ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΒΙΑΣΜΟΥΣ; ΦΟΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ (Βίντεο)

4.89/5 (9)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Θέλετε άμεση προστασία από βιασμούς; Τώρα υπάρχει λύση. Με το νέο βραχιολάκι «Respect» οι γυναίκες μπορούν πλέον άνετα να κυκλοφορούν στους δρόμους με λαθρο χωρίς να δεχτούν παρενόχληση ή βιασμό.

Το βραχιολάκι αυτό που προέρχεται από γερμανική χώρα, σε πειράματα που έγιναν δείχνουν 100% επιτυχία. Μόλις οι γυναίκες έδειχναν το βραχιολάκι αυτό σε άντρες έτοιμους για επίθεση, οι περισσότεροι από αυτούς έκαναν πέρα. Μάλιστα, σύμφωνα με την ερευνα, το 60% από αυτούς υποτίθεται πως ζήτησε συγγνώμη.

Μετά από αυτά αναρτιέται κανείς πόσο αφελής θεωρούν τον γερμανικό λαό, παίζουν με την νοημοσύνη των ανθρώπων ειδεμή οι άνθρωποι έχουν πραγματικά αποχαυνωθεί.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Αν οι επίδοξοι βιαστές είναι Σύριοι το βραχιολάκι αυτό πιθανό να χρησιμεύει. Πριν αρκετά χρόνια πήγα οικογενειακώς και με κάποιους φίλους στην Δαμασκό και μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό που θα σας περιγράψω. Οι γυναίκες μας μπήκαν σε κάποιο κατάστημα να ψωνίσουν και εμείς είμαστε στον δρόμο. Κάποια στιγμή πέρασε μια ωραία κοπέλα κάπως προκλητικά ντυμένη και ειδικά για τις αραβικές χώρες. Εμείς την κοιτάξαμε γιατί ήταν πράγματι ωραία κοπέλα. Αντίθετα οι σύριοι άνδρες έβαζαν το χέρι τους στο πρόσωπο τους και κοίταζαν από την άλλη επιταχύνοντας το βήμα τους. Όταν πήγα στο ξενοδοχείο ρώτησα το γκαρσόνι γιατί αντιδρούν έτσι μου απάντησε. Η γυναίκα είναι μάνα, η γυναίκα δίνει ζωή, σεβασμό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *