ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ(Βίντεο)

5/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα κεντρικό σημείο και στόχος του διεθνούς σιωνισμού και μέσω των μασονικών στοών είναι ο πλήρης έλεγχος της Ουολ Στριτ δηλαδή του μεγαλύτερου χρηματιστηρίου στον κόσμο.

Εκείνοι που κινούν τα νήματα σε αυτό το χρηματιστήριο και ανεβάζουν και κατεβάζουν τιμές μετοχών προκαλώντας συνέπειες στις διεθνείς οικονομικές ισορροπίες κινούνται βάσει συγκεκριμένων σχεδίων που σχεδιάζονται σε μασονικές στοές οι οποίες ελέγχονται από τους σιωνιστές.

Αυτοί οι σιωνιστές που ελέγχουν τις μασονικές στοές έχουν κεντρικά στρατηγεία αποφάσεων, παλιές κομουνιστικές κλίκες στην ίδια τη Μόσχα και είναι γνωστό πως οι Ρωσοεβραίοι συνδεόταν ανέκαθεν στενά με τους ομόδοξούς τους Αμερικανοεβραίους και Γερμανοεβραίους και σε συνεργασία μαζί τους είχαν κάνει την Οκτωβριανή επανάσταση στη Ρωσία βάσει σχεδίων της Νέας Τάξης.

Το παρακάτω είναι αυτό που θέλει να επιτύχει η Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω του Τεκτονισμού.

Οι Ρότσιλντ πρωτεργάτες της Νέας Τάξης σχεδίαζαν τα σχέδια τους μέσω της Milner τη ρωσική επανάσταση μαζί με τον Jakob Schiff (ο οποίος έδωσε 20 εκατομμύρια δολάρια), ο Sir George Buchanan, οι Warburgs, οι Rockefellers, οι συνεργάτες της JP Morgan (που έδωσαν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια), τον Olaf Aschberg της Στοκχόλμης, Σουηδία), επίσης και ο Antony Sutton.

Παρακάτω είναι αυτό που η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι έτοιμη να επιτύχει μέσω της ελεύθερης μασονίας. Η ανθρωπότητα δεν ξέρει αλλά δεν νοιάζονται γι αυτό. Η μασονία είναι ο Ιουδαϊσμός για τους μη Εβραίους και τους Εβραίους. Ήταν διαμορφωμένη από τους κρυπτο-εβραϊκούς Ιησουίτες και σήμερα κυβερνούν οι Ιησουήτες Ρόθσιλντ από την πόλη του Λονδίνου που κυβερνά και υπαγορεύει τους «κορυφαίους» μας πολιτικούς από τις πολυτελείς μασωνικές στοές τους.

Οι Ρόθσιλντ, μέσω του Milner, σχεδίασαν τη ρωσική επανάσταση μαζί με τον Jakob Schiff ο οποίος έδωσε 20 εκατομμύρια δολάρια, ο Sir George Buchanan, οι Warburgs, οι Rockefellers, οι συνεργάτες της JP Morgan που έδωσαν τουλάχιστον $ 1 εκατομμύριο, ο Olaf Aschberg Nye, Τράπεζα της Στοκχόλμης, Σουηδία). Βλέπε τον ιστορικό Αντώνιο Σούτον(Antony C. Sutton).

Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν το 85% της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι και Τεκτονικοί :
Ο Τρότσκι, ο Λένιν και ο Στάλιν ήταν Εβραίοι και Ελευθεροτέκτονες, ο Στάλιν επίσης Ιησουίτης.
. Ο Τρότσκι, ο Λένιν και ο Στάλιν ήταν Εβραίοι , ο Στάλιν ένας Ιησουίτης.

Η εβραϊκής προέλευσης  Άγκελα Μέρκελ είναι προϊόν αυτού του Τεκτονικού μασονικού συστήματος και των υπερμασόνων.

Το ακόλουθο βίντεο από τον Εσθονό συγγραφέα Jüri Lina είναι μια τρομερή τεκμηρίωση του στόχου του Τεκτονισμού: Ο Παγκόσμιος Κομμουνισμός, που απεικονίζεται από τη Σοβιετική Ένωση.

Το παρακάτω βίντεο είναι μια απεικόνιση του στόχου του Τεκτονισμού: ο Κομμουνισμός ενός κόσμου που απεικονίζεται μέσω της Σοβιετικής Ένωσης.

Δεδομένου ότι το βίντεο είναι πολύ μεγάλο (1:59 ώρες) παρουσιάζονται παρακάτω μερικές ενδεικτικές εικόνες.

 

Ο Θεός του Τεκτονισμού και του Ιουδαϊσμού (Ιωάννης 8:44, Φρανκισμός) είναι ο Λουσιφέρ.
Το Θεός  ένα βασίζεται στα «βαβυλώνια μυστήρια»: το Semiramis (άγαλμα της ελευθερίας στη Νέα Υόρκη), το Nimrod ΒάαλMoloch και ο γιος της Tammuz.

Βλέπουμε την θρησκευτική θυσία του Τεκτονισμού με την ευκαιρία της κατασκευής και ανύψωσης του αγάλματος της θεάς Σεμιράμης-Isis- Ελευθερία στη Νέα Υόρκη.

Ο Λένιν τάχθηκε υπέρ της φυλετικής ανάμειξης-παρεκτροπής, ώστε να έχουν μόνο έναν κόσμο παγκοσμίως.

1 εκατομμύριο άνθρωποι σκοτώθηκαν 1937-38

1 εκατομμύριο άνθρωποι σκοτώθηκαν 1937-38

 

Και μετά τον Στάλιν:


Aνθρωποφαγία:


Και έγιναν Επίτροποι της ΕΕ, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Juncker δήλωσε ότι η ΕΕ οικοδομεί τον Καρλ Μαρξ.

Ο σκορπιός είναι ένα σημαντικό μασονικό σύμβολο. Σταθείτε για το θάνατο.

Η ανθρωπότητα αποτελεί σήμερα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Λοιπόν, τι γίνεται με τα υπόλοιπα 6,5 δισεκατομμύρια;

Η ανθρωπότητα σήμερα αριθμεί 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Λοιπόν, τι να κάνει με το πλεόνασμα των 6,5 δις ανθρώπων;

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *