ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΟΥ COVID-19

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι κύριες κλινικές δοκιμές του εμβολίου COVID έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέψουν τίποτα περισσότερο από βήχα ή ρίγη και πυρετό.

Όλο το σχέδιο για την έγκριση από το FDA του εμβολίου είναι μια απάτη.

Τώρα ας προχωρήσουμε στο επόμενο: πώς να κάνουμε να φαίνεται ότι το εμβόλιο είναι μια τρομερή επιτυχία.

Για παράδειγμα, ο αριθμός των «κύκλων» για τους οποίους ορίζεται η δοκιμή είναι ένας βασικός παράγοντας. Κάθε κύκλος είναι μια τεράστια ενίσχυση του δείγματος ιστού που λαμβάνεται από τον ασθενή.
Όταν ανατινάξετε αυτό το δείγμα ιστού πάνω από 34 κύκλους, λαμβάνετε τεράστιους αριθμούς ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων, ακόμη και από τα πρότυπα του τεστ. Ο Fauci το παραδέχτηκε. Ωστόσο, οι οδηγίες της FDA προτείνουν τη δοκιμή σε έως και 40 κύκλους. Αυτό από μόνο του εξηγεί αναφορές για «αυξανόμενους αριθμούς περιπτώσεων COVID».

Ας υποθέσουμε ότι η Pfizer και η Moderna κερδίζουν την έγκριση της FDA για την απελευθέρωση των εμβολίων τους στις ΗΠΑ. Με τον στρατό να κάνει την εφοδιαστική της ναυτιλίας, εκατομμύρια δόσεις απομακρύνονται, και σύντομα, ένας εξαιρετικός αριθμός Αμερικανών παρατάσσεται για να πάρει το εμβόλιο.
Μετά από μια κατάλληλη χρονική περίοδο, οι ελίτ ιατρικοί σχεδιαστές θα αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής του τεστ PCR. Ο αριθμός των κύκλων θα μειωθεί δραστικά. Αυτή η παραγγελία θα βγει στα εργαστήρια στις ΗΠΑ.

Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι θα εμφανιστούν πολύ λιγότερα θετικά αποτελέσματα δοκιμών.
Επομένως, η τάση των «νέων περιπτώσεων COVID» θα σταματήσει να αυξάνεται. Θα σταματήσει και μετά θα πέσει.
Αυτή η νοθεία θα ανακοινωθεί ως απόδειξη ότι το εμβόλιο παράγει μια νίκη έναντι του ιού.
Υπάρχει μια άλλη στρατηγική: αλλάξτε τον ορισμό της «υπόθεσης COVID». Κάντε τον νέο ορισμό, όσον αφορά τα κλινικά συμπτώματα, πιο περιοριστικό. Κάτι τέτοιο θα έκανε: «Ο ασθενής πρέπει να εμφανίσει θερμοκρασία σώματος τουλάχιστον 100 για 48 συνεχόμενες ώρες».

Αυτό θα προκαλέσει αυτόματα σημαντική μείωση του αριθμού των περιπτώσεων. Η πτώση θα αποδοθεί στην ευεργετική επίδραση του εμβολίου.
Για σκοπούς κλειδώματος και γενικών περιορισμών, για την προώθηση περισσότερου φόβου και την τιμωρία περιοχών όπου η οικονομία είναι «πολύ ανοιχτή», μπορεί να εφαρμοστεί μια αντίστροφη τεχνική:
Κάντε τις δοκιμές PCR να προσαρμόσουν τους κύκλους τους προς τα πάνω, δημιουργώντας έτσι τεράστιο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων και «νέες περιπτώσεις».

https://www.rt.com/usa/506308-biden-covid19-advisor-lockdown/

«Λοιπόν, στη Νότια Ντακότα, πρέπει να δώσουμε εντολή τουλάχιστον 100.000 περισσότερους εμβολιασμούς σε καθένα από τα ακόλουθα« καυτά σημεία », όπου οι αριθμοί των περιπτώσεων έχουν ξαφνικά κλιμακωθεί. Και πρέπει να κλειδώσουμε αμέσως αυτές τις περιοχές… »
Περιττό να πούμε ότι κάθε σοβαρή βλάβη και θάνατος που προκαλείται από το εμβόλιο οπουδήποτε θα αποδοθεί στην «πανδημία».

Και εκεί το έχουν το εμβόλιο. Απλό, βάναυσο, εγκληματικό και ελεγχόμενο από το ομοσπονδιακό επίπεδο. Μια στρατηγική για να φαίνεται ότι το εμβόλιο COVID είναι αποτελεσματικό και σώζει την ημέρα.
Εδώ είναι ένα υπόβαθρο που έγραψα για το θέμα της απάτης εμβολίων COVID:
Το να φτιάχνει κανείς ένα εμβόλιο να φαίνεται σαν θρίαμβος δεν είναι δύσκολο για τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας. Υπάρχουν πολλές στρατηγικές.

Φυσικά, αυτές οι δόλιες στρατηγικές θα ήταν σοβαρά εγκλήματα. Αλλά πότε αυτό σταμάτησε το CDC ή τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας;
ΕΝΑ:Επαναλάβετε τον ορισμό της «υπόθεσης COVID». Επί του παρόντος, το CDC επιτρέπει παράλογα στους γιατρούς να διαγνώσουν ένα άτομο με COVID που έχει βήχα, ή ρίγη και πυρετό, και ζει σε μια περιοχή όπου διεκδικούνται περιπτώσεις. Δεν απαιτείται δοκιμή.

Αλλάξτε αυτήν την πρακτική, μόλις εγκριθεί το εμβόλιο. Απαίτηση δοκιμής για διάγνωση. Δηλώστε ότι ο βήχας από μόνος του δεν είναι αρκετός. Πρέπει επίσης να υπάρχουν ρίγη και πυρετός. Απαιτείται πυρετός να είναι άνω των 100.
Αυτές και άλλες αλλαγές θα μειώσουν αυτόματα τον αριθμό των περιπτώσεων. Η μείωση των αριθμών θα αποδοθεί στο εμβόλιο.

Αυτή η «οριστική συρρίκνωση», στην πραγματικότητα, αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1950, μετά την εισαγωγή του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας.
ΔΥΟ: Παραγγείλετε μια αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του διαγνωστικού ελέγχου PCR. Η πρακτική της ενίσχυσης του αρχικού δείγματος από τον ασθενή λαμβάνει χώρα σε κύκλους ή άλματα.
Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των κύκλων, τόσο πιθανότερο είναι το τεστ να οδηγήσει σε διάγνωση COVID. Επομένως, παραγγείλετε μειωμένο αριθμό κύκλων για όλα τα εργαστήρια δοκιμών.

Αποτέλεσμα? Λιγότερες διαγνώσεις COVID. Λιγότεροι αριθμοί ασθενών. «Το εμβόλιο λειτουργεί.»
ΤΡΙΑ: Περιορίστε ήσυχα την τρέχουσα νοσοκομειακή πρακτική της αυθαίρετης σύνταξης «COVID» σε αρχεία ασθενών και θανάτων.
ΤΕΣΣΕΡΑ: Μαγειρέψτε και δημοσιεύστε ψευδείς μελέτες που δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναπτύσσουν ανοσία στον ιό. Αποδώστε το στο εμβόλιο.

ΠΕΜΠΤΟ: Ένας άλλος τύπος ψευδούς μελέτης – «η μετάδοση του ιού από άτομο σε άτομο επιβραδύνεται, χάρη στο εμβόλιο».
ΕΞΙ: Επιταχύνετε την επιτυχία έκδοσης πιστοποιητικών ασυλίας μετά τον εμβολιασμό. «Οι άνθρωποι αισθάνονται πιο ασφαλείς τώρα. Περισσότερες επιχειρήσεις ανοίγουν ξανά… «
ΕΒΔΟΜΟ: Χρησιμοποιώντας τον συμμορφούμενο τύπο, απλώς εκδώστε δηλώσεις ότι το εμβόλιο έχει επιτυχία.

Οκτώ: Κρύψτε τις πολλές περιπτώσεις τραυματισμού και θανάτου από το εμβόλιο. Όταν είναι απαραίτητο, πείτε ότι ο COVID ήταν η αιτία.
ENNIΑ: Προειδοποιήστε ότι η υπέροχη ανοσία που προέρχεται από εμβόλιο δεν είναι μόνιμη και απαιτούνται συχνές αναμνηστικές λήψεις.
ΔΕΚΑ: Επαναλάβετε τον ορισμό της «ανοσίας που αποκτήθηκε από εμβόλιο» Ακόμη και μια πολύ αδύναμη απόκριση αντισωμάτων από τη βολή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «προστατευτική ανοσία».
ΕΝΤΕΚΑ: Τεράστιος αριθμός ατόμων με συνηθισμένη ασθένεια που μοιάζει με γρίπη, πνευμονία και άλλες παραδοσιακές πνευμονικές λοιμώξεις ονομάζονται «COVID».

Αλλάξτε αυτήν την πρακτική.
Επιστρέψτε την κλήση πολλών αυτών των ασθενειών από αυτούς τους ανθρώπους ως «γρίπη», «πνευμονία» κ.λπ. Οι αριθμοί των περιπτώσεων COVID θα μειωθούν. Υποστηρίξτε ότι η πτώση είναι το αποτέλεσμα του εμβολίου.
ΔΩΔΕΚΑ: Προς το παρόν, εκατομμύρια αποκαλούμενες περιπτώσεις COVID έχουν «συννοσηρότητα». Αυτές είναι προγενέστερες σοβαρές καταστάσεις υγείας οι οποίες, στην πραγματικότητα, είναι οι πραγματικές αιτίες ασθενειών και θανάτου.
Φυσικά, αυτό το αρνούνται. Αλλά μετά την εισαγωγή του εμβολίου… μειώστε την πρακτική της μέτρησης όλων αυτών των ασθενών και νεκρών συν-νοσηρών ασθενών ως «COVID». Οι αριθμοί περίπτωσης και θανάτου θα μειωθούν. Ισχυρισμός ότι το εμβόλιο είναι ο λόγος.

ΔΕΚΑΤΡΙΑ: Μετά την εισαγωγή του εμβολίου, επιβραδύνετε τις δοκιμές για σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό θα μειώσει αυτόματα το ποσοστό νέων περιπτώσεων. Αποδίδετε την απόρριψη στο εμβόλιο.
Η διάπραξη αυτών των εγκλημάτων είναι πανεύκολο για τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας.

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ JOE BIDEN

https://www.brighteon.com/embed/8c221b61-78c3-4fa5-b0b7-46bc434d3dba

ΠΑΓΩΝΗ »τα κρούσματα αυξάνονται αν αυξάνονται τα test»

Επιβεβαίωση ότι ένα τσιπ RFID θα συμπεριληφθεί στο Covid Vaccine (screen capture):

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *