ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το Μίσιγκαν είναι μια γνωστή πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών που οι κάτοικοι της συχνά εξεγείρονται κατά τις κρατικής καταπίεσης , και πρόσφατα ξεσηκωθήκαν κατά του lockdown που θέλησαν να επιβάλλουν οι κυβερνήτες με πρόφαση τον κοπροναιο/κορωναϊό.

Έγιναν μεγάλες διαδηλώσεις από πολίτες τις πολιτείας που αντιδρούσαν έντονα στα μέτρα στραγγαλισμού της τοπικής οικονομίας. Η ελίτ  προξένησε  ρήγματα σε κάποια υδάτινα φράγματα με συνέπεια να προκληθούν μεγάλες πλημμύρες σε πολλά μέρη τις πολιτείας.

Η σύγχρονη τεχνολογία Haarp: με την τεχνολογία αυτή αλλάξανε τις καιρικές συνθήκες προκαλώντας έντονες καταιγίδες και ανεμοθύελλες. Ο κόσμος  δεν είχε που να πάει  και αυτό ήταν ακριβώς  που θελαν  οι κυβερνώντες. Δηλαδή να τους  προσφέρουν βοήθεια μετά στα λεγόμενα Fema Camps και εκεί πλέον έχοντας χάσει τα πάντα θα δεχτούν με ευκολία όλα όσα θα τους  ‘’ προσφέρουν ‘’ εμβόλια και τσιπάρισμα πριν πάρουν οτιδήποτε.

Να δούμε τι μας ετοιμάζει η δικιά μας ελίτ εδώ στην Ελλάδα, αδίστακτοι είναι μας το έδειξαν με την φωτιά που έβαλαν στο Μάτι, δεκάδες βίντεο ντοκουμέντα έχουνε ανεβάσει χρήστες, που δείχνουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από DEW-direct energy weapons.

Michigan Dam (EXPOSED) Evacuations & FEMA COVID 19 testing for those with no homes! RESTORING ORDER!

Cellphones TREMBLE with Eerie Alerts as «Floodgates» begin to BURST! – «IMMINENT»

The storm – Winter 2020 (THE PROGRAMMING) Q to Space Force (DISCLOSURE) THE TRUTH IS BEYOND THE ICE!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *