ΠΡΩΗΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ-ΧΑΛΟΓΟΥΙΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ(Βίντεο)

1/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένας πρώην Ιλλουμινάτι με 189 χρόνια εμπειρίας μας λέει για την ειδωλολατρική προέλευση των εορτών, συμπεριλαμβανομένων των αποκριών και πώς τοποθετήθηκαν πάνω από τον Θεό του Αβραάμ-Ισαάκ και το ημερολόγιο του Ιακώβ Συναρπαστικό βίντεο!

Doc Marquis – Εορτές αποκρυφιστικές της Αμερικής. Ο παγανισμός στην Αμερική και τον κόσμο.
Ο Doc Marquis, πρώην Ιλλουμινάτι, έγινε αναγεννημένος Χριστιανός και αφιέρωσε τη ζωή του στον Μεσσία Ιησού. Σε αυτήν την πολύ δυνατή και ειλικρινά τρομακτική ομιλία, που δόθηκε στο The Prophecy Club στα μέσα της δεκαετίας του 1990, εκθέτει τη δαιμονική φύση των περισσότερων αμερικανικών «χριστιανικών» και κοσμικών εορτών μας.

Ιερ. 10,2 Αυτά λέγει ο Κυριος• Μη μανθάνετε να ζήτε σύμφωνα με τους τρόπους της ζωής των ειδωλολατρικών εθνών. Και από τα σημεία του ουρανού μη φοβείσθε, διότι αυτά οι ειδωλολατρικοί λαοί τα φοβούνται.
Ιερ. 10,3 Μη ακολουθήτε τους ειδωλολάτρας, διότι οι θρησκευτικοί και ηθικοί δεσμοί των ειδωλολατρικών εθνών, τα θρησκευτικά των έθιμα και αι παραδόσεις των, είναι ψευδή και ανωφελή. Τα είδωλά των είναι ξύλον, το οποίον έχει κοπή από το δάσος. Είναι έργον τέκτονος, το δε περίβλημά του είναι από χωνευμένον μέταλλον.
Ιερ. 10,4 Αυτά είναι στολισμένα με αργύριον και χρυσίον. Τα έχουν στερεώσει με σφυριά και καρφιά.

Ψαλ. 11,3 Λογια ψευδή και επιβλαβή ανταλλάσσει ο καθένας με τον πλησίον του. Από την αμαρτωλήν καρδίαν των βγαίνουν δια του στόματός των δολιότητες. Ογκος κακίας υπάρχει εις την καρδίαν των, την οποίαν εκφράζουν με πανουργίαν τα χείλη των.
Ησ. 1,14 και τας εορτάς εκάστης πρώτης του μηνός και τας άλλας εορτάς σας αποστρέφεται η ψυχή μου. Σας εχόρτασα, μου εκαθίσατε στο στομάχι, δεν θα ανεχθώ πλέον τας αμαρτίας σας.
Αμ. 5,21 “Εμίσησα και απέρριψα τας εορτάς σας, δεν θα οσφρανθώ τας θυσίας σας κατά τας μεγάλας εορτάς και πανηγύρεις σας.

Προώθηση της επικείμενης Βασιλείας του Λυτρωτή μας και του Σωτήρα Ιησού του Μεσσία μας!

Doc Marquis Americas occult holidays

Σύμφωνα με τον Ιερεμία 17:18 και το Βιβλίο της Αποκάλυψης 11: 9-12, οι δύο προφήτες που αναφέρονται στο εδάφιο Αποκάλυψη 11:10 είναι ο Τραμπ και ο Πένες που θα δολοφονηθούν και που θα παγιδευτούν στον ουρανό μετά από τρεισήμισι μέρες. Η δολοφονία και η αρπαγή πιθανότατα θα συμβούν κατά τον Οκτώβριο του 2020. Η δολοφονία θα συμβεί στις 28 Οκτωβρίου καθώς αυτή ήταν η ημέρα της μάχης του Κωνσταντίνου και τότε το Harpazo θα συμβεί 3 1/2 ημέρες μετά από αυτό ή στις 31 Οκτωβρίου 2020 ή Hallowe’en.
Πολλοί έφηβοι και παιδιά ντύνονται στο Halloween. Ο Σοφονίας αναφέρεται σε αυτούς με τα κοστούμια τους Halloween ή ξένα ενδύματα στο Σοφονίας 1: 8.

Σοφ. 1,8 Κατά την ημέραν της μεγάλης αυτής θυσίας του Κυρίου, θα τιμωρήσω τους άρχοντας, λέγει ο Κυριος, την βασιλικήν αυλήν και όλους εκείνους, οι οποίοι φορούν αταίριαστα προς το φύλον των η ξένα ειδωλολατρικά ενδύματα.

Χρησιμοποιώντας την αριθμομηχανή στο gematrix.org, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ιερή Γαμετρία για να προσδιορίσουμε σε τι αναφερόταν τα ξένα ενδύματα Σοφονίας 1: 8.

Ξένα ενδύματα

= 550 or 5 (είναι ενδιαφέρον ότι ο αριθμός του Σατανά του Σατανά είναι 55)
= 1026 or 26 or 2+6 = 8
= 171 or 72 or 6
Κοστούμια αποκριών
= 1617 or 1+6+1+7=15 or 5
= 1260 or 26 or 2+6= 8
= 210 or 10+2=12 or 6

Όποιος αρπαχθεί φορώντας ένα κοστούμι αποκριών έχει πρόβλημα! (Βλ. Ματθαίος 22:11)
Ματθ. 22,11 Οταν δε εισήλθεν ο Βασιλεύς να ίδη τους καθισμένους στο συμπόσιον, παρετήρησεν εκεί ένα άνθρωπον, ο όποιος δεν εφορούσε κατάλληλον για γάμον ένδυμα
Συνεχεια εδώ

https://beforeitsnews.com/prophecy/2020/10/former-illuminati-with-189-years-experience-tells-us-of-the-pagan-origins-of-the-holidays-including-halloween-and-how-they-were-placed-over-god-of-abraham-isaac-and-jacobs-calendar-fascinat-2514870.html

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *