ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19 – ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Μπιλ Γκέιτς επέστρεψε στα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες, κάνοντας μερικά σχόλια που μας βοηθούν να κατανοήσουμε περαιτέρω τη θέση του σχετικά με τον μαζικό εμβολιασμό και τους σχετικούς κινδύνους.
Πρώτον, ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Γκέιτς έκανε επίσης πρόσφατα ένα σημείο για να προειδοποιήσει το κοινό και τους πιστούς του ότι τα ψέματα διαδίδονται γρηγορότερα από την αλήθεια.

«Πολύ λανθασμένα πράγματα που είναι πολύ τιμωρητικά … μπορούν να εξαπλωθούν πολύ πιο γρήγορα από την αλήθεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πάντα έχουμε δει ότι με τα εμβόλια… τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να το κάνουν ακόμη χειρότερο… αυτές οι εταιρείες κοινωνικών μέσων μπορούν να δουν τι λέγεται στη δική τους πλατφόρμα και πάρτε πράγματα που είναι απολύτως λάθος και αφαιρέστε αυτά τα πράγματα από την πλατφόρμα.
«Πώς το διαιρείτε, και βάλτε ένα όριο… αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα. Ήταν ένας διανομέας πολλών πραγμάτων… και πώς επιτυγχάνετε μια ισορροπία; »
Αυτή είναι η συνέντευξη:

Bill Gates: Lies spread faster than facts on social media

Το ίδρυμα εργάζεται πολύ σκληρά για να κυριαρχήσει στην αφήγηση για το Covid-19, και με αυτά τα σχόλια, ο Bill Gates έχει πέσει στον χώρο λογοκρισίας, προειδοποιώντας το φτωχό κοινό ότι οι επικίνδυνες πληροφορίες είναι η τελευταία και μεγαλύτερη απειλή.
Η δηλωμένη πρόθεση του Γκέιτς να παραδώσει «7 δισεκατομμύρια εμβόλια σε υγιείς ανθρώπους» δεν είναι μυστική. Αλλά αυτό το περίπλοκο επιχειρηματικό σχέδιο, στο οποίο έχει επενδυθεί εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, δεν θα λειτουργήσει εάν το κοινό δεν εμπιστεύεται ένα εμβόλιο ή απλά δεν εμπιστεύεται τις «αρχές».

Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, μια προσομοίωση πανδημίας που χρηματοδοτήθηκε από τον Γκέιτς το 2019, το Event 201, περιέγραψε μια στρατηγική που ονομάζεται «πλημμύρα» με στόχο την πλημμύρα του Διαδικτύου με πληροφορίες ευνοϊκές για την αποστολή του ΠΟΥ, Gates Foundation κ.ά. Ο δημοσιογράφος Derrick Broze το κάλυψε λεπτομερώς εδώ.

https://www.activistpost.com/2020/04/event-201-we-are-witnessing-the-flood-unleashed.html

Η άλλη σημαντική συνιστώσα του ελέγχου της αφήγησης σχετικά με την ανάγκη και την αποτελεσματικότητα ενός μαζικού εμβολίου περιλαμβάνει την ελαχιστοποίηση γνωστών και πιθανών κινδύνων τέτοιων εμβολίων.
Ο Μπιλ Γκέιτς είπε στο δικό του ιστολόγιο ότι τα εμβόλια mRNA και DNA θα είναι οι πιο πιθανές υποψήφιες για ένα παγκόσμιο εμβόλιο, δεδομένου ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να παραχθεί χωρίς να χρειαστούν πραγματικές καλλιέργειες του CV-19, αντί να χρησιμοποιηθεί συνθετικό DNA του ιού.

«Η εργασία εμβολίων DNA ξεκίνησε πριν από τριάντα χρόνια, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν εγκεκριμένα εμβόλια DNA και τα περισσότερα παραμένουν στη δοκιμή Φάσης 1.
«(Σχήμα 5) Η βασική πρόκληση που σχετίζεται με εμβόλια DNA είναι ότι πρέπει να διεισδύσουν στον κυτταρικό πυρήνα (διασχίζοντας δύο μεμβράνες, το κυτόπλασμα και τον πυρήνα). Το DNA πρέπει στη συνέχεια να μεταγραφεί στον πυρήνα σε mRNA πριν μετακινηθεί στο κυτόπλασμα για να διεγείρει την παραγωγή αντιγόνου.

Αυτό το βασικό σύνθετο μονοπάτι απαιτεί τόσο μεγαλύτερες δόσεις όσο και ειδικές, συχνά επώδυνες συσκευές παράδοσης που χρησιμοποιούν ηλεκτροπληξίες ή χρυσές μικροσφαίρες στο δέρμα του ατόμου για τη χορήγηση του εμβολίου DNA. Μόλις μέσα στον πυρήνα, τα εμβόλια DNA έχουν τον κίνδυνο να αλλάξουν μόνιμα το DNA ενός ατόμου. » [Πηγή]
Πρέπει να καταλάβετε ότι πρόκειται για ένα μη πραγματικό χρηματικό ποσό που διακυβεύεται εδώ. Εκατοντάδες δισεκατομμύρια επενδύονται στην αναζήτηση ενός εμβολίου CV-19, και για να αυξηθεί σημαντικά, το χρηματιστήριο επηρεάζεται πλέον σοβαρά κάθε φορά που κυκλοφορεί οποιαδήποτε είδηση υπόσχεσης ή αποτυχίας ενός εμβολίου.

Όλα αυτά έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε ολόκληρη η παγκόσμια οικονομία να εξαρτάται από το εάν βρίσκεται ή όχι ένα εμβόλιο.
Δεδομένης αυτής της δυναμικής, φυσικά ένας επιχειρηματίας όπως ο Γκέιτς θα υποτιμήσει τους κινδύνους ενώ μιλάει για την τρομερή ανάγκη για το προϊόν του. Είναι οι πωλήσεις 101.
Το 2017, το έθεσε σε κίνδυνο σε μια επίσκεψη με τον Πρόεδρο Τραμπ, λέγοντας ότι ο Τραμπ του ζήτησε τη γνώμη του σχετικά με τη σύσταση επιτροπής που θα εξετάζει τις αρνητικές επιπτώσεις των εμβολίων.
Ο Γκέιτς σχολίασε:

«… Ο Robert Kennedy Jr. τον συμβούλευε ότι τα εμβόλια προκαλούσαν κακά πράγματα και είπα« όχι, αυτό είναι αδιέξοδο, αυτό θα ήταν κακό, μην το κάνεις αυτό. »

Αυτό είναι από το 2018 και είναι ένα βίντεο ενός νευρικού Μπιλ Γκέιτς που μιλάει για το πώς αποθάρρυνε τον POTUS να πάρει μαζί μια επιτροπή εμβολίων για να εξετάσει τους κινδύνους των εμβολίων.
Ο Γκέιτς αποκαλύπτεται ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ!

Η εξέταση των πιθανών αρνητικών επιπτώσεων των εμβολίων είναι «κακό» σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος, πάλι, προσωπικά έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια μόνο σε ένα εμβόλιο CV-19.
Γιατί να θεωρούμε τους κινδύνους ενός φαρμάκου «κακό πράγμα;» Αυτό είναι ιδιαίτερα δεδομένο δεδομένου του σκηνικού της μεγάλης λογοκρισίας πληροφοριών σχετικά με την υδροξυχλωροκίνη.
Το Norah O’Donnel της CBS News ρώτησε πρόσφατα τον Γκέιτς για μια δοκιμή εμβολίων Moderna στην οποία πολλοί συμμετέχοντες ανέφεραν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Η απάντηση και οι συμπεριφορές του Γκέιτς διευκρινίζουν περαιτέρω τη θέση του σχετικά με τη βλάβη του εμβολίου.

Αν επρόκειτο να πλησιάσετε τον Πρόεδρο των Αρχηγών του Προσωπικού και να του πείτε ότι χιλιάδες αθώοι άνθρωποι πέθαναν από βομβιστικές επιθέσεις, ο επικεφαλής του Στρατιωτικού των ΗΠΑ θα σας έλεγε απολύτως ότι η παράπλευρη ζημιά είναι απλώς κόστος πολέμου.
Οι προγραμματιστές των βομβών θα αποκαλούσαν επίσης τη νεκρή ασφάλεια, στο όνομα ενός μεγαλύτερου αγαθού.
Αυτό κάνει ο Gates εδώ σε αυτήν τη συνέντευξη, υποτιμά τους κινδύνους και απομακρύνει οποιονδήποτε έχει επηρεάσει αρνητικά, προκειμένου να δώσει την εντύπωση ότι τα οφέλη του επιχειρηματικού του σχεδίου υπερτερούν των πιθανών ζημιών.

Norah O’Donnell: «Μετά τη δεύτερη δόση, τουλάχιστον το 80 τοις εκατό των συμμετεχόντων εμφάνισαν συστηματική παρενέργεια, που κυμαινόταν από σοβαρά ρίγη έως πυρετό. Λοιπόν, είναι ασφαλή αυτά τα εμβόλια; «
Μπιλ Γκέιτς: «Λοιπόν, το FDA, χωρίς να πιέζεται, θα το δει πολύ. Το FDA είναι το χρυσό πρότυπο των ρυθμιστικών αρχών, και η τρέχουσα καθοδήγησή τους σχετικά με αυτό, αν παραμείνουν σε αυτό, είναι, είναι πολύ, πολύ κατάλληλο.

Ε, και, ξέρετε, αυτοί, και, οι παρενέργειες δεν ήταν εξαιρετικά σοβαρές, δηλαδή δεν προκάλεσε μόνιμα προβλήματα υγείας για τα πράγματα, ξέρετε, η Moderna έπρεπε να πάει με το αρκετά υψηλή δόση, και έτσι, ξέρετε, για να πάρετε τα αντισώματα, μερικά από τα άλλα εμβόλια, πηγαίνουν, μπορούν να πάνε με χαμηλότερες δόσεις για να λάβουν, ε, απαντήσεις που είναι, είναι αρκετά υψηλές, συμπεριλαμβανομένου του JMJ και το Phizer.
«Λοιπόν, υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά αυτών των εμβολίων, είναι υπέροχο που έχουμε πολλά από αυτά, εχ, εκεί έξω …
Norah O’Donnell: «Γνωρίζετε τα δεδομένα καλύτερα από ό, τι εγώ, αλλά Μπιλ, τα δεδομένα ότι όλοι με υψηλή δόση είχαν παρενέργειες.»

Μπιλ Γκέιτς: «Ναι, αλλά μερικά από αυτά δεν είναι δραματικά, όπου είναι απλά, ξέρετε ότι είναι πολύ επώδυνο, αλλά ναι, είναι, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες. Το FDA, ε, εγώ, νομίζω ότι θα κάνει καλή δουλειά από αυτό, ε, παρά την πίεση. «
Norah O’Donnell: «Πόσες δόσεις του εμβολίου θα χρειαστούμε;»
Μπιλ Γκέιτς: «Κανένα από τα εμβόλια σε αυτό το σημείο δεν φαίνεται να λειτουργεί με μία δόση. Αυτή ήταν η ελπίδα από την αρχή, ίσως ένας από αυτούς, ειδικά στη δεύτερη γενιά, θα μας εκπλήξει. Ελπίζουμε μόνο δύο [δόσεις], αν και μερικές φορές στους ηλικιωμένους, ε, χρειάζονται περισσότερα, και έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι έχουμε πολλούς ηλικιωμένους στη δοκιμή θα μας δώσει αυτά τα δεδομένα. «

Norah O’Donnell: «Είπατε ότι χρειάζονται περισσότερες από 7 δισεκατομμύρια δόσεις …»
Εδώ είναι αυτό το κλιπ:
Ακόμα και η CBS πιέζει τον Bill Gates στο θέμα ότι σχεδόν όλοι είχαν παρενέργειες. Δεν φαίνεται να νοιάζεται.

Εν ολίγοις, ο Γκέιτς μόλις πέρασε το ποσό για την ασφάλεια του εμβολίου στο FDA, μείωσε τις σοβαρές παρενέργειες ως παράπλευρη βλάβη στη διαδικασία για την εφεύρεση αυτού του εμβολίου, και επίσης φύτεψε το σπόρο στη συνείδηση του κοινού ότι θα απαιτηθούν πολλαπλές δόσεις. Αφήστε το αυτό να το πάρει το ποτάμι.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *