ΠΩΣ Η ΜΙΤ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016…ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!

5/5 (6)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στην Τουρκία τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα αυτά που πρόσκεινται στον Ερντογάν, είναι κατευθυνόμενα και πάγια επιδιώκουν να τονώνουν το εθνικό φρόνημα σε πλήρη αντίθεση με τα αντίστοιχα ελληνικά.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα προβοκατόρικου ανθελληνισμού είναι το δημοσίευμα τον Φεβρουάριο του 2017 του Τούρκου δημοσιογράφου Mehmet Acet, της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας Yeni Şafak, που έριξε κυριολεκτικά λάδι στην φωτιά γιατί σύμφωνα με αυτό η τουρκική ΜΙΤ είχε αποσπάσει πληροφορίες ότι σε… μυστική σύσκεψη που έγινε τότε στην Αθήνα είχε από τότε καταστρωθεί σχέδιο αιφνίδιας επίθεσης στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το πρωτοφανές αυτό «αποκαλυπτικό» τουρκικό δημοσίευμα στα τέλη Δεκεμβρίου του 2016 έγινε μια μυστική σύσκεψη στην ελληνική πρωτεύουσα με τον υπουργό Άμυνας κ Πάνο Καμένο, (κόκκινο πανί για την Τουρκία) τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας, Ευάγγελο Αποστολάκη και άλλων επιτελών όπου εξετάστηκε η παρούσα κατάσταση με την Τουρκία.

Στην σύσκεψη αυτή διαπιστώθηκε πως με τις τελευταίες εκκαθαρίσεις στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ο τουρκικός στρατός βρίσκεται στην χειρότερη του κατάσταση εδώ και δεκαετίες και έτσι προσφέρεται να πάρει ένα καλό μάθημα από την Ελλάδα.

Καταστρώθηκε ένα σχέδιο αιφνιδίου χτυπήματος στην τουρκική πλευρά το οποίο θα έφερε την Ελλάδα σε πλεονεκτική θέση και κυρίως, όπως αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα, θα έλυνε το μεγάλο πρόβλημα που έχουν σήμερα οι Έλληνες με την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα εδώ και 7 χρόνια. Έτσι με την μεγάλη νίκη προς την Τουρκία θα αναπτερώνονταν το ελληνικό ηθικό.

Με λίγα λόγια η οικονομική κρίση θα… λύνονταν με ένα πόλεμο αστραπή με τους Τούρκους!!!

Δεν ξέρουμε ακόμα τι…φάρμακα έπαιρνε ο Τούρκος δημοσιογράφος, αλλά το πράγμα δεν είναι καθόλου αστείο καθώς αυτή η τουρκική εφημερίδα εκφράζει τον ίδιο τον Ερντογάν και ένα τέτοιο δημοσίευμα σίγουρα δεν είναι καθόλου άνευ σημασίας, καθώς δημιουργεί και καλλιεργεί κατάλληλο κλίμα στην τουρκική κοινή γνώμη για την δικαίωση και προώθηση της τουρκικής διεκδικητικής προκλητικότητας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *