Πως νόμιμα να αρνηθείς έναν εμβολιασμό. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ. Θα μας «έχουν» στα χέρια τους – Επιταχύνονται οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

4.58/5 (12)

Έτσι μπορείτε νόμιμα να απορρίψετε την προσφορά τους και να μην μπορούν να σας κάνουν τίποτα. 

Τώρα γνωρίζετε!

ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

Βήμα 1ον.  Μην αρνείσαι ένα εμβόλιο, αλλιώς θα θεωρηθείς επιθετικός. Αντιθέτως μπορείς να απορρίψεις ευγενικά τις υπηρεσίες τους, κάνοντας τα παρακάτω.

Βήμα 2ον.  Ρώτησε τον γιατρό εάν το εμβόλιο περιέχει MRC-5 (Όλα τα εμβόλια περιέχουν, όπως και άλλα DNA. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν εμβόλια που παράγονται χρησιμοποιώντας έμβρυα από εκτρώσεις.) Εάν περιέχει, τότε έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε.

Βήμα 3ον.  Επίσης ρωτήστε εάν υπάρχει πιθανότητα ιατρογενούς αντίδρασης (latrogenic reaction) (δηλ. μία αρνητική αντίδραση που προκαλείται από πολλαπλά στοιχεία ή από φάρμακα που αντιδρούν μεταξύ τους.) από το εμβόλιο (Όλα έχουν). Τότε ευχαριστήστε τον γιατρό και αποχωρήστε.

Έτσι μπορείτε νόμιμα να απορρίψετε την προσφορά τους και να μην μπορούν να σας κάνουν τίποτα. 
Τώρα γνωρίζετε!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.

http://ermionh.blogspot.com

Τόσες ταινίες για ιούς, δεν είναι παρά προγραμματισμός.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι εγκαινίασε την ευρωπαϊκή πλατφόρμα δεδομένων Covid-19, η οποία θα επιτρέψει την ταχεία συλλογή και διασυνοριακή ανταλλαγή των διαθέσιμων ερευνητικών δεδομένων μεταξύ των επιστημόνων.

Η νέα πλατφόρμα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, θα παρέχει ένα ανοιχτό και αξιόπιστο διεθνές περιβάλλον, στο οποίο οι ερευνητές θα μπορούν να αποθηκεύουν και να ανταλλάσσουν γενετικές αλληλουχίες (DNA), δομές πρωτεϊνών, δεδομένα προκλινικής έρευνας και κλινικών δοκιμών, καθώς και επιδημιολογικά δεδομένα.

https://twitter.com/EU_Commission/status/1252250976058294272

H πλατφόρμα, που εντάσσεται στο σχέδιο δράσης ERAvsCorona, αποτελεί προϊόν κοινής προσπάθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Βιοπληροφορικής του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας (EMBL-EBI), της υποδομής Elixir και του έργου COMPARE, καθώς και των κρατών-μελών της ΕΕ και άλλων εταίρων.

Με δεδομένη τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργήσει η πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο ο φόβος για τη χρήση όλων αυτών των δεδομένων που συγκεντρώνονται προκαλεί κι ανησυχίες σε όλους όσους βλέπουν την πανδημία ως έναν τρόπο στέρησης των ατομικών ελευθεριών.

Δεν είναι άλλωστε λίγα τα δείγματα που μας έρχονται από άλλες χώρες, όπως η Κίνα για παράδειγμα ή η Ινδία, όπου πλέον για να μπορεί κάποιος να κυκλοφορήσει έξω από το σπίτι του, πρέπει να έχει αποδεδειγμένα κριθεί κατάλληλος από βάσεις δεδομένων, που συλλέγουν τα στοιχεία που τον αφορούν, σχετικά με το ιατρικό του ιστορικό, ανάμεσα σε πολλά άλλα προσωπικά στοιχεία.

Δείτε κι ΕΔΩ σχετικό άρθρο.

Όλα αυτά εισέβαλαν στη ζωή μας μετά την απειλή της πανδημίας και βλέπουμε ότι για το καλό της ανθρωπότητας, η συλλογή προσωπικών δεδομένων και οι περιορισμοί των προσωπικών ελευθεριών, συνεχώς αυξάνονται και μάλιστα, χωρίς κανείς να ξεκαθαρίζει το χρονικό πλαίσιο που θα διαρκέσουν, δημιουργώντας βάσιμους πλέον φόβους, πως όλα αυτά τα μέτρα ήρθαν πλέον, για να μείνουν.

Εφαρμογή εντοπισμού και ελέγχου κίνησης! Αργότερα στο χέρι;

www.el.gr.

Πως νόμιμα να αρνηθείς έναν εμβολιασμό. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. Η δράση φέρνει αντίδραση. Είναι δεδομένο πως όταν εμφανιστούν τα πρώτα εμβόλια ΔΕΝ θα γράφουν στις οδηγίες αυτά τα συστατικά ή θα τα έχουν με άλλο όνομα που σε εμάς, τους κοινούς θνητούς, θα είναι άγνωστες λέξεις. Οπότε…..

  2. Όμως αναρωτιέμαι, αν θα απαντήσουν δίχως ψέματα στις ερωτήσεις μου οι γιατροί. Δηλαδή μπορούν να ισχυριστούν ψευδώς ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει το εμβόλιο και μάλιστα υπεύθυνα και γραπτώς. Αυτό δεν κάνουν όλοι? Μας λένε ότι δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις το εμβόλιο και ότι μας χρειάζεται. Σε αυτήν την περίπτωση, που θα ισχυριστούν ότι είναι ακίνδυνο το εμβόλιο, τι κάνουμε? Πώς μπορούμε να το αρνηθούμε και να είμαστε νόμιμοι? Τι λέτε κι εσείς? Διότι όντως όλοι ψάχνουμε τρόπο για να αποφύγουμε το εμβόλιο. Έτσι και μπει το εμβόλιο σε κάποιον, δεν θα έχει την απαραίτητη ισορροπημένη σκέψη ώστε να κινηθεί νομικά και να τιμωρήσει εκείνους που του δήλωσαν υπεύθυνα αλλά ψευδώς, για την καταλληλότητα και «αθωότητα» του εμβολίου. Το εμβόλιο μπορεί να είναι κάτι σαν δέκτης μέσα μας. Με ένα τους κουμπάκι που θα πατάνε, εμείς θα συμπεριφερόμαστε ως ζόμπι. Τι να το κάνεις να τιμωρηθεί κάποιος, αν πλέον είσαι ένα ζόμπι δίχως γυρισμό?

    Βεβαίως και μπορείς να αρνηθείς το εμβόλιο με τεχνάσματα. «Ίσως δηλαδή…» . Άντε και τα κατάφερες και το αρνήθηκες. Θεωρείσαι πλέον δημόσιος κίνδυνος διότι ίσως φέρεις τον ιό ως ασυμπτωματικός, όπως ισχυρίζονται και μπορεί να τον μεταδίδεις άθελά σου (δήθεν). Η τιμωρία είναι ότι σε πετάνε από το σύστημα. Δεν θα μπορείς να κάνεις συναλλαγές χρηματικές (και όχι μόνον χρηματικές…), καθότι δεν θα έχεις νόμιμη άδεια ως «υγιής» πολίτης. Δεν μου αρέσει ούτε εμένα αυτό που σχεδιάζουνε. Μπράβο όμως που ψάχνετε τρόπους και δεν κάθεστε άπραγοι. Μπορεί αν ψάξουμε κι άλλο, να βρούμε τρόπο. Θαυμάζω το έργο σας. Συνεχίστε την έρευνα.

    Έχω αναρτήσει σε σελίδες που κυκλοφορούν όσα σας γράφω. Όμως χρειάζεται ο κόσμος να ενημερωθεί με κάθε τρόπο, πριν πάει στον Γιατρό και μείνει έκπληκτος που ο Γιατρός θα του υπογράφει και θα δηλώνει υπεύθυνα ότι το εμβόλιο είναι ακίνδυνο…. Είτε επίσης δυστυχώς, όσοι δεν δεχτούν το εμβόλιο, να καταλήξουν ως απόκληροι της κοινωνίας. Χρειάζεται να ψάξουμε κι άλλο και να βρούμε λύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *