Προ των πυλών εμφύλιος πόλεμος πόλεων – Ζούμε πρωτοφανή γεγονότα…

5/5 (3)

Ένοπλος, όπως μεταδίδεται, φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε, στο Denver των ΗΠΑ, δεξιό διαδηλωτή κατά την διάρκεια κινητοποιήσεων το Σάββατο, με κομμουνιστές και δεξιούς να αντιπαρατίθενται στους δρόμους της πόλης.

Η αστυνομία ισχυρίζεται πως ο ύποπτος για την δολοφονία είναι ιδιωτικός φρουρός, ο οποίος προσελήφθη από ιδιωτικό κανάλι και δεν έχει σχέση με τους αριστεριστές, αλλά άλλες πηγές καταγγέλλουν πως ήταν μέλος των αριστεριστών ANTIFA.

Δείτε και τις δύο πλευρές:

Ουδείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς συνέβη, καθώς οι Αρχές γνωρίζουν πολύ καλά πως αν πρόκειται πράγματι για πυροβολισμό ANTIFAπρος δεξιό, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος ανάφλεξης και εμφυλίου πολέμου πόλεων.

Ζούμε πρωτοφανείς στιγμές και όπως αντιλαμβάνεστε μια σπίθα αρκεί. Αν γίνει κάτι στις ΗΠΑ, δεν αποκλείεται να μεταλαμπαδευτεί σε όλον τον πλανήτη. Άλλωστε οι μεγαλύτερες αναφλέξεις προκαλούνται από μικρή αιτία.

Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των αμερικανικών εκλογών θα δούμε πολλά…

Τα λόγια περισσεύουν! Δείτε καρέ-καρέ τους δύο άνδρες να παλεύουν. Μετά ακολούθησε ο πυροβολισμός.

ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ. ΜΕΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΕΝΕΒΗ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ.

el.gr

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *