ΠΡΟΣΟΧΉ! SOS!!!ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΩΡΑ! (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ!!! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ 22 ΧΩΡΩΝ(Βίντεο)

5/5 (4)

Άκουσε σήμερα αρκετός κόσμος στις τηλεοράσεις, για τις συζητήσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με τις αρχές της χώρας μας.

Στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στις 1 το μεσημέρι σήμερα στον Real FM, ακούσαμε ότι διεξήχθει ο εξής διάλογος μεταξύ του Ύπατου Αρμοστή Φιλίππο Γκράντι και του Γιώργου Κουμουτσάκου:

Ο Γ. Κουμουτσάκος είπε στον Υ.Α. ότι «οι Έλληνες δεν κλείνουν μόνο τα σπίτια τους, αλλά κλείνουν και τις καρδιές τους». Ο Υ.Α. απάντησε ότι «αν οι Έλληνες συνεχίσουν έτσι, θα υποστούν τις συνέπειες», εξεγέρσεις δηλαδή των λαθρο για τα δικαιώματά τους.

Ρωτώντας τον ο Γ.Κουμουτσάκος για το ενδεχόμενο να αρχίσουν να δέχονται και άλλα ευρωπαϊκά κράτη μετανάστες, η απάντηση του Υ.Α. ήταν ότι: «Μόνο να πιέσουμε τα ευρωπαϊκά κράτη να βοηθήσουν την Ελλάδα οικονομικά μπορούμε, για το πρόβλημα αυτό, καθώς και να σάς αποστείλουμε ανθρώπινο δυναμικό-υπαλλήλους, που να σάς βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στο βάρος της εξυπηρέτησης των προσφύγων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ».

Πέραν του ότι μάς πρότεινε να στείλει κάμποσους ακόμα Ευρωπαίους πράκτορες-ρουφιάνους να ρυθμίσουν ως ειδικοί την κάνουλα της λαθροροής-εισβολής.. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ! ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ, Ή ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΗΝΩΝΤΑΣ ΚΡΕΜ-ΆΛΛΕΣ, Ή ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» ΤΟΥΣ.. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΏΣ ΚΑΙ ΠΏΣ!
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.. ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ.. ΚΑΙ «ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ»…

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Δείτε βίντεο

https://r1—sn-vuxbavcx-n3be.googlevideo.com/videoplayback?expire=1575491912&ei=yKjnXdHXJ-OhzLUP_LaKwAQ&ip=2a02:587:4c2e:9c00:64ea:7984:6347:84ea&id=119cc1b82c6306e4&itag=18&source=blogger&mm=31&mn=sn-vuxbavcx-n3be&ms=au&mv=m&mvi=0&pcm2cms=yes&pl=38&susc=bl&mime=video/mp4&dur=175.333&lmt=1574959951261835&mt=1575462963&sparams=expire,ei,ip,id,itag,source,susc,mime,dur,lmt&sig=ALgxI2wwRAIgEumW1Nq-pMU2rIVb7v1zPThW4RDRikfm9xOd4DwahPYCIF7bQQbzVl-wADqqIIHWWnuLdo2lKbtwC3cpkjlS3PB7&lsparams=mm,mn,ms,mv,mvi,pcm2cms,pl&lsig=AHylml4wRQIhAME0lFrWKnTvL7wHm6HIgkEnr5OFPmgp0RtpS8NxDXbdAiANGLTWnZcAkgb6tDUUvjc3wcbLdM6QrI2jlgQrFHpJvw%3D%3D&cpn=rPy4fhZNonuw5flO&c=WEB_EMBEDDED_PLAYER&cver=20191203

Το βίντεο από τα Ιωάννινα που πρέπει να προβάλλεται σε γιγαντοθόνη στα σύνορα της χώρας

Τα λόγια μουσουλμάνας «μετανάστριας» πρέπει να γίνουν σημαία«της Ελλάδας…
«Μετανάστρια» από την Συρία δηλώνει, φτάνοντας πρόσφατα με λεωφορείο στα Ιωάννινα, «πως έφυγα από κάτι καλό και κατέληξα σε κάτι άσχημο στην Ελλάδα».

Αυτό που συμβαίνει είναι πως ορισμένοι αριστεροί πολιτικοί σε συνδυασμό με ΜΚΟ, οι οποίες πληρώνονται αδρά, διαφημίζουν την Ελλάδα ως «ιδανικό προορισμό», προκειμένου να επικρατήσει στην χώρα μας «πολυπολιτισμικότητα με ισλαμικό άρωμα», ενώ εκείνοι ελπίζουν πως θα πάνε σε χώρες, όπως η Γερμανία ή η Αγγλία. Με μία φράση: ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Η οικονομικά καθημαγμένη Ελλάδα αδυνατεί να τους φιλοξενήσει.

Η αλλοδαπή μουσουλμάνα ζητάει να επιστρέψει στον Πειραιά και να γυρίσει πίσω.

Το λόγια της πρέπει να γίνουν «ΛΑΒΑΡΟ» της κυβέρνησης, έτσι ώστε να ενημερωθούν όσοι παράνομα σπεύδουν στην χώρα μας, καθώς πόλεμος τώρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Η καλύτερη διαφήμιση προς αποφυγήν έλευσης ακόμα περισσότερων μεταναστών είναι η αρνητική, πόσο μάλλον, όταν προέρχεται από το στόμα αλλοδαπής μουσουλμάνας «μετανάστριας», την ώρα που οι αντιδράσεις την Ελλάδα, σχετικά με την παράνομη μετανάστευση, πληθαίνουν.

Σύρια πρόσφυγας – Έφυγα από κάτι καλό και κατέληξα σε κάτι άσχημο στην Ελλάδα(Hotspot Ιωάννινα)

Πηγή: HellasNow

Ένα συγκλονιστικό προφητικό βιβλίο. ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ι. ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ»

— Δυο λόγια δέξου ν’ ακούσεις, Σίντρα, δυο μονάχα.
Οι Γερμανοί θα φύγουν από την πατρίδα μου, μα η Ελλάδα δεν πρόκειται να λευτερωθεί!
Ο λαός μας θα συνεχίσει και μετά τη φευγάλα των Γερμανών να πολεμάει τους Τούρκους που μιλάν’ ελληνικά και ζητάνε και θέλουνε και κρατάνε «μικρή και έντιμη» την Ελλάδα!
Δε μας νικήσανε, Σίντρα, οι Τούρκοι της Τουρκιάς στη Μικρασία, στη θάλασσα δε μας ρίξανε οι Τσέτες του Κεμάλ, από την Άγκυρα δε μας έφερε πίσω ο τούρκικος στρατός, μας νίκησαν και μας συντρίψανε οι Τούρκοι της Ελλάδας!…
Αυτούς πρέπει πρώτα να νικήσουμε και μετά, σαν μας απομείνει αίμα και δύναμη, να σκεφτούμε και να πράξουμε τα όσα η πλούσια σ’ αγάπη καρδιά σου μηνάει!…»

…… Έμεινα στην Πόλη τέσσερις μήνες. Ούτε τότε, ούτε τώρα, ούτε ποτέ ίσως δε θα χωνέψω, όσες εξηγήσεις κι αν μου δώσουνε όλοι οι σοφοί της γης, πώς και γιατί η Κωνσταντινούπολη δεν είναι πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους !…

Μη … σε παρακαλώ μην ανοίξεις το στόμα σου, Λευτέρη, να πεις λέξη. Δε θέλω ν’ ακούσω τίποτα. Τίποτα απολύτως ! Ούτε να μου πεις , ούτε να μου εξηγήσεις, ούτε να προσπαθήσεις να μου αναλύσεις τα αίτια και να μου σερβίρεις επιχειρήματα.

Σε παρακαλώ άσε με στις δικές μου σκέψεις πάνω στο θέμα. Άσε με ανεπηρέαστη και μοναχή μου να σκέφτομαι εκείνο που θέλω και να πιστεύω εκείνο που σκέφτομαι!… Σε παρακαλώ πάρα πολύ!
— Σίντρα, σου δίνω το λόγο μου δε θα πω λέξη πάνω σ’ αυτό. Αλλωστε σας τα εξήγησε όλα ο γιατρός από τη Γενεύη, ο φίλος του θείου Αλβέρτου. Θυμάσαι την περιγραφή σου; Γιατί όμως επιμένεις στην άρνηση σου να μ’ ακούσεις; Όποιος περιφρονεί τις απόψεις του άλλου είναι ψυχοπαθής, Σίντρα!…

— Είμαι! Είμαι ψυχοπαθής Από τότε που γνώρισα την Κωνσταντινούπολη ψυχοπάσχω! Δε θα με νιώσεις ποτέ ούτ’ εσύ που δε γνώρισες την Πόλη. ουτ’ εκείνοι απ’ τη ράτσα σου που μένουν εκεί. Είσαστε αόμματοι! Εκείνων η τύφλα προέρχεται από το δυνατό φως, η δική σου από το βαθύ σκοτάδι! Τύφλα κι η μια, τύφλα κι η άλλη! Τύφλα_σας δέρνει όλους, τους Έλληνες! Εκείνοι όμως που θέλουνε κρέμασμα από τη γλώσσα είναι οι «ηγέτες » σας!…

Τουρκικιά η Κωνσταντινούπολη και δεν τινάζετε τα μυαλά σας στον αέρα!
Έλληνες σου λέει ο άλλος! Έλληνες!
Παρατάνε μια Πόλη στα χέρια μιας αγέλης πιθήκων κι έχουνε την απαίτηση να τους θεωρούμε αθρώπους!
Και κορδώνονται σαν αποκριάτικα μπαλλόνια οι απόγονοι του Μεγαλέξαντρου, τα δισέγγονα του Μιλτιάδη, τα δισέγγονα του Θεμιστοκλή!
Μωρέ, δεν πάτε όλοι σας να πέσετε από τα βράχια του Σουνίου σαν εκείνο το φιλότιμο γέροντα, τον πατέρα του Θησέα, τουλάχιστον να τήνε ξεπλύνετε τέτοια ντροπή! Αλήθεια, πώς τόνε λέγανε κείνο το λεβεντόγερο; Ξεχνώ τ’ όνομα του …

— Αιγαία.

— Μάλιστα! Σαν τον Αιγαία να πάτε να πνιγείτε όλοι σας …
Ξέρεις, Λευτέρη, ποιοι τήνε κρατάνε την Πόλη; Καταλαβαίνεις πρώτ’ απ’ όλα τι θα πει Κωνσταντινούπολη;

Η Κωνσταντινούπολη, Λευτέρη μου. είναι το δεξί σας πνεμόνι!
Χωρίς αυτήνε η εθνική σας ανάσα θα ψυχοσέρνεται επιθανάτιο ροχάλισμα του ελληνισμού…

Θα επιπλέετε ίσως ένα διάστημα μέσα στο τρύπιο πανέρι του Αιγαίου σαν τα πεταμένα γατόπουλα ώς την ώρα που το κύμα της ανατολίτικης τραμουντάνας θα σας φέρει τούμπα και θα σκυλοπνιγείτε στα βάθη της ισλαμικής θάλασσας! Δίχως την Πόλη δεν μπορείτε να σταθείτε ούτε σαν βαλκανική δύναμη ούτε σαν Ευρωπαίοι.

Δίχως την Πόλη ο θώρακας σας είναι χάρτινος. Είναι τρομαχτική η δύναμη σας, είναι υπεράνθρωπο κατόρθωμα να κρεμόσαστε τόσα χρόνια πάνω σε τούτο το βράχο γαντζωμένοι με τα νύχια. Θα ‘ρθει όμως η μέρα που είτε ο βράχος θα τριβεί είτε τα νύχια σας θα σπάσουνε και θα γκρεμιστείτε στην άβυσσο!

Δεν επιτρέπεται αιώνια να βρισκόσαστε κρεμασμένοι στον κουτσουρεμένο ελλαδίτικο κορμό σας. Πρέπει να πατήσετε και να στερεωθείτε. Και δε θα πατήσετε ποτέ και δε στεριώσετε κι ακόμα λιγότερο δε θα ορθοποδίσετε δίχως αντέρεισμα στα Δαρδανέλια, δίχως τον Εύξενο, δίχως ξεμπουκάρισμα στη Μαύρη Θάλασσα, δίχως να πουλάτε και τα καπνά σας στην Οντέσσα και στη Σεβαστούπολη!…

Δίχως τη Θράκη και την Πόλη σας λείπει η δεξιά ωμοπλάτη!

Δεν μπορείτε να ριζώσετε χωρίς την οικονομική αξιοποίηση αυτών των περιοχών σας και το ανάλογο αβγάτισμα των πληθυσμών σας.

Θα ζητήσετε λύση στη φυγή και θα στεγνώσει η πατρίδα σας όπως τ’ αμπελόφυλλα που τ’ απλώνουνε στον ήλιο περασμένα στην κλωστή.

Από τη Σαλονίκη μέχρι την Πόλη δε χωράνε δυο εθνότητες!

Οι Τουρκαλάδες λυσσάνε να χωθούνε στην Ευρώπη.

Όνειρο τους η Σαλονίκη, γενέτειρα του Κεμάλ!

Το μέλλον τους το βλέπουνε βορειδυτικά.

Από την Ανατολή και το Νοτιά δεν υπάρχει γι’ αυτούς ελπίδα. Πάθη και μίση που τα φουντώνουν και τ’ ανάβουνε μαστορικά, ανάγκες και συμφέροντα ζωτικά τους σπρώχνουνε στους κάμπους της Θράκης και της Μακεδονίας.

Εκείνο το ποτάμι που σας χωρίζει, πώς το λένε κιόλας…

— Ο Έβρος.

— Ο Έβρος δεν πρόκειται να μείνει ανάμεσα σας για πολύ! Κάποιος από τους δυο σας θα τον διαβεί μια μέρα. Εύχομαι να ‘σαστε εσείς.

Εύχομαι να φτάσετε στην Πόλη. Το εύχομαι δυνατά γιατί αγαπώ την Ελλάδα, Λευτέρη, ξέρω καλά πως αν δεν περιορίσετε την Τουρκιά στην Ασία, μέλλον δεν έχετε!…

Στους τέσσερις μήνες που έμεινα στην Κωνσταντινούπολη πήγα τρεις εκδρομές με τον Αλέξανδρο μέχρι τα σύνορα σας.

Έφτασα στη Σουλτανίτσα. στις Σαράντα Εκκλησίες, στον Άγιο Στέφανο, ψηλά στον Εύξεινο, κοντά στα βουλγαρικά σύνορα.

Την αλώνισα την Ανατολική Θράκη κι απορώ πως οι Έλληνες που κρύβετε τόση δύναμη, ώστε να στραπατσάρετε μια Ιταλία στο Αλβανικό, ν’ αντισταθείτε σε μια Γερμανία και να δώσετε έν’ αντάρτικο που το θαυμάζει η ανθρωπότητα, αναρωτιέμαι πως ένας τόσο σκληρός πολεμιστής λαός αφήνετε τη Θράκη και την Πόλη στα χέρια αυτωνών των μπουνταλάδων, σ’ αυτό το τούρκικο μπουλούκι που ζει τρακόσια χρόνια πίσω κι είναι για σας μισή γαρίδα στην άκρια του πηρουνιού σας !

Απορώ… Απορώ, Λευτέρη, κι είναι γελοίο κι είναι ρεζιλίκι αφάνταστο να στεκόσαστε και να τους καμαρώνετε αντίκρυ σ’ εκείνο το ποτάμι στον … πώς το είπαμε;

— Στον Έβρο.

— Στον Έβρο, ναι, στον Έβρο οι Έλληνες σαν τα κουτορνίθια κι η Πόλη μια ώρα δρόμο και περιμένουνε και χαζεύουνε και διστάζουνε και χασμουριούνται και φιλοσοφούνε και οργανώνουνε στρατιές για την άμυνα τους, ενώ με μια κατραπακιά λευτερώνουνε τη γη τους και γυρνάνε στην προαιώνια εστία τους, στην Κωνσταντινούπολη, στο δεύτερο μαστάρι του μητρικού τους στήθους!…

Ο πόλεμος, Λευτέρη, τελειώνει όπου να ‘ναι. Είσαστε στη συντροφιά των νικητών. Έχετ’ ένα τρομερό στρατό! Αντάρτες δεξιούς, αντάρτες αριστερούς, πολεμιστάδες που τους τρέμουνε τρία χρόνια τώρα οι στρατοί δυο αυτοκρατοριών! Θα ‘ρθουνε κι άλλοι δικοί σας, Μεσανατολίτες. Η πρώτη σας δουλειά μόλις ξεφορτωθείτε τη Βέρμαχτ να χυμήξετε όλοι μαζί στη Θράκη. Σε δυο μέρες η ελληνική σημαία θα κυματίζει στην Αγιά Σοφιά!

Δεν είναι τούτα π’ ακούς λόγια γεννημένα μονάχα από τον ενθουσιασμό και την αγάπη για την Ελλάδα, το μίσος για την Τουρκιά! Δεν είναι σκέψεις ρομαντικές και πεθυμιές που τις μεταμορφώνει σε πραγματικότητα παραισθησιακή η γυναικεία μου φαντασία!

Είναι κείνο που είδα και πιστεύω, είναι μια διαπίστωση επιτόπια ψύχραιμη και υπολογισμένη.

Η Τουρκιά είν’ ένα χάος αμέτρητο τσαπατσουλιάς κι ο τούρκικος όχλος ασκέρι πλιατσικολόγων.

Κανένας δε θα σας κατηγορήσει για «ιμπεριαλιστές»!

Όλος ο κόσμος ξέρει πως θα πάρετε πίσω τη γη σας την αρπαγμένη.

Τους Τούρκους μπορείτε να τους δίωξετ’ από τα χώματα σας κι άμα δεν τ’ αποτολμήσετε τώρα, θα το μετανιώσετε αργότερα πικρά…

Όμως η συζήτηση αυτή , αγάπη μου, δεν έχει τέλος. Ώρες θα μιλάω και στην άκρη δε θα φτάσω. Η Κωνσταντινούπολη με μάγεψε κι επειδή λατρεύω την Ελλάδα μου είναι αδύνατο να την αποσυνδέσω απ’ αυτήν!…

— Δυο λόγια δέξου ν’ ακούσεις, Σίντρα, δυο μονάχα.

Οι Γερμανοί θα φύγουν από την πατρίδα μου, μα η Ελλάδα δεν πρόκειται να λευτερωθεί!

Ο λαός μας θα συνεχίσει και μετά τη φευγάλα των Γερμανών να πολεμάει τους Τούρκους που μιλάν’ ελληνικά και ζητάνε και θέλουνε και κρατάνε «μικρή και έντιμη» την Ελλάδα!

Δε μας νικήσανε, Σίντρα, οι Τούρκοι της Τουρκιάς στη Μικρασία, στη θάλασσα δε μας ρίξανε οι Τσέτες του Κεμάλ, από την Άγκυρα δε μας έφερε πίσω ο τούρκικος στρατός.

Μας νίκησαν και μας συντρίψανε οι Τούρκοι της Ελλάδας!…

Αυτούς πρέπει πρώτα να νικήσουμε και μετά, σαν μας απομείνει αίμα και δύναμη, να σκεφτούμε και να πράξουμε τα όσα η πλούσια σ’ αγάπη καρδιά σου μηνάει!…»

Πηγή

Το αμερικανικό σχέδιο διαμελισμού 22 χωρών, η τύχη που περιμένει την Τουρκία και η επερχόμενη νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Σκοπός του σχεδίου είναι η προστασία και η ασφάλεια του Ισραήλ, η οποία θα επιτευχθεί με την αποδυνάμωση των γειτονικών κρατών και τη δημιουργία ενός Κουρδιστάν που θα είναι σύμμαχος της Ιερουσαλήμ.

Εμείς παρακολουθούμε σαν απλοί θεατές τα τεκταινόμενα χωρίς να λαμβάνουμε καμία πρωτοβουλία και καμία δράση.

Είμαστε ανύπαρκτοι σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.

Αφήνουμε όλο το γήπεδο ελεύθερο για να παίζει μπάλα ο Ερντογάν που έχει κερδίσει το μίσος και την αντιπάθεια όλων των κρατών της ευρύτερης περιοχής. .

Έχουμε καταντήσει ριψάσπιδες που προτείνουμε μόνοι μας την συνδιαχείριση, συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους γείτονες που δεν κρύβουν τις επεκτατικές τους διαθέσεις .

Εάν δεν συνετιστούμε και συνεχίσουμε έτσι θα βρεθούμε μπροστά σε νέα εθνική καταστροφή….

Πώς το είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός του γισράελι;;;

«ΕΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ»!

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.

Καλλιόπη Σουφλή

Όταν οι Αμερικανοί αποκάλυψαν το σχέδιο της Μεγάλης Μέσης Ανατολής που έφτιαξε η υπουργός Eξωτερικών Κοντολίζα Ράις και ο Αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι κανείς δεν του έδωσε μεγάλη σημασία.

Σήμερα βλέπουμε να πλησιάζει η ολοκλήρωση του σχεδίου και νιώθουμε έκπληκτοι για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Το σχέδιο του διαμελισμού χωρών και αλλαγής συνόρων σε 22 χώρες ήταν γνωστό από το 2002.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ζήσαμε το διαμελισμό της Λιβύης, του Ιράκ, οσονούπω της Συρίας και ήδη πλησιάζει η ώρα του Ιράν, το οποίο ίσως ήταν και ο αρχικός στόχος, αναφέρει το Militaire News.

της Λιάνας Μυστακίδου

Σκοπός του σχεδίου είναι η προστασία και η ασφάλεια του Ισραήλ, η οποία θα επιτευχθεί με την αποδυνάμωση των γειτονικών κρατών και τη δημιουργία ενός Κουρδιστάν που θα είναι σύμμαχος της Ιερουσαλήμ.

Αρκετοί αναλυτές έχουν ασχοληθεί με το σχέδιο και γνωρίζουν τα επόμενα βήματα των ΗΠΑ. Η Ουάσιγκτον ουδέποτε σταμάτησε να εργάζεται για την ίδρυση του Κουρδιστάν, παρά την φαινομενική προδοσία των Κούρδων της Συρίας. Ήδη δημιουργήθηκε μια ημιαυτόνομη κρατική οντότητα στο Ιράκ κι ετοιμάζεται μια δεύτερη στη Συρία.

Δεν είναι τυχαίες οι ταραχές που συνεχίζονται εδώ και καιρό στο Ιράκ και το Ιράν. Οι Ιρακινοί διαμαρτύρονται για την φτώχεια, την ανέχεια και τις εξωτερικές παρεμβάσεις στη χώρα τους.

ΟΙ ΗΠΑ από την πλευρά τους θέλουν να κερδίσουν κάτι από τις ταραχές αυτές, για να ανακόψουν τους δεσμούς και τη συνεργασία της Βαγδάτης με την Τεχεράνη.

Το Ιράν επιδιώκει την παραμονή στην εξουσία του Αντίλ Αμπντουλμεχτί στο Ιράκ και παζαρεύει με τους Κούρδους τον Προϋπολογισμό της κεντρικής κυβέρνησης.

Ξαφνικά ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κ. Πένς επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο το Ιράκ. Την επίσκεψη του δεν τη γνώριζε ούτε ο Πρόεδρος της χώρας Μπερχάν Σαλίχ. Ο κ. Πενς, βέβαια δεν πήγε στην Βαγδάτη, αλλά στην αμερικανική στρατιωτική Βάση στο Ayn el Esad, όπου παραμένουν 5.200 στρατιώτες για την πάταξη του ISIS. Γιόρτασε μαζί με τους στρατιώτες την Ημέρα των Ευχαριστιών .

Κάλεσε τους ιρακινούς ηγέτες να τον επισκεφθούν στη Βάση , αλλά εκείνοι δεν ανταποκρίθηκαν. Ο κ. Πενς συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό Αμπντουλμεχτί, τον οποίο συμβούλεψε να απομακρυνθεί από το Ιράν.

Στη συνέχεια μετέβη στο Ερμπίλ στην πρωτεύουσα του ιρακινού Κουρδιστάν όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ημιαυτόνομης περιοχής Νετσιρβάν Μπαρζανί και τον πρωθυπουργό Μεσρούρ Μπαρζανί. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο της πόλης, τμήμα του οποίου χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί.

Οι ιρακινοί από τη συμπολίτευση και την αντιπολίτευση δεν είδαν με καλό μάτι την επίσκεψη. Θεώρησαν ότι πρόκειται για μια αγενέστατη συμπεριφορά., όπως ακριβώς είχαν αντιμετωπίσει και την επίσκεψη του Τραμπ στην ίδια Βάση τα περασμένα Χριστούγεννα.

Ο Δρ.Καγιανί , που ήταν πρώην μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, τόνισε ότι αν ο Πενς ήθελε να εκφράσει την υποστήριξη του στους Κούρδους έπρεπε να πάει στην Rojava και ‘όχι στο Ιράκ.

Οι Κούρδοι συμφώνησαν με την κεντρική κυβέρνηση να δίνουν στην δημόσια επιχείρηση Somo , 250.000 βαρέλια πετρελαίου την ημέρα. Η συμφωνία θα τεθεί σε εφαρμογή από την 1/1/2020 και το πετρέλαιο θα μεταφέρεται μέσω του αγωγού Τζεϊχάν στη Μεσόγειο. Το Κουρδιστάν θα εισπράττει το 13% από τα έσοδα του πετρελαίου. Με λίγα λόγια οι Κούρδοι στέκονται στο πλευρό της κεντρικής κυβέρνησης , η οποία δεν επιθυμεί το διαμελισμό του Ιράν.

Τα μηνύματα φιλίας του Τραμπ προς τον Ερντογάν, εκτιμά ο αρθρογράφος της εφημερίδα Yeni Akit, Αμπντουραχμάν Ντιλίπακ μοιάζουν με ακάλυπτες επιταγές. Ισχυρίζεται, επίσης πως άν ο αμερικανός Πρόεδρος δεν καταφέρει να χειραγωγήσει τον τούρκο ομόλογο του θα τον ανατρέψει .

Ο υφηγητής του Πανεπιστημίου Χαλίτς Ερόλ Μουτερτζιμλέρ , υποστηρίζει ότι εάν οι Αμερικανοί καταφέρουν να προκαλέσουν εμφύλιο σπαραγμό στο Ιράν, στη συνέχεια θα στραφούν στην Τουρκία.

Η επόμενη χώρα που θα διαμελιστεί αναμφισβήτητα θα είναι η Τουρκία.

Εμείς παρακολουθούμε σαν απλοί θεατές τα τεκταινόμενα χωρίς να λαμβάνουμε καμία πρωτοβουλία και καμία δράση.

Είμαστε ανύπαρκτοι σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.

Αφήνουμε όλο το γήπεδο ελεύθερο για να παίζει μπάλα ο Ερντογάν που έχει κερδίσει το μίσος και την αντιπάθεια όλων των κρατών της ευρύτερης περιοχής. .

Αναλώνουμε όλο τον δυναμισμό μας στην εσωτερική φαγωμάρα, την αιώνια κατάρα του γένους.

Διαπληκτισμοί για ασήμαντα πράγματα την ώρα που γύρω μας συμβαίνουν κοσμογονικές αλλαγές.

Έχουμε καταντήσει ριψάσπιδες που προτείνουμε μόνοι μας την συνδιαχείριση, συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους γείτονες που δεν κρύβουν τις επεκτατικές τους διαθέσεις .

Εάν δεν συνετιστούμε και συνεχίσουμε έτσι θα βρεθούμε μπροστά σε νέα εθνική καταστροφή….
Το επιδοτούμενο παρακράτος του Δημητρά, επιμένει. Οι ανθελληνικές ανησυχίες του Παναγιώτη Δημητρά: «Καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάτι για την… «Μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα»!!!!!!!

Ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά, ούτε οποιαδήποτε άλλη ελληνική κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτε για τα δικαιώματα της ‘μακεδονικής μειονότητας’ στην Ελλάδα, προειδοποιεί ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και προσθέτει ότι όλοι οι Έλληνες πολιτικοί εμμένουν στη φαντασίωση ότι η χώρα δεν έχει ‘μακεδονική μειονότητα’. Ο Δημητράς τονίζει ότι ορισμένοι αγνοούν τα έγγραφα με τις συστάσεις και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και είναι της άποψης ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ενδιαφέρεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, παρά τους μύθους, όπως ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για αυτά. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για το ΝΑΤΟ.
«Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ‘Σπίτι του Μακεδονικού Πολιτισμού’ (στη Φλώρινα) το οποίο προσπάθησε να λάβει άδεια το 1980 αλλά του αρνήθηκαν την εγγραφή. Έχουμε μια θετική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αλλά και πάλι αρνήθηκε η εγγραφή. Σε λίγους μήνες περιμένουμε τη νέα αίτηση που υποβάλαμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να σταλεί στην Ελλάδα, μια χώρα που για άλλη μια φορά έχει καταδικαστεί όπως στην περίπτωση των τουρκικών ενώσεων. Ωστόσο υπάρχουν και πάλι τρόποι για τη μη εφαρμογή των αποφάσεων συμμόρφωσης. Η Ελλάδα λέει όχι στην εφαρμογή των αποφάσεων σχετικά με τις τουρκικές (σ.σ. μουσουλμανικές) ή τις ‘μακεδονικές’ (σ.σ. σλαβικές) ενώσεις».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι δήλωσε ότι οι Έλληνες πιστεύουν ότι υπάρχει απειλή για την ταυτότητά τους και τον εθνικό τους μύθο με την αναγνώριση των ατόμων σλαβικής καταγωγής ως ‘Μακεδόνες’.
filopatria.wordpress.com/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *