ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ». Μιλούν τα ντοκουμέντα. 14 στα 14 τεστ για Κοροναϊό = ΛΑΘΟΣ. ΤΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!

=π.Δ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ….

Ο ρόλος της ΕΣΗΕΑ, για μια φορά ακόμα, αποδεικνύεται ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…


Δίνουμε τους αγώνες μας, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ.

Τους πουλημένους και τους υποταγμένους ή ακόμα και τους επιχορηγούμενους “ιατρούς”, και “δημοσιογράφους”, τους ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ.

Υ.Γ. Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, είναι από τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

Επειδή σήμερα έλαβα γνώση του παρακάτω αποσπάσματος από ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, ή οποία υπονοεί ρητά πως οι χιλιάδες κορυφαίοι γιατροί, επιστήμονες, καθηγητές και νομπελίστες που αμφισβητούν την επίσημη άποψη περί «πανδημίας θανατηφόρου Κορωνοϊού» με διαλέξεις και συνεντεύξεις στο διαδίκτυο…«σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επίσημη ιατρική πληροφόρηση αλλά και τη δημοσιογραφική αξιοπιστία»..


Απευθύνω έκκληση προς τους επιστημονικούς φορείς της «επίσημης ιατρικής πληροφόρησης» να επιλέξουν έστω και έναν από τους παρακάτω επιφανείς συναδέλφους τους για να αντικρούσουν — με αναλυτικά στοιχεία ή έγκυρες δημοσιεύσεις — κάθε ένα από τα επιχειρήματα και συμπεράσματα του με τα οποία οι ίδιοι διαφωνούν ριζικά.


Σε κάθε άλλη περίπτωση, εμείς, οι «μη ειδικοί» οφείλουμε, ως ελάχιστη αναγνώριση της γενναίας και ανιδιοτελούς στάσης με την οποία τιμούν τον Όρκο του Ιπποκράτη, να δηλώσουμε πως μόνο σε αυτά τα φωτεινά Πρόσωπα Γιατρών Πρώτης Γραμμής μπορούμε να εμπιστευτούμε το μέλλον της Υγείας των παιδιών μας, του Πολιτισμού, της Αλήθειας και της Ανθρωπότητας!


Θεωρούμε συνεπώς καθήκον μας να προβάλλουμε τις απόψεις τους ως τις μόνες έγκυρες και επιστημονικές, ενημερώνοντας ελεύθερα με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας πως, με τέτοια πνευματικά και ηθικά αναστήματα στο πλευρό τους, δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα από κανένα Ιό ή Παράσιτο που απειλεί το ανθρώπινο είδος.


Δημήτρης ΓιαννόπουλοςΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

Μιλούν τα ντοκουμέντα. 14 στα 14 τεστ για Κοροναϊό = ΛΑΘΟΣ. ΤΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!

Εμείς μία ακόμη φορά κάναμε το χρέος μας. Απολύτως τεκμηριωμένα. Αδιάσειστα τα ντοκουμέντα που παραθέσαμε.Στο χέρι σου είναι τώρα : να συνεχίσεις να «κοιμάσαι» βλέποντας τηλεόραση ή να διαδόσεις την ΑΛΗΘΕΙΑ σε όσους νομίζεις ότι τολμούν να την ακούσουν.

Κατ’ αρχήν να θυμίσω πως όλα τα ΜΜΕ που αναφέρονται στο άρθρο-αποκάλυψη, είναι απ’ αυτά που ΤΑ ΠΗΡΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ.ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…”ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ”.Το ότι όλο αυτό το παγκόσμιο ντελίριο της σατανικής ελίτ, είναι μια κακοστημένη παγίδα, έχει καταστεί  σαφές σε ένα μεγάλο μέρος της παγκόσμιας κοινωνίας, και καθημερινά προστίθενται κι άλλοι που αφυπνίζονται.Το ερώτημα είναι, πως θα μπορέσουμε να πετάξουμε από πάνω μας, ως ελληνικός λαός, την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ και να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.Οι φίλοι του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012, έκαναν εξαιρετική δουλειά, που αποδεικνύει την ΑΠΑΤΗ.Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, αποβλακωμένο μπροστά στις “δημοσιογραφικές πόρνες” της τηλεόρασης, και έχει μετατραπεί όχι μόνο σε άβουλα φοβισμένα υποκείμενα, αλλά και σε μαινάδες εναντίον των αφυπνισμένων.Και εντωμεταξύ, οι ζωές μας συνεχίζουν να καταστρέφονται, τα παιδιά μας αντιμετωπίζουν την πιθανότητα να αφαιρεθούν από τις οικογένειές τους και να παραδοθούν σε νοσηρούς εγκεφάλους, και εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποί μας, σύρονται στην ανεργία, στην ανέχεια και στην πείνα.ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ, ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.Καλλιόπη Σουφλή

Δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα σχόλιο.  Μιλούν τα ντοκουμέντα.   ΕΚΛΕΙΣΑΝ μεταλλουργική εταιρία επειδή διαπίστωσαν(!) ότι 14 εργαζόμενοί της ήταν θετικοί στον κοροναϊό  και στο 2ο τεστ, στο οποίο υποβλήθηκαν την ίδια ημέρα,  βγήκαν ΟΛΟΙ τους ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ!   Συμπέρασμα: 14 στα 14 τεστ αποδείχθηκαν ΛΑΘΟΣ. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία απολύτως αξιοπιστία στα τεστ αυτά.     Τι είναι λοιπόν όλοι αυτοί που μας τους παρουσίασαν ως θύματα του Κοροναϊού; (μέσα σε 6 ολόκληρους μήνες (Μάρτιο 2020 – Αύγουστο 2020), δεν έφτασαν καν τους 300!).    Ποιος μας λέει ότι και το τεστ που γινόταν σε κάθε βαρύ περιστατικό, δεν διέγνωσε λανθασμένα Κοροναϊό;   Θυμάστε την επίσημη δημόσια δήλωση του Τσιόρδα ότι περιστατικό με σοβαρό εγκεφαλικό καταγράφηκε ως θύμα του Κοροναϊού!     Διέλυσαν (εσκεμμένα μήπως;) την Ελληνική και την παγκόσμια οικονομία, και όπως φαίνεται τα χειρότερα τώρα έρχονται, τρομοκράτησαν τόσο κόσμο πληρώνοντας τα ΜΜΕ στέρησαν τις πιο στοιχειώδεις ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα έκλεισαν εκκλησίες, διαπόμπευσαν ιερείς και τα πιο ιερά μυστήρια της Ορθοδοξίας μας, επέβαλαν και επιβάλλουν πρόστιμα, συνεχίζουν να μας τρομοκρατούν και να μας αναγγέλλουν καθημερινά νέες απαγορεύσεις ΓΙΑΤΙ ;;;Τα ντοκουμέντα ΜΙΛΟΥΝ: Δείτε το άρθρο της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (31/8/2020):

«Θεσσαλονίκη: Αρνητικό το δεύτερο τεστ στους 14 εργαζομένους στη μεταλλουργική εταιρείαΑναμένεται να υποβληθούν σε τρίτη εξέταση, μετά την σύγχυση που έχει προκληθείΝέες εξελίξεις υπάρχουν με τα κρούσματα σε τεχνική μεταλλουργική εταιρεία στη δυτική Θεσσαλονίκη. Το περασμένο Σάββατο, στην επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, είχαν συμπεριληφθεί οι εργαζόμενοι στην καταμέτρηση κρουσμάτων για τη Θεσσαλονίκη, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν υποβληθεί σε τεστ και διαγνώστηκαν θετικοί.Ωστόσο, την ίδια ημέρα, οι 14 εργαζόμενοι έκαναν δεύτερο τεστ κορονοϊού και τα αποτελέσματα για όλους ήταν αρνητικά. Μετά από την τελευταία εξέλιξη έχει προκληθεί σύγχυση στους εργαζομένους και στους οικείους τους. Παραμένοντας σε καραντίνα, αναμένεται να υποβληθούν και σε τρίτο τεστ, ώστε να εξακριβωθεί τελικά αν νοσούν.»       Δείτε και τι έγραφε μία μέρα πριν (30/8/2020) η ίδια εφημερίδα :

Δείτε τώρα και τι μας έλεγαν αντίστοιχα :

«Θεσσαλονίκη : 14 κρούσματα κοροναϊού σε εργοστάσιο
Οι χώροι της εταιρείας απολυμαίνονται, ενώ κλιμάκια του ΕΟΔΥ άρχισαν ήδη την ιχνηλάτηση των επαφών των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί στον ιό»

2) τοπικό ειδησιογραφικό της Θεσσαλονίκης VORIA.GR

«Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών των 14 ατόμων. Οι χώροι της εταιρείας απολυμαίνονται, ενώ αναμένονται οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.»

«Συναγερμός έχει σημάνει και πάλι στη Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό 14 κρουσμάτων κορονοϊού, αυτή τη φορά σε εταιρία από τον κλάδο του μετάλλου, που έχει την έδρα της σε περιοχή του δήμου Δέλτα

4) το ATHENS VOICE

«Κορωνοϊός: Θετικοί 14 εργαζόμενοι σε εταιρεία στη Θεσσαλονίκη
Ο ΕΟΔΥ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους υπευθύνους της εταιρείας»

  5) το THE TOC

«Κορονοϊός: Θετικοί 14 εργαζόμενοι σε εταιρία της Θεσσαλονίκης14 εργαζόμενοι σε επιχείρηση από τον κλάδο του μετάλλου, που έχει την έδρα της σε περιοχή του δήμου Δέλτα, βρέθηκαν θετικοί.»

  6) το ALFAVITA

Και τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν: 1) Γιατί δεν γράφουν τώρα στα πρωτοσέλιδά τους όλοι αυτοί ότι 14 στα 14 «κρούσματα» αποδείχθηκαν ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ;;;  (κατ’ αρχήν λέγονται φορείς του ιού και όχι κρούσματα, αλλά βλέπετε η λέξη κρούσμα τρομάζει περισσότερο)     2) Αν  τέτοια είναι η αξιοπιστία ενός τεστ που κοστίζει γύρω στα 120 ευρώ (τόσο κοστίζει σήμερα σε ιδιώτες στη Θεσσαλονίκη), αντιλαμβάνεστε πόσο κοστίζει στο κράτος η διενέργεια μερικών χιλιάδων τεστ καθημερινά… (δεν νομίζουμε να σας περνάει από το μυαλό ότι υπάρχουν και «μίζες» στις προμήθειες του δημοσίου ε; δεν νομίζουμε).     3) Λέτε ίδια αξιοπιστία με τα τεστ, να έχουν και τα εμβόλια που ετοιμάζουν;  Γι αυτό οι εταιρίες που τα παρασκευάζουν δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη για τις τυχόν παρενέργειες που θα έχουν;  Και ποιος θα ελέγχει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων αν τα τεστ που αποδεικνύουν αν κόλλησες είναι τόσο αναξιόπιστα; 

4) Που είναι οι αρμόδιοι να συνεδριάσουν για να κρίνουν την αξιοπιστία των τεστ, συνεπώς και την αναγκαιότητα των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας που επιβλήθηκαν; Και για να μην νομίζεταε ότι μόνον στην Ελλάδα αποδεικνύονται τόσο αναξιόπιστα τα τεστ για τον Κοροναϊό, διαβάστε (εδώ): ΗΠΑ: Όλα τα «θετικά» τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε 77 αθλητές του πρωταθλήματος NFL αποδείχθηκαν “ψευδή     Εμείς μία ακόμη φορά κάναμε το χρέος μας.  Απολύτως τεκμηριωμένα. Αδιάσειστα τα ντοκουμέντα που παραθέσαμε. Στο χέρι σου είναι τώρα :  να συνεχίσεις να «κοιμάσαι» βλέποντας τηλεόραση  ή να διαδόσεις την ΑΛΗΘΕΙΑ σε όσους νομίζεις ότι τολμούν να την ακούσουν. Ιερός Λόχος 2012  

Πηγήhttp://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/09/14-14.html

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ (02-09-2020).

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *