ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…! -Να λέτε 33 φορές αυτή την προσευχή

5/5 (5)

=π.Δ… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!! ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ!!!

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Αιτείτε, και δοθήσεται ὑμῖν… «κἀγὼ ὑμῖν λέγω, αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν· πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.»

==================================== Μια προσευχή για την παρέμβαση του Θεού στα αδιέξοδα της πατρίδας μας: «Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ημών, ζώντες τις τραγικές συνέπειες της αμαρτωλής ζωής μας και των αφρόνων πράξεών μας, αισθανόμαστε ότι έχουμε φθάσει σε αδιέξοδα ατομικά και Εθνικά. Αμαρτήσαμε, Κύριε, και ανομήσαμε και δεν είμαστε άξιοι να σηκώσουμε τα μάτια μας και να κοιτάξουμε στο ύψος του ουρανού, διότι εγκαταλείψαμε την οδό της δικαιοσύνης Σου και πορευόμαστε στα αμαρτωλά θελήματά μας. Αλλά ικετεύουμε την ανεξιχνίαστόν Σου αγαθότητα και παρακαλούμέν Σε:

Μνήσθητι, Κύριε, το γένος ημών το Ελληνικόν, για το οποίο Συ Κύριε είπες θα Σε δοξάσει, όταν κατά την επίγεια ζωή Σου Έλληνες πρόγονοί μας ζήτησαν να Σε δούν. Μνήσθητι, Κύριε, ότι στην Ελλάδα πριν απ’ όλα τα Έθνη έλαμψε το ζωηφόρο φως του Ευαγγελίου Σου, ότι πλήθος Αγίων Ελλήνων διέδωσε στον κόσμο το φως της διδασκαλίας Σου και ότι Έλληνες Ποιμένες με την ποιμαντική ράβδο τους εξόρισαν τους αιρετικούς λύκους από την Εκκλησία Σου… Μνήσθητι, Κύριε, και ότι στην Ελληνική γλώσσα εγράφησαν τα Ευαγγέλια και ότι η Ελληνική γλώσσα χρησιμοποιήθηκε για να εκφραστούν οι υψηλές έννοιες της Πίστεώς μας. Χάριν όλων αυτών, αλλά και χάριν των «δέκα» Αγίων που αναλογικά υπάρχουν σήμερα στην Πατρίδα μας, ζητούμε αναξίως και ταπεινώς τη σωτηρία επέμβασή Σου, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι κατ’ εξοχήν χρόνος επεμβάσεώς Σου είναι τα αδιέξοδα των ανθρώπων· τα αδιέξοδα στα οποία έχουμε περιέλθει ως κράτος και ως Έθνος.

Γι’ αυτούς τους λόγους εμείς οι ανάξιοι δούλοι Σου με δάκρυα Σε θερμοπαρακαλούμε. Φείσαι ημών, Κύριε, κατά το πλήθος των οικτιρμών Σου και σώσε το Έθνος μας διά το όνομά Σου το Άγιον, από την πνευματική, κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση· όποτε θέλεις και όπως ΕΣΥ θέλεις. Σήκωσέ το από την κοπρίαν της πνευματικής δουλείας, σώσε μας από την «αιχμαλωσία» και οδήγησέ μας διά της μετανοίας από τον σταυρό στην Ανάσταση. Και εάν οι φωνές μας δεν Σε παρακινούν να μας ευσπλαγχνιστείς, λόγω των πολλών αμαρτιών μας, ας Σε παρακινήσουν οι φωνές και οι παρακλήσεις του πλήθους των Αγίων της Πατρίδας μας.

Ελπίζουμε, Κύριέ μας και Θεέ μας, ότι ανακαινιζόμενοι με τη σωτήρια επέμβασή Σου, όχι μόνο να ανανήψουμε πνευματικά, αλλά και ότι θα επιτρέψεις στο νέο περιούσιο ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ, να συνεχίστεί δι’ ημών το Σχέδιο της Θείας Οικονομίας Σου, ώστε να προκύψει μια μεγάλη Καθολική και πολύπλευρη Ορθόδοξη Χριστιανική Αναγέννηση προς δόξαν του Αγίου Ονόματός Σου, του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, πρεσβείαις της πανενδόξου Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και πάντων των Αγίων, Αμήν Γένοιτο!»

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.

Ύπομονή κι έχει ο Θεός…

Μόρφου: Να λέτε 33 φορές αυτή την προσευχή

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *