Πρόβα ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ! Ο πιο μαζικός παγκόσμιος εμβολιασμός ξεκινά-Τί νὰ κάνωμε μὲ τὸ νέον ἐμβόλιον;(βιντεο)-ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ!

5/5 (5)

Οι κυβερνήσεις του κόσμου, σε πλήρη συνεργασία με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, έχουν σχεδιάσει ολόκληρες επιχειρήσεις για να εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Και μόνο μια διεθνής εξέγερση κατά των υποταγμένων στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μπορεί να σταματήσει τους σατανιστές της ΚΑΜΠΑΛ.

Η τραγωδία είναι, πως η πλειοψηφία των ιατρών, είναι επίσης πουλημένη στις φαρμακοβιομηχανίες και στα αρρωστημένα μυαλά που εξουσιάζουν τους λαούς.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Παλαιότερα λυπόμουν τις τριτοκοσμικές χώρες… τώρα λυπάμαι και ντρέπομαι για τους νεοέλληνες ραγιάδες.

Οι κυβερνήσεις του κόσμου σε πλήρη συνεργασία με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων – Ξεκινά η Βρετανία

Μία πρώτης τάξεως πρόβα για άλλα πράγματα, τα οποία ενδέχεται να μας πλασάρουν μετά το εμβόλιο: Ο πιο μαζικός παγκόσμιος εμβολιασμός όλων των εποχών είναι ζήτημα χρόνου να ξεκινήσει.

Η αρχή θα γίνει από την Βρετανία, η οποία ξεκινάει την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.

Μετά το πράσινο φως που άναψε στο εμβόλιο των Pfizer / BioNTech η βρετανική ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) οι Αρχές ετοιμάζουν τα κέντρα εμβολιασμού σε νοσοκομεία του εθνικού συστήματος υγείας (NHS) και των ενόπλων δυνάμεων.

Ειδικά ψυγεία για την μεταφορά εμβολίων με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον» έκαναν την εμφάνισή τους στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Φιαλίδια των εμβολίων βρίσκονται σε χώρες όπως η Ινδία.

Το αμερικανικό υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ότι είναι ήδη έτοιμο για την άμεση και μαζική αποστολή εμβολίων κορωνοϊού σε όλες τις ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα είναι έτοιμα τα πρώτα επτά ψυγεία που θα φιλοξενήσουν 100.000 εμβόλια, ενώ έρχονται άλλα εφτά.

Εικόνες από πολλές γωνιές του κόσμου κατακλύζουν το διαδίκτυο!

Τα εμβόλια διαμοιράζονται με πρωτοφανή ταχύτητα, πρωτόγνωρή στα ιατρικά χρονικά.

Οι κυβερνήσεις του κόσμου, σε πλήρη συνεργασία με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, έχουν σχεδιάσει ολόκληρες επιχειρήσεις για να εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Why is the World Looking at India For Vaccine Supply?

Vaccine: Frankfurt Airport prepares for logistical challenge of a lifetime

Belgium: Brussels airport gears up for COVID vaccine distribution

Εμβόλιο: Έτοιμα τα πρώτα 7 ψυγεία για τα εμβόλια που έρχονται | Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων | OPEN TV

Πηγή

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ.!!!!!!!!!!!

Η Κατοχη ξαναρχεται….Ψηφιακή κάρτα υγείας, σε εστιατόρια, μπαρ, κινηματογράφους, αθλητικούς χώρους, ταξίδια και για άλλες κοινωνικές δραστηριότητες ! ! !

Ένα είδος διαβατηρίου που θα σκανάρεται μέσω εφαρμογής και θα ονομάζεται ψηφιακή κάρτα υγείας ετοιμάζεται για όσους θέλουν να είναι ελεύθεροι μετά την πανδημία!

Σενάρια για θεσμοθέτηση υγειονομικού διαβατηρίου, όπου θα αναγράφεται πότε έκανε κάποιος το εμβόλιο, το οποίο δε θα είναι υποχρεωτικό, αλλά όσοι κάνουν το εμβόλιο θα έχουν ορισμένα προνόμια όπως πρόσβαση σε συναυλίες, μπαρ και θα μπορούν να ταξιδεύουν απλά επιδεικνύοντας τη συγκεκριμένη ταυτότητα-διαβατήριο στην εκάστοτε αεροπορική εταιρεία.

“Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει σοβαρά την θεσμοθέτηση υγειονομικού διαβατηρίου, σύμφωνα με το οποίο προϋπόθεση για τους πολίτες για να ταξιδέψουν αλλά και για άλλες κοινωνικές δραστηριότητες θα είναι να έχουν κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA. Το θέμα, μάλιστα, απασχολεί και την ελληνική κυβέρνηση.”
Η κυκλοφορία των εμβολίων είναι πλέον θέμα χρόνου και η πολυπόθητη ανοσία του πληθυσμού στο φονικό ιό είναι και το διαβατήριο ελευθερίας από τα διαδοχικά lockdown.

Ήδη στην Ευρώπη εντός των κυβερνήσεων έχει ανοίξει η συζήτηση για παροχή προνομίων για όσους εμβολιαστούν.

Ψηφιακή κάρτα υγείας για όσους θέλουν να είναι ελεύθεροι: Τα «προνόμια» του εμβολιασμού

Τα σενάρια θέλουν τα κράτη μέλη της ΕΕ να υιοθετούν μέτρα επιβράβευσης όσων κάνουν το εμβόλιο όπως η ελευθερία πρόσβασης σε χώρους συνωστισμού όπως οι συναυλιακοί χώροι, οι κινηματογράφοι, τα αεροδρόμια, ακόμη και για να μπει κάποιος σε ένα εστιατόριο, μπαρ ή κέντρο διασκέδασης.

Τη συζήτηση άνοιξε ευθέως με μια δήλωσή του ο υπουργός Εμβολιασμού της Βρετανίας. «Εστιατόρια, μπαρ, κινηματογράφοι, αθλητικοί χώροι, πιθανώς θα χρησιμοποιήσουν αυτό το σύστημα. Πάροχοι υπηρεσιών θα πουν “αποδείξτε μας ότι έχετε εμβολιαστεί”».

Το υγειονομικό διαβατήριο ανοσίας στον Covid-19 θα είναι μια ψηφιακή ταυτότητα που θα μπορεί να τη σκανάρει κανείς με μια εφαρμογή στο κινητό.

Η συζήτηση πάντως έχει ήδη αρχίσει να παίρνει υπόσταση σε επίπεδο διεθνών αεροπορικών εταιρειών που ζητούν πιστοποιητικά ανοσίας για να μπορεί κάποιος να ταξιδέψει.

Το ζήτημα προσκρούει στα προσωπικό και ιατρικό απόρρητο για τις κυβερνήσεις με τον Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου της Βρετανίας να επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το πάσο υγείας.

weirdo.gr

Τί νὰ κάνωμε μὲ τὸ νέον ἐμβόλιον;

Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer στην Βρετανία – Ξεκινούν οι εμβολιασμοί την άλλη εβδομάδα με εμπλοκή του Στρατού!

Η Telegraph αναφέρει πως η διοίκηση του NHS έχει επισήμως ζητήσει τη συνδρομή στρατιωτών από το Υπουργείο Άμυνας και το εμπλεκόμενο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων έχει λάβει εντολή να μεταμορφώσει περίπου δέκα εγκαταστάσεις ανά τη χώρα σε κέντρα μαζικού εμβολιασμού.

Δεν μου κάνει καμία εντύπωση…

ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ – ΓΕΡΜΑΝΟΙ – ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ, ΜΙΑ ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ.

Και πίσω από την PFIZER, Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ…

ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ;;;

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ…

ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΝΑΤΕ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Καλλιόπη Σουφλή

Το εμβόλιο των εταιρειών Pfizer και BioNTech κατά του νέου κορωνοϊού έλαβε σήμερα έγκριση για χρήση στη Βρετανία και η χορήγησή του θα αρχίσει από την επόμενη εβδομάδα, σε μια διαδικασία στην οποία θα εμπλακούν και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Μ. Βρετανίας.

«Η κυβέρνηση δέχθηκε τη σύσταση της ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Αρχής Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) να εγκρίνει το εμβόλιο τωνPfizer/BioNTech για χρήση», ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Βρετανίας.

«Το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο σε όλη τη Βρετανία από την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, επείγουσες προετοιμασίες για διανομή έως το Σαββατοκύριακο εμβολίων κατά της COVID-19 στα σημεία όπου θα γίνεται ο εμβολιασμός στη Βρετανία έχει ξεκινήσει το εθνικό σύστημα υγείας NHS σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις, όπως γράφει η Daily Telegraph. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η διανομή μπορεί να αρχίσει εντός οκτώ ωρών από τη θετική απόφαση της υπηρεσίας.

Διοικητική μονάδα του NHS, στην οποία υπάγονται πέντε μεγάλα νοσοκομεία του Λονδίνου αναμένει την έναρξη των εμβολιασμών ακόμα και την προσεχή Δευτέρα, καθώς οι επικεφαλής έχουν απευθύνει κάλεσμα για εθελοντές νοσηλευτές που θα μπορούσαν να αρχίσουν να χορηγούν το εμβόλιο δυνητικά από τις 7 το πρωί εκείνης της ημέρας.

Η Telegraph αναφέρει πως η διοίκηση του NHS έχει επισήμως ζητήσει τη συνδρομή στρατιωτών από το Υπουργείο Άμυνας και το εμπλεκόμενο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων έχει λάβει εντολή να μεταμορφώσει περίπου δέκα εγκαταστάσεις ανά τη χώρα σε κέντρα μαζικού εμβολιασμού.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται το νοσοκομείο εκστρατείας που έχει στηθεί στον εκθεσιακό χώρο ExCel στο ανατολικό Λονδίνο, το ιπποδρόμιο στο Έπσομ νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας και το γήπεδο ποδοσφαίρου της Μπρίστολ Σίτυ στην ομώνυμη πόλη της δυτικής Αγγλίας.

ΗΠΑ: Στις 15 Δεκεμβρίου θα παραδοθεί η πρώτη παρτίδα του εμβολίου της Pfizer

Οι Ηνωμένες Πολιτείες γνωστοποίησαν ότι αναμένουν τις πρώτες αποστολές εμβολίων κατά του κορωνοϊού των φαρμακευτικών Pfizer και Moderna στις 15 Δεκεμβρίου και στις 22 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.

Οι ημερομηνίες εξαρτώνται από την αδειοδότηση έκτακτης ανάγκης από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) των δύο εμβολίων.

Σύμφωνα με το έγγραφο, η συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων της FDA πρόκειται να συσκεφθεί στις 10 Δεκεμβρίου για να επανεξετάσει τα δεδομένα της Pfizer και να υποβάλει σύσταση με το εάν θα επιτρέψει το εμβόλιο.

Η συμβουλευτική επιτροπή των FDA και CDC για τις πρακτικές ανοσοποίησης θα έχει στη συνέχεια ένα τετραήμερο παράθυρο για να λάβει μια τελική απόφαση.

Έτσι, οι πρώτες δόσεις του εμβολίου Pfizer αναμένονται στις 15 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά το εμβόλιο της Moderna, η συνεδρίαση της επιτροπής της FDA θα το εξετάσει στις 17 Δεκεμβρίου. Θα ακολουθήσει μια τετραήμερη σύσκυψη, η οποία θα ανοίξει το δρόμο για τις πρώτες αποστολές στις 22 Δεκεμβρίου.

Το CNN πρόσθεσε ότι η επίσημη πρόβλεψη αναμένει ότι περίπου 22,5 εκατομμύρια δόσεις του Pfizer και 18 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Moderna θα παραχθούν τον Δεκέμβριο.

Πηγή

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *