ΠΩΣ «ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ» ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΟ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα πολύ χαρακτηριστικό εκπαιδευτικό πείραμα πάνω σε μικρά παιδιά που έγινε στην Ιταλία δείχνει πως το νεοταξικό κατεστημένο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αθώες παιδικές ψυχές και να τις εμφυτεύσει με την πολυπολιτισμική Νέα Τάξη.

Πήραν λοιπόν μικρά παιδιά που ακόμα δεν έχουν αντίληψη για πολλά πράγματα και αφού έκαναν διάφορες πολυφυλετικές ομάδες τα έβαζαν στην συνέχεια να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 κούκλες μια λευκή και μια μαύρη. Με την επιλογή κακή, άσχημη, ή τι αισθάνεσαι πιο κοντά σε σένα.

Ο σκοπός του πειράματος αυτού ήταν να εξαλειφτεί από το μικρό παιδί κάθε αίσθημα διαφορετικότητας και διαφοροποίησης του από κάτι διαφορετικό με συνέπεια την πλήρη εξομοίωση με το μη όμοιο του και με συνέπεια την γενική πολτοποίηση αντιλήψεων και συνειδήσεων.

Με αυτό τον τρόπο το αθώο μικρό παιδί εξοικειωνόταν στην αποδοχή και στην ταύτιση του με κάθε τι διαφορετικό από απόψεως φυλής, θρησκείας, χρώματος αλλά με απώτερο σκοπό την νόθευση της συνειδήσεως του έτσι ώστε αύριο όταν θα μεγαλώσει να μην μπορεί να αντιδράσει σε ότι θα το επιβάλλουν και να αποδέχεται όλες τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πείραμα αυτό έγινε στην Ιταλία όπου τα τελευταία χρόνια έχει γίνει χώρος αποδοχής εκατοντάδων χιλιάδων εγχρώμων Αφρικανών κυρίως μουσουλμάνους που έχουν ανατρέψει και αναστατώσει όλη την καθημερινότητα της ιταλικής κοινωνίας με παράλληλη κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας.

 

Ο εθνικιστής Richard Spencer μιλά στο κανάλι Al Jazeera και αναφέρει τα εξής: Είμαι υπέρ της νόμιμης μετανάστευσης, όχι όμως των λάρο. Ο πολιπολιτισμός έχει φέρει μόνο καταστροφή σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και φυσικά και στην Αμερική. Η χώρα μας ανήκει σε εμάς, σας σεβόμαστε, αλλά και εσείς είστε υποχρεωμένοι να σέβεστε τους νόμους, τα έθιμα μας και προπαντός τα πιστεύω μας. Αν και τον έχουν χαρακτηρίσει ναζιστή, ο ίδιος με τα επιχειρήματά του αποστομώνει την δημοσιογράφο.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 26 Νοέ. 2017

    […] ότι το πείραμα αυτό έγινε… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *