ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (βίντεο)

5/5 (2)

Όσοι έχουν μελετήσει τις Προφητείες των εσχάτων χρόνων που έχουν ειπωθεί και γραφτεί από Αγίους Πατέρες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας για την Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά και για τον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο, θα γνωρίζουν οτι δεκάδες Άγιοι, από τον 3ο αιώνα μ.Χ. μέχρι και σήμερα, αναφέρονται σε μια σειρά γεγονότων που έχει ως εξής:

– ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (μικρής διάρκειας)
– ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
– ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
– ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ
– ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (ΓΙΑ 3 ΜΕ 4 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ), ΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (όπως αναφέρεται και στην Καινή Διαθήκη)
– Η 7ΧΡΟΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ – ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ – ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2019
Ο άθεος πρωθυπουργός, που δεν είχε κανένα ενδοιασμό στο να προχωρήσει σε μια ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ενάντια στη Δημοκρατία και την ξεκάθαρη ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, παραδίδοντας το Όνομα ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ και παραχαράζοντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, δέχεται τώρα την ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ του λαού τον οποίο πρόδωσε.
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019:

Αυτός λοιπόν που δεν πόνεσε για την Πατρίδα, αλλά μας κάνει μαθήματα για τον ορισμό της έννοιας του Πατριωτισμού, γίνεται τώρα ακόμη ΠΙΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, όπως ένα πληγωμένο άγριο ζώο που γίνεται απρόβλεπτο και πιο επικίνδυνο όταν πληγωθεί.
ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ; ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΣΗ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.
– ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ…
– ΟΛΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ !!! – ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ. – ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ( ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΑΟΣ – ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ),
ΠΟΙΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; Ή ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;;; ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΘΕΙ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΗΔΗ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ), ΩΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 53 π.3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ . . .
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ… ΒΕΒΑΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΔΟΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ !!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ – ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός…

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *