ΠΩΣ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

5/5 (6)

Όπως έγινε γνωστό η Συμφωνία των Πρεσπών και οι διαδικασίες ψήφισής της συζητήθηκαν εκτενώς στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, αποφασίστηκε ότι την Δευτέρα και την Τρίτη θα περάσει από επιτροπής και την Τετάρτη και την Πέμπτη θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια. Αυτό σημαίνει ότι θα ψηφιστεί πιθανότατα το βράδυ της Πέμπτης.

Και τώρα τι γίνεται ;;;

Μάζεψαν τον κόσμο την περασμένη Κυριακή να φωνάξει και ουσιαστικά να εκτονωθεί ενώ παράλληλα αμαύρωσαν την μεγάλη διαδήλωση της πλατείας Συντάγματος με τους κουκουλοφόρους και τώρα την ερχόμενη Πέμπτη θα ψάχνουν να βρουν κόσμο, ένα κουρασμένο κόσμο, για να εμποδίσουν την κρίσιμη ψηφοφορία στην βουλή, η οποία όπως φαίνεται περνά άνετα με 153 και πάνω ψήφους.

Και φυσικά τα άλλα κόμματα και πιο πολύ η αντιπολίτευση θα παίξει πάλι το γνωστό της θέατρο και θα ευλογεί τα γένια της που παρήρθε αυτό το πικρό ποτήρι.

Ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά ;;; Όλοι αυτοί που κατεύθυναν εδώ και μήνες τον αγώνα για την Μακεδονία, ουσιαστικά τον καπέλωσαν, δηλαδή καπέλωσαν την λαϊκή οργή και επέλεγαν κάποιους ομιλητές ανάμεσα στους άλλους με αμφίβολη ταυτότητα, (συγκεκριμένα παλαιοτέρα είχαν ταχτεί υπέρ του ευρώ στο δημοψήφισμα του 2015), ενώ έδιναν λαβή για ακροδεξιούς χαρακτηρισμούς.

Και τώρα τι ;;;

Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxiladaks.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *