ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε αυτήν τη φωτογραφία του 1918, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού της Βοστώνης συγκεντρώνουν μάσκες γρίπης γάζας για χρήση στο Camp Devens της Μασαχουσέτης, η οποία επλήγη σκληρά από την πανδημία γρίπης του 1918. Η φωτογραφία υποβλήθηκε / Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων

Πιστεύεται εδώ και πολύ καιρό ότι ο Fauci έκανε το ίδιο με το AIDS, και τα φάρμακα που πέρασε βιαστικά, σκοτώνουν ανθρώπους και δεν θεραπεύουν κανέναν. Έκανε το ίδιο με τη γρίπη των χοίρων, αλλά τουλάχιστον το εμβόλιο δεν σκότωσε όλους όσοι το έπαιρναν.

Από καιρό φοβόταν ότι ο ιός του AIDS δεν μεταλλάσσεται απλά, αλλά μεταδίδεται φυσικά από τους πιθήκους στον άνθρωπο μέσω ενός λειτουργικού κέρδους. Ο Βρετανός βιολόγος William Hamilton φοβόταν ότι το AIDS προέκυψε από δοκιμές εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας στην Αφρική. Ο Χάμιλτον, ο εξελικτικός βιολόγος, ήταν ένας από τους πιο σεβαστούς επιστήμονες στον κόσμο. Στη δεκαετία του 1990, ο Χάμιλτον άρχισε να ερευνά το αμφιλεγόμενο επιχείρημα ότι ο ιός HIV προήλθε από μια στοματική δοκιμή εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας που διεξήγαγε η Χίλαρι Κοπρόσκι(Hilary Koprowski) στην Αφρική. Η ιδέα ότι ο Χάμιλτον είχε δίκιο επικρατούσε επειδή, κανείς δεν θα παραδεχόταν ότι οι Αφρικανοί είχαν χρησιμοποιηθεί ως ινδικά χοιρίδια.

Ο Χάμιλτον υπέβαλε ακόμη και επιστολή για το θέμα για αξιολόγηση από ομοτίμους, αλλά αρνήθηκε να επιτρέψει το θέμα το 1996. Εκτός από τους Αφρικανούς που πέθαναν, το CDC χρηματοδοτήθηκε με τεράστια χρηματικά ποσά για πρώτη φορά λόγω του AIDS. Ο Δρ. Anthony Fauci είχε ήδη γράψει για το AIDS το 1983. Ο Fauci έγραψε το 1983: «Αρχικά πίστευε κανείς ότι η ασθένεια περιοριζόταν σε ένα συγκεκριμένο επιδημιολογικά καθορισμένο τμήμα του πληθυσμού, δηλαδή τους ομοφυλόφιλους άνδρες. Προηγούμενες υποθέσεις υποδηλώνουν ότι υπήρχε κάτι στον αρσενικό ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής που τους προκάλεσε σε αυτό το σύνδρομο. «

Η ιδέα ότι αυτός ο ιός πιθήκου απέκτησε κάπως θαυματουργικά τη λειτουργία του σε ένα φυσικό περιβάλλον, ακόμη και δημιούργησε εικόνες Αφρικανών που κάνουν σεξ με πιθήκους. Διακυβεύονταν πάρα πολλά για να παραδεχτουν την έρευνα ότι αυτό μπορεί να έχει γίνει κατά λάθος σε εργαστήριο. Οι ιδέες του Χάμιλτον απορρίφθηκαν, και ορισμένοι προσπάθησαν να τον απεικονίσουν ως ασταθή ή θεωρητικό συνωμοσίας. Ο Χάμιλτον έκανε ακόμη υποστηρικτικές δηλώσεις σχετικά με αυτό το επιχείρημα, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στο BBC. Ο Χάμιλτον έγραψε αργότερα το πρόλογο σε ένα βιβλίο του 1999, The River, από τον δημοσιογράφο Έντουαρντ Χούπερ, ο οποίος εξερεύνησε αυτήν τη θεωρία. Το «The River» εξέτασε την πιθανή πηγή του HIV, ανέλυσε μια σειρά από θεωρίες σχετικά με την προέλευσή του και εξέτασε την τρέχουσα επιστημονική έρευνα για το HIV, το AIDS και την αναζήτηση μιας θεραπείας. Ήταν ο Ρόναλντ Ρέγκαν που διόρισε τον Φάουτσι ως τσάρο του AIDS, ο οποίος προφανώς χρησιμοποίησε σκόπιμα τους ομοφυλόφιλους άντρες ως προσωπικά ινδικά χοιρίδια.

Η σύγχρονη ιατρική έχει εξαπλώσει μια επιδημία; Το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ δημοσίευσε αυτό το άρθρο, με τίτλο – «Το σύγχρονη ιατρική διέδωσε μια επιδημία;», στο οποίο η Βασιλική Εταιρεία του Λονδίνου πραγματοποίησε το πρώτο μεγάλο συνέδριο για την προέλευση του AIDS και συγκέντρωσε ιατρικούς εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένου του Hooper. Η θεωρία του Χούπερ υποβλήθηκε σε έντονο έλεγχο. Ο Preston Marx του Ερευνητικού Κέντρου για το AIDS στο Μανχάταν και ο Ernest Drucker, καθηγητής στο Κολέγιο Ιατρικής Albert Einstein της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσαν ότι τώρα πίστευαν ότι η επαναχρησιμοποίηση μολυσμένων βελόνων όχι μόνο διαδίδει τον ιό του AIDS, αλλά και μετάλλαξε το SIV(Simian immunodeficiency virus) σε αυτόν που προκάλεσε τον ιό HIV στον άνθρωπο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι βρέθηκε ιός πιθήκου SV40 στο εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας. Η ανακάλυψη του SV40 διαπίστωσε ότι μεταξύ του 1955 και του 1963, περίπου το 90% των παιδιών και το 60% των ενηλίκων στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν εμβολιαστεί με εμβόλια μολυσμένα με SV40. Για τέσσερις δεκαετίες, κυβερνητικοί αξιωματούχοι επέμειναν ότι δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι ο ιός Simian (που ονομάζεται SV40) ήταν επιβλαβής για τον άνθρωπο, κάτι που φυσικά ήταν ψέμα. Τα κυβερνητικά λάθη αυτού του μεγέθους καλύπτονται πάντοτε. Αλλά τα τελευταία χρόνια, δεκάδες επιστημονικές μελέτες έχουν βρει τον ιό σε έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό σπάνιων όγκων εγκεφάλου, οστών και πνευμόνων – τον ίδιο κακοήθη καρκίνο που προκαλεί ο SV40 σε εργαστηριακά ζώα. Κάποιοι ήθελαν ακόμη και να διερευνήσουν εάν αυτή ήταν η πηγή μεγάλων, σπάνιων επιδημιών καρκίνου στον πληθυσμό. Φυσικά, κανείς δεν θα επέτρεπε ποτέ μια τέτοια έρευνα – πρέπει να εμπιστευόμαστε υποτίθεται τις κυβερνήσεις – όλα τα άλλα θα απορρίπτονταν!

Τον Απρίλιο του 1955, περισσότερα από 200.000 Αμερικάνα παιδιά σε πέντε δυτικές και μεσοδυτικές πολιτείες έλαβαν ένα εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας που αποδείχθηκε ότι ήταν ελαττωματικό στη διαδικασία απενεργοποίησης του ζωντανού ιού. Μέσα σε λίγες ημέρες υπήρξαν αναφορές παράλυσης και μέσα σε ένα μήνα ακυρώθηκε το πρώτο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας. Τα παιδιά, φυσικά, υπέστησαν παράπλευρη ζημία. Αυτό ονομάστηκε απλά «The Cutter Incident». Μετά από αυτό, περαιτέρω έρευνα διαπίστωσε ότι το εμβόλιο, που κατασκευάστηκε από την οικογενειακή εταιρεία Cutter Laboratories με έδρα την Καλιφόρνια, προκάλεσε 40.000 κρούσματα πολιομυελίτιδας, άφησε 200 παιδιά με διάφορους βαθμούς παράλυσης και σκότωσε 10 παιδιά. Αυτό δεν δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη στον μαζικό εμβολιασμό, επειδή το να είσαι άνθρωπος σημαίνει επίσης να κάνεις λάθη.

Τότε υπήρχαν δύο επιστημονικοί εμπειρογνώμονες, ο Δρ. Hilary Koprowski (1916-2013), διευθυντής του Ινστιτούτου Wistar στη Φιλαδέλφεια, και ο Δρ. Ο Άλμπερτ Σαμπίν (1906-1993) που ήταν γιατρός στο Παιδικό Νοσοκομείο του Σινσινάτι. Οι δύο ξεκίνησαν έναν αγώνα για να αντικαταστήσουν το εμβόλιο Salk. Ο Δρ. Cecil Fox, παθολόγος στο Εθνικό Ινστιτούτο Μολυσματικών Νόσων, υπενθυμίζει ότι ήταν ένας έντονος διαγωνισμός. Είναι ενδιαφέρον ότι τόσο τα εμβόλια Sabins όσο και τα Koprowski ελήφθησαν από όργανα πιθήκων. Έπρεπε να δοκιμαστούν σε μεγάλους, ανοσοποιημένους πληθυσμούς που δεν υπήρχαν πλέον στη Βόρεια Αμερική.

Ως εκ τούτου, ο Sabin ταξίδεψε στις Η.Π.Α. και εμβολιάστηκαν περισσότερα από 6 εκατομμύρια άτομα στη Λετονία, την Εσθονία και το Καζακστάν μεταξύ 1958 και 1959. Δεν αναφέρθηκαν περιπτώσεις AIDS στις Η.Π.Α. συνέβη όπου ο Sabin έκανε τις δοκιμές του. Ωστόσο, η Koprowski πήγε στο Βέλγιο Κονγκό για να πραγματοποιήσει τη μελέτη της. Εκείνη την εποχή, υπήρχε μια από τις πιο σύγχρονες υποδομές υγείας στην Αφρική. Μεταξύ 1956 και 1960, η Koprowski εμβολίασε περισσότερους από 1 εκατομμύριο Αφρικανούς με την έκδοση ενός εμβολίου που ονομάζεται CHAT.

Το AIDS στην Αφρική πιθανότατα προήλθε από αυτήν την ομάδα δοκιμών. Ο Sabin ανέλυσε το εμβόλιο της Koprowski το 1958 και διαπίστωσε ότι ήταν «ασταθές και μολυσμένο με άγνωστο ιό». Προειδοποίησε την Koprowski για την ανακάλυψή του και στη συνέχεια δημοσιοποίησε τα ευρήματά του. Το βίντεο του YouTube καταργήθηκε επειδή δείχνει ότι το AIDS ήταν ίσως εργαστηριακό λάθος; Παρ ‘όλα αυτά, ήταν το εμβόλιο του Sabin που έσωσε τον κόσμο – όχι της Koprowski.

https://drc.libraries.uc.edu/handle/2374.UC/664209

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας της ισπανικής γρίπης του 1918, τα βακτηριολογικά και ιστοπαθολογικά αποτελέσματα από τη δημοσιευμένη σειρά αυτοψίας έδειξαν σαφώς και σταθερά δευτερογενή βακτηριακή πνευμονία που προκαλείται από κοινά βακτήρια του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος που προκάλεσαν τους περισσότερους θανάτους από γρίπη. Η μόλυνση από Strep, και όχι ο ίδιος ο ιός της γρίπης, θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τους περισσότερους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημικής γρίπης του 1918. Οι υψηλές δόσεις ασπιρίνης που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ασθενών κατά τη διάρκεια της πανδημίας 1918-1919 είναι πλέον γνωστό ότι προκαλούν τοξικότητα και επικίνδυνη συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες σε ορισμένες περιπτώσεις, οδηγώντας στην εμφάνιση και τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων, βακτηριακές λοιμώξεις και μπορεί να έχουν συμβάλει στην θνησιμότητα. Με άλλα λόγια, το φάρμακο και η θεραπεία σκότωσαν τους περισσότερους ασθενείς. Ήταν η κακή χρήση της ασπιρίνης που έκανε τη γρίπη χειρότερη. (Σημείωση: Το Reuters συνέχισε επίσης αυτήν την ιστορία, πιθανώς για να κρύψει την αλήθεια)

Το 1918, οι μάσκες προσώπου βρέθηκαν να είναι εξίσου «άχρηστες» όπως είναι σήμερα. Όπως ο Fauci συμβούλεψε τους ανθρώπους να φορούν δύο μάσκες, ο Ερυθρός Σταυρός έκανε το ίδιο το 1918 – χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό έθεσε μόνο περισσότερα ερωτήματα. Όταν ο Fauci δέχεται επίθεση, ισχυρίζεται ότι αν δεν προσφέρει τίποτα άλλο παρά μια γνώμη χωρίς επιστημονική υποστήριξη, η «επιστήμη» δέχεται επίθεση.

Ο Χάμιλτον επέστρεψε στο Λονδίνο και πέθανε μυστηριωδώς. Πραγματοποίησαν ακόμη μια έρευνα για να προσδιορίσουν τον θάνατό του, επειδή ήταν πολύ βολικό για όσους προωθούσαν το AIDS. Φαίνεται ότι όποιος αμφισβητεί την αφήγηση πεθαίνει μυστηριωδώς.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *