ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ALLAHU AKBAR!(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Κάθε φορά που οι μουσουλμάνοι κινούνται, δεν είναι ποτέ με την πρόθεση της ενσωμάτωσης, αλλά μόνο για να κυριαρχούν.

Πηγαίνετε στην πόλη του Μανχάιμ, όπου τα ΜΜΕ θέλουν να πουν ότι οι Τούρκοι μουσουλμάνοι έχουν εξομοιωθεί με τον γερμανικό πληθυσμό. Αλλά κοιτάξτε γύρω και θα δείτε ότι σχεδόν όλα τα καταστήματα και τα εστιατόρια στην πόλη είναι τουρκική ιδιοκτησία και τα γερμανικά πρόσωπα είναι λίγα και πολύ μακριά. Αυτό κάνουν οι μουσουλμάνοι ανεξάρτητα από τον τόπο στον οποίο αποφασίζουν να ζήσουν. Αργά ή γρήγορα, οι μη μουσουλμάνοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν και όλοι οι υπόλοιποι είναι μουσουλμάνοι, εξαλείφοντας κάθε σημάδι του αυτόχθονου πολιτισμού και την αντικατάστασή του με το Ισλάμ.

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!

 

 

Στο βίντεο μας λέει ο φαρμακοποιός της περιοχής ότι έγινε μικρό Ισταμπούλ η περιοχή του και αναγκάστηκε να πάρει Τούρκους υπαλλήλους για καλύτερη συνεννόηση καθημερινής βάσεως, ούτως η άλλως  μόνο Τούρκους πελάτες έχει πλέον διότι οι Γερμανοί εξαφανίστηκαν από την περιοχή.

Turkish-German integration means all Turks, no Germans

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ:  δεν είναι πλέον δυνατόν κάποιος ήρεμα να κάνει την βόλτα του στης ακτές της Αυστραλίας στο Chelsea beach . Τούρκοι, Λιβανέζοι, και Σομαλοί Αφρικανοί επιτίθενται στον κόσμο που θέλει μόνο να κάνει μια ήρεμη βόλτα: τους κλέβουν τους χτυπούν και τους παρενοχλούν. Αναγκάστηκε μεγάλη δύναμη αστυνομικών να επέμβει για να σταματήσει.

Africans, Lebanese And Turks, Our Beaches Under Attack.(Chelsea Beach) Nine + Seven News

African Gang Bottle Attack Victim Talks.(Chelsea Beach) Seven News Exclusive

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Αφρικανοί Σουδανέζοι μουσουλμάνοι επιτέθηκαν σε Βιετναμέζικο εστιατόριο και έφεραν τα πάνω κάτω. Ιμάμηδες στην Γερμανία ‘ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε και να τους κατακτήσουμε.’

Σύμφωνα με το προσωπικό του εστιατορίου, τέτοιου είδους αφρικανικές συμμορίες συμβαίνουν όλο και περισσότερο στη μολυσμένη με μετανάστες Μελβούρνη και προφανώς η αστυνομία είτε δεν μπορεί είτε δεν επιθυμεί να κάνει τίποτα για να τους σταματήσει.

Το τελευταίο, ανάμεσα σε πολλές βίαιες φιλονικίες στις οποίες συμμετείχαν συμμορίες αφρικανών μουσουλμάνων κακοποιών, έχει γυριστεί από τρομακτικούς θεατές που φαίνονται έξω από εστιατόριο του Βιετνάμ στο St. Albans της Μελβούρνης.

Το περιστατικό, που έλαβε χώρα την Παραμονή των Χριστουγέννων, φέρεται να άρχισε όταν η συμμορία ζήτησε από μια ομάδα Βιετναμέζων ανδρών για τσιγάρα. Όταν οι άνδρες αρνήθηκαν να παραδώσουν τα τσιγάρα, επιτέθηκαν βίαια.

Africans Attack Vietnamese Food Patrons.(St Albans) Seven + Nine News

Τα τζαμιά μίσους στη Γερμανία και οι ιμάμηδες τους φαίνεται να είναι απολύτως άνοσοι στους νόμους Οι Γερμανοί πρέπει να υπακούουν.

Undercover έρευνες έχουν γίνει σε πολλές πόλεις της Γερμανίας και με πολλή λύπη διαπίστωσαν οι δημοσιογράφοι ότι οι ιμάμηδες κηρύττουν μίσος ενάντια των απίστων.  Οι προτροπές τους: πατήστε τους,  καθαρίστε τους , η ζωή ενός απίστου,  δηλαδή όχι μουσουλμάνου, δεν έχει καμία αξία, όλοι οι κουφάρ θα πάνε στην κόλαση, να καταστραφούν όλοι τους.

Ο συγκεκριμένος ιμάμης,  Ahmad Baraa,  είναι ένας από τους πιο επικινδύνους κήρυκες του Ισλάμ στην Γερμανία.  O  μεγάλος κίνδυνος είναι τα παιδιά των μουσουλμάνων τα οποία τα κάνει ο Ahmad Baraa  πλύση εγκεφάλου να μην κάνουν φίλους χριστιανούς ή Εβραίους, που σημαίνει όταν αυτά τα παιδιά ακούνε τέτοια κηρύγματα φανατικά πώς άραγε θα φερθούνε την επόμενη ημέρα τους αλλοθρήσκους μαθητές τους. Όταν ακόμα και τα παιδιά τα σπέρνουν τόσο μίσος πώς θα ενταχτούν στην κοινωνία πόσο μάλλον και σε αυτήν την χώρα.

Hate mosques in Germany and their imams seem fully immune to laws Germans must obey

Τι αισθάνονται οι Γερμανοί πλέον για την Μέρκελ;  Την ονομάζουν εγκληματία, νοιώθουν αηδία και θέλουν να αποχωρήσει άμεσα. Η ίδια όπως φαίνεται νόμιζε ότι ο κόσμος κοιμάται αλλά έσφαλε καθώς όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν το βρώμικο παιχνίδι της και την υπηρεσία της για την Νέα Τάξη, την σατανική ελίτ, που κυβερνάει και ελέγχει και τους δικούς μας ξεπουλημένους πολιτικούς  όλους  όσοι βρίσκονται σήμερα στην βουλή.

The real mood in Germany

Τι λέει ο πατέρας Abdelkrim Chekat  του ‘‘τρομοκράτη’’ cherif. Από το Στρασβούργο   o ίδιος έχει φονταμελιστικές ιδέες  αλλά και αυτός και η γυναίκα του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφτασε σε αυτό το σημείο και σκότωσε αθώους ανθρώπους  για την πίστη του.

Interview of Parents of Strasbourg jihadi

Germans embrace tolerance embrace diversity ad

Afghan migrant in Germany smashes German kid with bottle «for Afghanistan»

https://www.bitchute.com/video/0R1vya5yrPgA/

Άραβες από Τουρκία που ζουν στην Γερμανία  καθημερινά όλο και περισσότερο δημιουργούν προβλήματα στον γερμανικό λαό. Θεωρούν ότι η χώρα τους ανήκει.

Araber Türken Flüchtlinge prügeln vergewaltigen Silvester 2019 new year’s eve Germany Deutschland

Πρωτοχρονιά στην Κολωνία, λαθρο αποβράσματα ρίχνουν πυροτεχνήματα και μέσα στις ράγιες του μετρο. Η Γερμανίδα στο βίντεο διαμαρτύρεται λέγοντας ότι η ίδια δεν έχει λεφτά για πυροτεχνήματα ενώ αντιθέτως οι λαθρο έχουν. Φώναζαν Allahu Akbar  Δεν σέβονται την ξένη περιουσία και ούτε σέβονται αυτά που τους παρέχει αυτή η χώρα. Τέλος αναφέρει η Γερμανία ότι θα οδηγηθούμε αναπόφευκτα σε εμφύλιο.

NYE outside Koln Germany PART 1

 

 

 

Ο σταθμός του Μάντσεστερ ο Τζιχάντ  φωνάζει Allah hu ackbar!

Manchester station jihadi LLTC Allah hu ackbar!

Το αυτοκίνητο φλέγεται, η φωτιά εξαπλώνεται,  όλα αυτά στο Παρίσι

Car set alight, fire spreads to perp

Μουσουλμανικά περιπολικά της Σαρία «, τα οποία φαίνεται να είναι σχεδόν πανομοιότυπα με το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης

Οι κάτοικοι του BROOKLYN συγκλονίστηκαν την περασμένη εβδομάδα να βλέπουν τα οχήματα με τη μαρτυρία «Μουσουλμανική Κοινοτική Περιπολία» (MCP), μαζί με την αραβική γραφή στο εξωτερικό, που ταξιδεύουν στους δρόμους του Bay Ridge, οι οποίοι θυμίζουν έντονα την ομάδα της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD) αυτοκίνητα.

https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2018/12/Screen-Shot-2018-12-31-at-5.47.32-PM.png

Κοιτάξτε τι έχουν κάνει οι «Μουσουλμανικές περιπολίες» (που είναι παράνομες) στο Λονδίνο.

Το «Μουσουλμανικό περιπολικό» προκάλεσε τεράστιες διαμάχες όταν δημοσίευσε μια σειρά βίντεο στο YouTube, συμπεριλαμβανομένου ενός που ονομάζεται «Η αλήθεια για το βράδυ του Σαββάτου».

Σε αυτά αντιμετώπισαν μέλη του κοινού, ζητώντας να εγκαταλείψουν το οινόπνευμα και οι γυναίκες να καλύπτουν τους εαυτούς τους σε μια «μουσουλμανική περιοχή». Οι άνδρες με κουκούλα που γυρίστηκαν στο βίντεο αποκαλούν τις λευκές γυναίκες γυμνά ζώα χωρίς αυτοσεβασμό »και σήμανε το« κακό »αλκοόλ, καθώς το έκλεψαν από τους γλύπτες.

Muslims Enforcing Sharia Law on the streets of London UK January 2013

https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2018/12/Screen-Shot-2018-12-31-at-7.33.51-PM.png

https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2018/12/Screen-Shot-2018-12-31-at-7.34.19-PM.png

Τόσο οι μουσουλμανικές περιπολίες όσο και οι περιπολίες της Σαρία ποικίλλουν στα μουσουλμανικά μέρη του Λονδίνου. Ο αρχηγός του «έργου της Σαρία» λέει: «Ο νόμος της γης μπορεί να« πάει στην κόλαση ».

Sharia Scare Shakes UK: ‘Law of the land go to hell’

Sharia-zone in Denmark

Ο μουσουλμάνος μετανάστης καίει τις τρίχες των Γερμανών γυναικών επειδή δεν φορούσαν το hijab

Muslim Immigrant burns hair of German women for not wearing hijab

«Φιλελεύθερη» μουσουλμάνα ς: Γερμανίδα από εδώ και εξής θα σημαίνει ότι θα φοράτε  όλες μαντίλα

‘Liberal’ Muslim Researcher: Being German Will Mean Wearing Headscarf

Τι λέει στην πραγματικότητα το Κοράνι για τη μουσουλμανική χιτζάμπ; | Σαμίνα Αλί | TEDxUniversityofN

Θα σας εκπλήξει να μάθετε ότι οι ευρωπαϊκές γυναίκες κατηγορούνται για να βιαστούν από μουσουλμάνους μετανάστες; Αυτή είναι η τελευταία θέση – η τελευταία απολογία – που προσφέρονται από εκείνους που αφιερώνουν την απαξίωση της ανεπιθύμητης μουσουλμανικής συμπεριφοράς, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της αποδοχής περισσότερων μουσουλμάνων μεταναστών στη Δύση. Προφανώς, το κίνημα «ME, TOO» δεν χρειάζεται να ισχύει όταν οι γυναίκες είναι θύματα μουσουλμάνων μεταναστών βιαστών στην Ευρώπη.

https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2018/11/Screen-Shot-2018-11-23-at-6.47.07-PM-800x451.png

 

 

 

 

https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2018/11/muslim-rape-cartoon-800x566.jpg

Στις 14 Οκτωβρίου, επτά μουσουλμάνοι μετανάστες βίασαν μια έφηβη γερμανίδα κοπέλα σε ένα πάρκο, μετά την επίσκεψη της σε μια ντίσκο.

Migrants sexually harass German School Girls – Mayor dismisses Grandfather: «Don’t provoke them»

https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2018/11/merkelpolicy-800x450.jpg

Allahu akbaaaaaaaar….

ALLAHU AKBAR VINE COMPILATION #2

Bloody32 – Europa fällt

ALLAHU AKBAR!!! funny remix :v

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *