predictive Programming – Powerful Video To Wake Up Others!

Ιω. 14,6                     Του λέγει ο Ιησούς· “εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανόν, εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν, εγώ είμαι η ζωή και ο χορηγός της αιωνίου ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δε δεν ημπορεί να έλθη προς τον Πατέρα, δια να απολαύση την αιώνιον ζωήν, παρά μόνον δια μέσου εμού.

Εφ. 1,7                       Πράγματι δια του Υιού του ελάβομεν και έχομεν την απελευθέρωσιν από την δουλείαν της αμαρτίας και την σωτηρίαν με το αίμα του, που εχύθη επάνω στον σταυρόν και εδόθη δια την εξαγοράν μας. Ελάβομεν έτσι και έχομεν την συγχώρησιν των αμαρτιών μας σύμφωνα με τον πλούτον της χάριτός του.

Από-Prof. Andreas Nicolaou Dr. Naturopathic Health Sciences CNM- College
U.K & University of America (USA)

Θ ΕΜΑ: Covid 19- o άγνωστος Ιος – Κ ορονοϊ ός η απλή Εποχιακή (Γρίπη)

Το ίδιο πρόβλημα έχουμε κάθε χρόνο με την εποχιακή γρίπη που
επαναλαμβάνεται και στοιχίζει τη ζωή σε παγκόσμιο επίπεδο 290-600
χιλιάδες θανάτους. ένα σημαντικό νούμερο ανθρώπων που πεθαίνουν από την
ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΓΡΙΠΗ.
Κάθε χρόνο έχουμε μια πανδημία. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει.
Αυτό που κάνουν τα ΜΜΕ είναι να δημιουργούν σύγχυση και διασπορά μαζικού
ΠΑΝΙΚΟΥ στους περισσότερους πολίτες. Την ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΓΡΙΠΗ πάντα την είχαμε
και θα την έχουμε συνέχεια και είναι η ιδιά ακόμα και πιο βαριάς μορφής
από την Γρίπη της ΚΟΡΟΝΑΣ.
Γιατί όμως αυτά που συμβαίνουν σήμερα δεν τα είχαμε και πριν;
Δεν είμαι άσχετος με το θέμα έχω μελετήσει επιστάμενα Μικροβιολογία,
Ιολογία κ.λπ. σε Αγγλικό Κολλέγιο και διδάσκω σε Κολλέγιο και σε
Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο. Διεθνείς επιστημονικοί οργανισμοί για τον ιό
λέγουν στην πλειοψηφία των κρουσμάτων πέραν του 80 % μπορει να μη έχουμε
καθόλου συμπτώματα η αν έχουμε θα είναι πολύ ηπία ελαφρά συμπτώματα.
Σε ενα 13-14% θα έχουμε μια κλινική εικόνα πιο σοβαρή και περίπου το 5%
πολύ σοβαρά συμπτώματα που εδώ το 1-2 % μπορει να καταλήξουν ακόμα και
σε θάνατο. Μα αυτά είναι παρόμοια με την εποχική Γρίπη. Αν λάβουμε υπόψη
κάποια στατιστικά δεδομένα πέρυσι στην μικρή Κύπρο είχαμε 18 θανάτους
από την Γρίπη Α’.
Μ ιλάμε γ ια τη ν ε ποχ ική Γ ρίπη γ ια τη ν οπο ία δεν έγινε αυτή η
φασαρία πέρυσι η πρόπερσι η πιο παληά η ποτέ… Γιατί σήμερα τόση υστερία,
γιατί τόση καταπίεση του λαού; Mη μας πουν μα πρέπει να προστατεύσουμε
τις ευάλωτες ομάδες.
Οι ευάλωτες ομάδες είναι ευάλωτες είτε το θέλουμε είτε όχι..

Πάνω από 500.000 κρούσματα από την εποχική Γριπη κάθε χρόνο με 60. 000 θ
ανάτου ς δεν παρατηρήθηκε κανένας ΠΑΝΙΚΟΣ ούτε λήφθηκαν αστυνομικά μέτρα
τύπου Οργουέλιαν ούτε κλείσιμο σχολείων, επιχειρήσεων με καραντίνες και
απειλητικά δημοσιεύματα..
Εποχικη Γρίπη είχαμε στα σχολεία με τους μισους μαθητες που είχαν γρίπη
δεν είχαμε
τέτοια μέτρα-πανικό υστερία κλπ..

1
Την ευθύνη την έχει ΠΟΥ( που έχει πολιτικές προεκτάσεις ),η Ευρωπαϊκή
Επιτροπή Υγείας και τα Υπουργεία Υγείας με τους Ιατροσυμβούλους τους
επιδημιολόγους λοιμοξιωλόγους με τα αυτοκρατορικά διπλώματα και
περγαμινές.
Ξεφύγαμε από το μέτρο. Έχουμε γρίπη με κρισιμότητα του 2% και αφορά αυτή
αφορά τις ευάλωτες ομάδες όπως ακριβώς το ίδιο με τις άλλες μορφές
γρίπης. Εκατομμύρια πεθαίνουν από την γρίπη και πνευμονία κάθε χρόνο
επειδή ειναι ευάλωτοι.
Μιλάμε για ενα ιό μη πρωτόγνωρο. Το 2002 είχαμε τον κορονοϊό με την
γρίπη του SARS. Γιατί δεν βάλαμε τον κόσμο σε ΚΑΡΝΤΙΝΑ; Μιλάμε για τον
Κορονοϊο SARS(Γρίπη) που εξαπλώθηκε σε 37 χώρες με θανάτους 10%
θνησιμότητα και μάλιστα πολύ πιο μεγαλύτερη από τον σημερινή Γρίπη Coved
19.
Tελ ι κά ο κύρι ος SARS εξαφανίστηκε απο μονό ς του .
Σήμερα με πιο μικρά σε αριθμό δεδομένα θανάτων και κρουσμάτων που έχουμε
βάλαμε τον κόσμο φυλακή στα ίδια του σπίτια κυκλοφορά με μάσκες
πανικοβλημένος ,αποκομμένος από την κοινωνία και με θλίψη στο πρόσωπο
του να περιμένει τα χειρότερα να συμβούν.
Γελοία και παράλογα πράγματα. Μάσκες φορά ο κόσμος στα καρναβάλια, να
εξαιρέσουμε βέβαια τις χειρουργικές μάσκες.
Όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν στα κανάλια ΜΜΕ δεν βοηθούν την
κατάσταση. Άθελα βέβαια τα κανάλια το κάνουν .Απλά τους δίνονται οδηγίες
από τα υπεύθυνα όργανα στα της υγείας.
Από τα μέσα του Ιανουαρίου του 2020, ξεκίνησε η πρώτη είδηση για τον
κορονοϊό.
Όλο και περισσότερο, όσο περνούσε ο καιρός, βλέπαμε στην τηλεόραση, για
την εξάπλωσή του, το πόσο επικίνδυνος είναι και φυσικά, όλη αυτή την
τρομοκρατία, που ακόμα και μέχρι σήμερα συνεχίζουν να μας
«βομβαρδίζουν», σε ότι και να κάνουμε. ΜΜΕ, κινητά, αφίσες, ενημερώσεις…
Παντού συναντάμε οδηγίες για προφύλαξη από τον «θανατηφόρο» κορονοϊό. Με
τεράστιο ζήλο, πρωτοφανή για τα δεδομένα, ξαφνικά το κράτος μας θέλει να
προστατέψει την υγεία μας.
Μέρα με τη μέρα κάνουν τα μέτρα φύλαξης πιο ισχυρά. Απαγορεύσαν τις
κοινωνικές
εκδηλώσεις, έκλεισαν χώρους όπου μαζεύεται πολύς κόσμος (θέατρα,
κινηματογράφους, γήπεδα, σχολεία κτλ.) και προχωράνε σε αυστηρούς
περιορισμούς των πολιτών όπως σύντομα και στην καθολική απαγόρευση
κυκλοφορίας. Βέβαια με βαριά πρόστιμα στους παραβάτες.
Βγάζουν επιδημιολόγους , λοιμοξιωλόγους γιατρούς, επιστήμονες, διάφορους
ηθοποιούς, να μιλάνε στα κανάλια, ενημερώνοντάς μας για το πόσο κακός
είναι αυτός ο ιός. Έχουν τρελάνει τον κόσμο. Στο τέλος τρελάδικα θα
θέλουμε και όχι νοσοκομεία και κλινικές.
Μη ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι θάνατοι παγκόσμιος, προέρχονται από
καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικά και ότι σχετίζεται με το άγχος, στρές..
Ποιοι είναι αυτοί ? Μα φυσικά τα όργανα της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων.

2
Μα υπάρχει ΠΑΝΔΗΜΙΑ έτσι λέγει ο ΠΟΥ. Και ποιός είναι αυτός; O ΠΟΥ
οργανισμός υγείας που συνεργαζεται με τον BILL GATES και εχουν σχέση με
την προσομοίωση της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ απο τον JOHN Hopkins που αφορά το
πατρονάρσμα του μυαλού των ανθρώπων.
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Κάθε χρόνο έχουμε την πανδημία της Γρίπης. Μιας
Γρίπης που από τη φύση της υπάρχει και θα υπάρχει και θα συνεχίσει να
μας δημιουργεί αναπνευστικές λοιμώξεις. Πνευμονίες κλπ… και ειναι κάτι
που δεν μπορει να σταματησει.
Αυτά τα μετρά δεν μπορούν να σταματήσουν την εξάπλωση της γριπης. η
κορονοϊου .
Καταλάβετε το δεν υπάρχει τρόπος. Ο μόνος τρόπος είναι η φυσική
ανοσοποίηση
/Υγεία.
Από την άλλη μάθετε ότι ειναι πολύ περιορισμένες οι πιθανότητες
επιβίωσης του ιου σε στεγνή επιφάνεια. Ο ιός δεν επιβιωνει σε ξηρές
επιφάνειες. Αλλά μόνο σε υγρές .
Το να αγγίξεις ενα πακέτο απο το εξωτερικό και θα κολλήσεις από τον ιό
ειναι βέβαια παραλογισμός.
Τίποτε δεν βοηθά ούτε απο τα αντισηπτικά ούτε οι μάσκες ούτε ο
αυτοπεριορισμός
Μάλλον το όλο θέμα χρειάζεται ψυχιατρική εξέταση.
Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε κλασσική περίπτωση υστερικής κατάστασης,
και ψυχοπάθειας.
Υπεύθυνοι ειναι οι ιατρικοί Σύμβουλοι των υπουργείων υγείας των χωρών
και πολύ
περισσότερο ο ΠΟΥ.
Ξεφύγαμε απο τα λογικά πλαίσια. Κυριαρχεί το παράλογο. Όλα αυτά τα μέτρα
αστυνόμευσης, φιλμάκια, κλπ ειναι άχριστα και δεν χρειάζονται καθολου.
Θα συμβούλευα την κυβέρνηση να πληρώνει τα κανάλια να μη βάζουν φιλμάκια
με δήθεν πεθαμένους από τον κορονοίό, η διασωληνωμένους ανθρώπους στα
νοσοκομεία…
Για να πεισθείτε για όλα όσα έχω αναφέρει δείτε τα δεδομενα για το
χρονικό
διάστημα 01/01/2020 μέχρι Τρίτη 24/03/20.
ΝΕ Κ ΡΟΙ ΠΑ ΓΚ Ο ΣΜΙ ΩΣ:
• Έιτζ – 383.889
• Εποχικη Γριπη – 110.000
• Από Κορονοιό -16.950
Δεν ξεχνάμε ότι έχουμε 60.000 νεκρούς της εποχικής γρίπης κάθε χρόνο
στην Ευρώπη δήλωσε ο διευθυντής του ΠΟΥ για την Ευρώπη Χανς Κλουγκ σε
συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη.
Σε ότι αφορά τον κοροναϊό, σύμφωνα με στοιχεία που παρέθεσε ο ίδιος, το
ποσοστό θνησιμότητας από τον νέο κοροναϊό είναι περίπου 2% και τώρα 1%
στην Κίνα, η οποία έχει το 96,5% των κρουσμάτων παγκοσμίως.
ΚΥΠΡΟΣ 2019
• Από Γρίπη νεκροί 18
• Μέχρι 31/03/2020 νεκροι από κορονοιο = 8

3
• Κρούσματα Κορονοϊου 262

ΕΛΛΑΔΑ:
https://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/story/382749/h-drastiriotita-tis-epoxikis-gripis-
stin-ellada
• Θάνατοι Εποχική Γριπη προ 4 ημερων – 94
• θάνατοι απο κορονοιο – 17
ΙΤΑΛΙΑ ( όλοι αναφέρονται σε αυτήν)
• Νεκροι εποχικής γριπης 2014-2015 = 20259
• Νεκροι εποχικής γριπης 2015-16 = 15.800
• Νεκροι εποχικής γρίπης 2016-17= 24,981
• Απο τον κορονοιό 6000 νεκροί
• Για το 17-18-2019 δεν βρήκαν στοιχεία.

Τι δηλώνει διάσημος Καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης για τον Κορονοϊό.

Professor of Biomedical Data Science (by courtesy), Stanford University
School of Medicine (2016 – Present). Director, Stanford Prevention
Research Center … Είμαστε μπροστά σε ένα φιάσκο?
Κοροναίους είχαμε πάντοτε!
Ο Καθηγητές Ιωαννίδης γνωστός παγκοσμίως λέει τα εξής:
Την ώρα που όλοι ζητούν καλύτερη πληροφόρηση, από εκείνους πoυ
χρησιμοποιούν μοντέλα ανάλυσης της επιδημίας μέχρι τις κυβερνήσεις και
τον κόσμο που περιορίζεται ή μπαίνει σε καραντίνα, δεν έχουμε αξιόπιοστα
δεδομένα για το πόσοι άνθρωποι προσβάλλονται από τον κοροναϊό. Η
πληροφόρηση είναι αναγκαία για την
καθοδηγήσει τις αποφάσεις και δράσεις μας και για να δούμε τις
επιπτώσεις τους.

Ο καθηγητής λέει ότι αυτό που έγινε είναι fiascο και ανεπίτρεπτο.
Λήφθηκαν αποφάσεις χωρίς αξιόπιστα στοιχεία.
Ακομα και να θεωρήσουμε τη γριπη αυτη το ιδιο με τη γριπη του 1918 που
θα νοσησει
το 70% θα έχομε 40 εκατομμυρια νεκρους πάλι ειμαστε στο φυσιολογικά
όρια. Φανταστείτε λέει ο Καθηγητής Ιωαννίδης ενα ελεφαντα που του
έρχεται ενα ποντίκι που πηδά πάνω και απο τον πανικο του πηδα στα βραχια
και σκοτωνεται. Έτσι θα πάθουμε και εμεις απο τον πανικο το άγχος και το
κλείσιμο στα σπίτια μας. Αυτή η πρακτική θα οδηγήσει σε μοναξιά,
κατάθλιψη, τρέλα…

«Μη δί κην δι κάσει ς πριν αμφ ο τέ ρε ι ς κρί σι ν ακού σει ς .»
Δυστυχώς όταν τελειώσει το πρόβλημα με τον κρονοιο ειναι τόσο ξεπλυμένα
τα μυαλά των περισσότερων ανθρώπων που απο μόνοι τους θα τρέξουν να
κάνουν τα εμβόλια τα οποία δεν λύνουν φυσικά το πρόβλημα .. διότι η
αιτία ανάπτυξης παθογόνων μικροβίων και ιών όπως τόνισε και ο Παστέρ
είναι το τοξικό έδαφος, το περιβάλλον που θα βρεθεί ο ιός η το μικρόβιο
και όχι σε μέτρα ενάντια στον άνθρωπο.

Με όλο τον σεβασμό πρός το πρόσωπο σας. Ζητώ συγνώμη αν σας ενοχλώ.
Διατελώ μετά πάσης τιμής
Prof. Andreas Nicolaou Dr. Νaturopathic Sciences University of America (
USA)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *