ΠΩΣ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΜΕ ΜΙΑ…ΜΑΣΚΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

5/5 (14)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ποιος το περίμενε πριν από ένα μόλις χρόνο, ότι η ζωή μας θα γίνονταν μια δικτατορία της μάσκας ;;; Αυτοί όμως ήξεραν και το προετοίμαζαν.

Γνωστή φαρμακοποιός που υποχρεώθηκε να φορά μάσκα όλη μέρα στο φαρμακείο, έπαθε πνευμονικό πρόβλημα και κατέφυγε σε εισπνοές με το γνωστό εισπνεόμενο aerolin.

Ο κύριος Χαρδαλιάς, ο… μέγας «αφέντης» του Κορονοϊού, σε έκτακτη ενημέρωση του την Παρασκευή το απόγευμα, σημειωτέον παραμονή των παρακλήσεων τη Παναγίας για το Δεκαπενταύγουστο, απαγόρεψε σαν «μέγας ιεράρχης» να εισερχόμαστε στους ιερούς ναούς χωρίς μάσκα. Δηλαδή θα πρέπει να προφυλαγόμαστε μέσα στον ιερό ναό, μέσα στον οίκο του Χριστού, γιατί μπορεί να μολυνθούμε από τον θανατηφόρο ιό (θου φυλακή το στόματι μου ).

Κάποιοι το έλεγαν εδώ και καιρό ότι δεν θα αφήσουν τους πιστούς να κάνουν ούτε δεκαπενταύγουστο, ούτε το σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων, με βασικο στόχο να χτυπήσουν το θρησκευτικό φρόνημα με την απειλή του Κορονϊού σκορπώντας τον φόβο.

Σε όλη αυτή την κατάσταση, μια ανεπαρκή εκκλησιαστική ιεραρχία συμβαδίζει αρμονικά με του ταγούς της φίμωσης της Ορθοδοξίας, λες και υπηρετούν όχι τον Χριστό, αλλά τον… έξω από εδώ.

Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τα αισθήματα του από την νέα αυτή απαγόρεψη.

Πάντως, οι μασκοφόροι διαρρήκτες, τώρα θα είναι και…με τον νόμο.

Όσο για εμάς, το κοσμάκη, αν τα δεχόμαστε όλα έτσι τότε…καλά να πάθουμε.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *