ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ… ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! (δυο βίντεο)

A participant holds up a sign during the Slut Walk demonstration in Philadelphia, on Saturday, Aug. 6, 2011. Organizers of the walks aim to raise awareness for womenís issues including the fact that no woman asks to be raped because of her style of dress. (AP Photo/Joseph Kaczmarek)

Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης

Ένας Αφρικανός (μουσουλμάνος) λαθρό δηλώνει χαρακτηριστικά : «Παίρνουμε την Ευρώπη από τους Ευρωπαίους διότι είναι πάρα πολύ ηλίθιοι και αδύναμοι για να αγωνιστούν».

«Οι Ευρωπαίοι μας καλωσορίζουν και μας δίνουν δωρεάν φαγητό, υγειονομική περίθαλψη και στέγαση. Δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά δεν είναι για την καλυτέρευση της ζωής μας, είναι για την κατάκτηση της Δύσης και ότι τελειώνουν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο να μην ονομάζονται ρατσιστές ή ναζί, παρά από το ότι οι κόρες τους και οι σύζυγοι τους θα βιαστούν από Αφρικανούς. Θα καταστρέψουμε την λευκή ευρωπαϊκή γραμμή αίματος και θα καταλάβουμε τη γη τους και για αυτό πρόκειται και να μας πληρώσουν για να το κάνουμε . ΧA ΧA ΧA!»

Αυτά τα νέα από έναν εισβολέα που ειρωνεύεται τους Ευρωπαίους.

 

Το δεύτερο βίντεο είναι ένας μαύρος στην Γαλλία στα δικαστήρια. Καταδικάστηκε πριν 2 χρόνια γιατί βίαζε λεύκες γυναίκες. Στην ερώτηση γιατί το έκανε αυτό, απάντησε, «για να πολεμήσω τον ρατσισμό!» Μάλιστα! Από μικρός διηγείται ότι έβλεπε πώς βίαζαν τα μαυράκια στην Αφρική, και όπως ανέφερε «ψυχολογικά δεν αντέχω την αδικία» και έτσι αποφάσισε να βγάλει τα απωθημένα του σε αθώα θύματα στην Ευρώπη.

Δηλαδή θα έρχονται εδω, και θα βγάζουν τα απωθημένα τους. .Τι άλλο θα δούμε ακόμα και θα ακούσουμε!

Μ. Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *