ΠΩΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ Η ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ;

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεν χρειάζεται να είστε επιστήμονας για να δείτε ότι κατευθυνόμαστε σε ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης κινέζικου κομμουνιστικού στιλ που βασίζεται στη λήψη εμβολιασμού COVID. Πρέπει να απορρίψουμε τη μάσκα τώρα.
Αυτό είναι ένα τεστ. Εάν δεχτούμε μάσκες, θα ξέρουν ότι θα δεχτούμε και τα υποχρεωτικά εμβόλια.
Πρέπει να ξεκινήσουμε οργανισμούς σε κάθε πολιτεία και επαρχία για να προσφέρουμε ηθική, νομική και οικονομική υποστήριξη σε θαρραλέους ανθρώπους που θέλουν να πουν, «ο αυτοκράτορας δεν έχει ρούχα». Αυτό είναι για πραγματικούς ανθρώπους. Συμβαίνει και δεν θα φύγει εκτός αν δράσουμε.

Στα βενζινάδικα της Οτάβα τιμωρείται ένας πελάτης εάν οδηγεί στην αντλία χωρίς να φοράει μάσκα.
Αυτό είναι σωστό, τόσο ο πελάτης όσο και το βενζινάδικο λαμβάνουν πρόστιμο, το τελευταίο πιθανώς να εξυπηρετεί κάποιον χωρίς μάσκα. Αυτοί είναι οι μελλοντικοί λαοί, εκτός εάν συμβαίνει τώρα: Χωρίς συμμετοχή στην κοινωνία χωρίς συμμόρφωση.
Ήρθε η ώρα να σταματήσετε αυτόν τον ανατριχιαστικό κομμουνισμό αψηφώντας μαζικά τον νόμο για τις μαλακίες μάσκας.
Οι έλεγχοι ανακούφισης και διάσωσης, η υπόσχεση της ανάκαμψης έχουν σχεδιαστεί για να καταπνίξουν τη διαφωνία. Η ουσία είναι ότι αυτή η ανοησία είναι η νέα φυσιολογική και όσο πιο γρήγορα το αντισταθούμε, τόσο το καλύτερο.

«Τελικά, αυτό που θα πρέπει να έχουμε είναι πιστοποιητικά για το ποιος είναι ένα άτομο που έχει αναρρωθεί, ποιος είναι εμβολιασμένος, επειδή δεν θέλετε να μετακινούνται άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, όπου έχετε κάποιες χώρες που δεν θα έχουν δυστυχώς έλεγχο.» – Μπιλ Γκέϊτς
Τι είδους «πιστοποιητικά»;
Αυτό που πραγματικά έχει στο μυαλό του μπορεί να αποκαλυφθεί σε μια έκθεση του περασμένου Δεκεμβρίου ότι το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates χρηματοδότησε έρευνα στο MIT για την ανάπτυξη ενός «τατουαζ ID», για να εγχυθεί εμβολιασμός και διαθέσιμο για ανώνυμη ανίχνευση.

Με την πάροδο του χρόνου, η αποτυχία να έχει το κατάλληλο τατουάζ ταυτοποίησης για κάθε δεδομένο έτος και για οποιονδήποτε δεδομένο ιό επίσημα κηρυχθεί επικίνδυνο, σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της ατομικής ελεύθερης κυκλοφορίας.
Αυτό θα πρέπει να πυροδοτήσει την προσοχή κάθε σκεπτόμενου ατόμου, ιδίως καθώς αναφέρεται ότι ο Γκέιτς αρνήθηκε να εμβολιάσει τα δικά του παιδιά.
Την περασμένη εβδομάδα, ο διευθυντής του CDC, Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, αριστερά, προέβλεψε «διπλό χτύπημα» αυτό το φθινόπωρο.
«Θα ήθελα να συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί σας για να κάνουμε το αμερικανικό κοινό να αγκαλιάσει το εμβόλιο της γρίπης, ώστε να μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο της γρίπης, επειδή πιστεύω ότι αυτά τα δύο αναπνευστικά παθογόνα που μας χτυπούν ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα να στρεσάρουν το σύστημα υγείας μας. «

Κατά τη γνώμη του Gary Barnett, «δεν είναι απλώς προγνώσεις, αλλά προειδοποιήσεις για πράγματα που έχουν ήδη προγραμματιστεί και είναι γνωστά. Αυτό που δείχνει ο επικεφαλής του CDC με τα σχόλιά του είναι ότι γνωρίζει ότι η σεζόν της γρίπης θα είναι πολύ πιο καταστροφική από το κανονικό και ότι όλες οι ασθένειες και οι θάνατοι θα κατηγορηθούν για έναν ιό που δεν έχει απομονωθεί, αναγνωριστεί ή επαληθευτεί επιστημονικά.
«Αυτό δεν θα έχει σημασία, καθώς, μετά από 8 μήνες υποχρεωτικής απομόνωσης και κλειδώματος, θανατηφόρα μάσκα κλοπής οξυγόνου, έλλειψης βιταμινών, έλλειψη άσκησης, απώλεια θέσεων εργασίας, κατάθλιψη και ακραίο άγχος, ολόκληρος ο πληθυσμός θα διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να αρρωστήσετε, και οι κακοί ελεγκτές αυτής της απάτης που σχεδίασαν αυτό το αποτέλεσμα από την αρχή, θα χρησιμοποιήσουν την εσκεμμένα δημιουργημένη αδυναμία των μαζών για να προωθήσουν τις ατζέντες ελέγχου τους.

Δεν θα πάρετε ένα αλλά 2 εμβόλια

THE NBA KNOWS WHAT’S COMING!

«Η ερχόμενη σεζόν της γρίπης δεν θα είναι όπως πέρυσι, όταν οι συνολικοί θάνατοι ήταν σχεδόν φυσιολογικοί, ακόμη και με την εισαγωγή ενός δόλιου ιού.
«Αυτή η επόμενη σεζόν γρίπης δεν θα βλέπει μόνο τους ηλικιωμένους και τους αδύναμους να αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν, αλλά και άνθρωποι όλων των ηλικιών θα επηρεαστούν ιδιαίτερα λόγω των εσκεμμένων μέτρων κλειδώματος που εφαρμόστηκαν από τους ελεγκτές της ελίτ.
Εν τω μεταξύ, στην Αφρική, «Ο έλεγχος θα ξεκινήσει σύντομα σε περιοχές της Αφρικής που έχουν πληγεί από τη φτώχεια για βιομετρικό αναγνωριστικό που θα είναι επίσης το σύστημα πληρωμών και το αρχείο εμβολίων. Η βιομετρική πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας που «εξελίσσεται ακριβώς όπως εξελίσσεται» υποστηρίζεται από καμία άλλη από τη συμμαχία εμβολίων GAVI που υποστηρίζεται από το Bill Gates, Mastercard και την εταιρεία «ταυτότητας ταυτότητας» που υποστηρίζεται από το AI, Trust Stamp. »

Πρέπει να λάβουμε θέση για τις υποχρεωτικές μάσκες. Αν δεν το κάνουμε, θα γνωρίζουν ότι μπορούν να επιβάλουν υποχρεωτικά εμβόλια.
Γερμανία: ζητούνται πρόβατα για δοκιμές εμβολίου με covid 19

Για όλους τους μαθητές Covid και τους υποστηρικτές μετρήσεων κορώνας: Εκτός από τη μελέτη εμβολιασμού, περιμένουν πρόθυμα αντικείμενα δοκιμής όπως εσάς! Ο καθένας από εσάς μπορεί να είναι ο πρώτος! Τα CDU και τα SPD έχουν φυσικά προτίμηση. Μην σπρώξετε! Όχι όλα ταυτόχρονα! Πηγαίνετε στον όμορφο νέο κόσμο (εμβολιασμός) !

Ο γιατρός κερδίζει 3.000 ευρώ την ημέρα με τα τεστ κορώνα – το κύριο έργο γίνεται από άλλους

Χιλιάδες άνθρωποι που επιστρέφουν για να ταξιδέψουν σε όλη τη Γερμανία μπορούν να δοκιμάζονται για τον κοροναϊό στους σταθμούς δοκιμών Covid-19 κάθε μέρα. Στη Βαυαρία, επίσης, οι σταθμοί είναι πολύ απασχολημένοι – είτε στα αεροδρόμια είτε σε στάσεις ανάπαυσης. Ένας σταθμός δοκιμών βρίσκεται στην περιοχή εξυπηρέτησης Donautal-Ost στον Α3 κοντά στο Passau.

Όπως αναφέρει το «Passauer Neue Presse», ένας γιατρός που βοηθά εκεί λαμβάνει έως και 250 ευρώ την ώρα. Με δώδεκα ώρες βάρδιας που φτάνει τα 3000 ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με την έκθεση, δεν υπάρχει τίποτα για τους βοηθούς που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά εκεί. Σύμφωνα με αυτό, σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι θα απασχολούνταν σε εθελοντική βάση – με εξαίρεση τους γιατρούς. Κατά ειρωνικό τρόπο, ένας από αυτούς επέκρινε το «PNP» για το γεγονός ότι η αμοιβή τους ήταν δυσανάλογα υψηλή και μάλιστα χαρακτήρισε την αμοιβή ως σπατάλη χρημάτων των φορολογουμένων.
Καταλάβατε τώρα τι γίνεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ξυπνήστε και αγοράστε.

What’s the best home defense gun?

Σε λίγο καιρό θα σας πατάνε σαν τα σκουλήκια και δεν θα μπορείτε από πουθενά να ξεφύγετε, σας είχαμε προειδοποιήσει εδώ και 2 χρόνια ότι αυτά θα συνέβαιναν, και τώρα θα γίνονται και όλο γρηγορότερους ρυθμούς.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….! ….

=π.Δ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΛΟΥΝ…!!!

     αφίσα τη Μαίρης Καρά

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ…ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ…ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Τό είδα>>> ΕΔΩ

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *