ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ & ΜΜΕ (Βίντεο)

5/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πρώην Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ: «Τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτήν την καταστροφή των ανθρώπων» ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ & ΜΜΕ (βίντεο)

Yoram Lass: Είναι η πρώτη επιδημία στην ιστορία που συνοδεύεται από μια άλλη επιδημία – τον ιό των κοινωνικών δικτύων. Αυτά τα νέα μέσα έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ολόκληρους πληθυσμούς.
Αυτό που παίρνεις είναι ο φόβος και το άγχος και η αδυναμία να δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Και επομένως έχετε όλα τα συστατικά για τερατώδη υστερία.

Είναι αυτό που είναι γνωστό στην επιστήμη ως θετική ανατροφοδότηση ή επίδραση χιονοστιβάδας. Η κυβέρνηση φοβάται τα μέλη της. Επομένως, εφαρμόζει δρακόντεια μέτρα.
Τα συστατικά βλέπουν τα δρακόντεια μέτρα και γίνονται ακόμη πιο υστερικά. Τρέφονται μεταξύ τους και η χιονόμπαλα γίνεται όλο και μεγαλύτερη έως ότου φτάσετε σε παράλογη περιοχή.

Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επιδημία γρίπης αν θέλετε να κοιτάξετε τους αριθμούς και τα δεδομένα, αλλά οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κατάσταση άγχους είναι «τυφλοί».
Αν έπαιρνα τις αποφάσεις, θα προσπαθούσα να δώσω στους ανθρώπους τους πραγματικούς αριθμούς. Και δεν θα καταστρέψω ποτέ τη χώρα μου.

Εμπλουτίστηκε:
Τι μας λένε οι αριθμοί, κατά την άποψή σας;
Lass: Η θνησιμότητα λόγω του κορωναϊού είναι ψεύτικος αριθμός. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από κοροναϊό. Αυτοί που καταγράφουν τους θανάτους απλά αλλάζουν την ετικέτα. Εάν οι ασθενείς πέθαναν από λευχαιμία, από μεταστατικό καρκίνο, από καρδιαγγειακές παθήσεις ή από άνοια, έβαζαν κοροναϊό.
Επίσης, ο αριθμός των μολυσμένων ατόμων είναι ψεύτικος, επειδή εξαρτάται από τον αριθμό των εξετάσεων. Όσο περισσότερες εξετάσεις κάνετε τόσο πιο μολυσμένα άτομα έχετε.

Ο μόνος πραγματικός αριθμός είναι ο συνολικός αριθμός θανάτων – όλες οι αιτίες θανάτου, όχι μόνο ο κοροναϊός. Αν κοιτάξετε αυτούς τους αριθμούς, θα δείτε ότι κάθε χειμώνα λαμβάνουμε αυτό που ονομάζεται υπερβολικό ποσοστό θανάτου.
Δηλαδή, κατά τη διάρκεια του χειμώνα περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν σε σύγκριση με τον μέσο όρο, λόγω τακτικών, εποχιακών επιδημιών γρίπης, για την οποία κανείς δεν ενδιαφέρεται. Εάν κοιτάξετε το κύμα κοραναϊού σε ένα γράφημα, θα δείτε ότι μοιάζει με μια ακίδα.

Το Coronavirus έρχεται πολύ γρήγορα, αλλά εξαφανίζεται επίσης πολύ γρήγορα. Το κύμα της γρίπης είναι ρηχό καθώς χρειάζεται τρεις μήνες για να περάσει, αλλά ο κοροναϊός διαρκεί ένα μήνα.
Αν μετρήσετε τον αριθμό των ανθρώπων που πεθαίνουν από την άποψη της υπερβολικής θνησιμότητας – που είναι η περιοχή κάτω από την καμπύλη – θα δείτε ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου του κοροναϊού, είχαμε μια υπερβολική θνησιμότητα που είναι περίπου 15% μεγαλύτερη από την επιδημία της κανονικής γρίπη το 2017.

Σε σύγκριση με αυτήν την άνοδο, τα δρακόντεια μέτρα έχουν βιβλική αναλογία. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν. Στις αναπτυσσόμενες χώρες πολλοί θα πεθάνουν από την πείνα. Στις ανεπτυγμένες χώρες πολλοί θα πεθάνουν από την ανεργία.
Η ανεργία είναι θνησιμότητα. Περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν από τα μέτρα παρά από τον ιό. Και οι άνθρωποι που πεθαίνουν από τα μέτρα είναι οι κερδοφόροι. Είναι νεότεροι.

Spiked-Ερώτηση: Τα lockdowns έχουν θετική επίδραση στην ασφάλεια των ανθρώπων;

Lass: Οποιοσδήποτε λογικός εμπειρογνώμονας – δηλαδή, οποιοσδήποτε εκτός από τον καθηγητή Ferguson από το Imperial College που θα είχε κλειδώσει όλους όταν είχαμε γρίπη των χοίρων – θα σας πει ότι το κλείδωμα δεν μπορεί να αλλάξει τον τελικό αριθμό μολυσμένων ατόμων.

Μπορεί να αλλάξει μόνο το ποσοστό μόλυνσης. Και οι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι αλλάζοντας το ποσοστό μόλυνσης και «ισοπεδώνοντας την καμπύλη», αποτρέψαμε την κατάρρευση των νοσοκομείων.
Σας έχω δείξει το κόστος κλειδώματος, αλλά αυτό ήταν το επιχείρημα υπέρ του. Αλλά κοιτάξτε τη Σουηδία. Χωρίς κλείδωμα και κατάρρευση νοσοκομείων. Το επιχείρημα για το κλείδωμα καταρρέει.
Απόσπασμα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

https://www.spiked-online.com/2020/05/22/nothing-can-justify-this-destruction-of-peoples-lives/

ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ & ΜΜΕ (βίντεο)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *