ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ CHEMTRAILS-Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί

5/5 (4)

BLACK GOO (Μαύρη Χλαπάτσα) CHEMTRAILS, NANOBOTS, MORGELLONS, ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΦΩΤΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ομιλία στην Φρανκφούρτη του Ηarald Kautz Vella για τις «Βάσεις 46»

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ CHEMTRAILS

«Ερχομαι από τη Γερμανία και αφιέρωσα στην επιστήμη τη μισή μου ζωή και την υπόλοιπη δούλεψα σαν δημοσιογράφος, γράφοντας άρθρα, βιβλία, ασχολήθηκα και 1,5 χρόνο με τον κινηματογράφο κι έτσι είδα ένα μικρό κομμάτι του κόσμου και κατάφερα να συνδεθώ με περισσότερο περίπλοκα πεδία έρευνας. Άρχισα να σχετίζομαι με την περιβαλλοντική παρακολούθηση στην Νορβηγία κι εκεί δούλεψα με αντικείμενο την ηλεκτρο-ευαισθησία για μια εταιρία που προμήθευε διάφορα συστήματα τα οποία εξηγούσαν τι συμβαίνει όταν κάποιος ευαισθητοποιείται με τον ηλεκτρισμό.

Όταν ήμουν εκεί κλήθηκα να κάνω χημική ανάλυση φυτών που πέθαιναν, της βροχής που προκάλεσε το θάνατό τους και επίσης κάποιων δειγμάτων εδάφους. Αυτό, γιατί οι γεωργοί παρατηρώντας ότι έχαναν σημαντικό μέρος της σοδειάς τους (2012) πήγαν στα εργαστήρια τα φυτά, πήραν τα αποτελέσματα, όμως δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι έδειχναν, αγνοούσαν την έννοια των αριθμών που αναγράφονταν στις αναλύσεις. Έτσι, σύστησαν εμένα, τον λίγο τρελό γερμανό επιστήμονα για να τους εξηγήσω τι σήμαιναν όλα αυτά.

Τότε μπήκα στον τομέα των chemtrails και τώρα πια, κοιτάμε σε βάθος την ιστορία τους. Πήρε χρόνο να καταλάβουμε τις διαφορετικές ατζέντες που κρύβονται πίσω από αυτό το φαινόμενο. Γιατί δεν πρόκειται για μία μόνον. Πρόκειται για ομάδα που θα κάνει ό,τι απαιτείται προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει. Μιλάμε για μια δομή-κρεμμύδι, όπου κάθε στρώση είναι μια υπο-ομάδα με διαφορετικά ενδιαφέροντα από μια άλλη. Όσο ασχολείσαι με αυτή τη δομή, τόσο περισσότερα ανακαλύπτεις!

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να διεισδύσω μέσα σε αυτή τη δομή και να σας δώσω εικόνα από αυτές τις διαφορετικές ατζέντες. Θα σύστηνα σε όλους σας να σταματήσετε να ανιχνεύετε τους ουρανούς για να διαπιστώσετε αν αυτό που παρατηρείτε είναι contrail ή chemtrail, γιατί οδηγεί στο πουθενά. Είναι άκαρπη συζήτηση και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από εδώ κάτω που βρισκόμαστε. Δεν μπορείτε να πάρετε υλικό από εκεί πάνω, να κάνετε χημική ανάλυση. Μου πήρε ένα ολόκληρο χρόνο -ένα χαμένο χρόνο- για να κάνω χημική ανάλυση.

Ο πρώην διευθυντής της ‘C.I.A.’ John O. Brennan μιλά στο CFR περί ΨΕΚΑΣΜΩΝ / ‘Chemtrails’

Όταν κάνεις μια χημική ανάλυση, παίρνεις μια ουσία την αραιώνεις σε οξικό άλας και μετά από αυτή τη διαδικασία μπορείς να προχωρήσεις στην ανάλυση. Το υλικό που απομένει είναι μέταλλα. Δεν ξέρεις ποια είναι η ουσία που αναλύεις, η κρυσταλλική δομή που αναλύεις, διότι ό,τι διαλύεται φεύγει και ό,τι απομένει είναι μέταλλα. Το ένα πρόβλημα λοιπόν, είναι ότι δεν βλέπεις ΤΙ ΕΧΕΙΣ και το άλλο είναι ότι οτιδήποτε ΔΕΝ είναι απαραίτητα διαλυτό σε οξέα. Κι όπως θα δούμε παρακάτω η υπό ανάλυση τεχνολογία είναι απελπιστικά ανθεκτική στα οξέα.

Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε το μυστικό με χημική ανάλυση.

Δύο λοιπόν πράγματα θα αποφύγω να κάνω στη διάλεξή μου: να δω την άλλη οπτική της σημερινής ομιλίας μου και να εισχωρήσω σε μυστικά που οδηγούν το κοινό να ασχοληθεί με τη συνωμοσιολογία, γιατί έτσι η αλήθεια δυστυχώς απομονώνεται ως φαιδρότητα. Προσέξτε! Κανείς δε θέλει να μένει εκτός κοινωνικού συνόλου, κανείς δε θέλει να είναι ο «περίεργος τύπος» [ενώ θα έπρεπε]. Αυτή είναι η συνήθης διαφωνία, ώστε οι άνθρωποι να το βουλώνουν.

Αυτό καταπολεμάται μόνον με μερικές έξυπνες κινήσεις.

Θέλουμε να ρωτήσουμε για chemtrails. Λοιπόν, να μια πρώτη ερώτηση: από πού προέρχεται η λέξη; Προέρχεται λοιπόν από στρατιώτες του αμερικάνικου στρατού ή καλύτερα της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, που έφεραν τη λέξη αυτή στην αγγλική γλώσσα, γιατί μαθήτευσαν στην Ακαδημία Αεροπορικών Δυνάμεων, παρακολουθώντας μαθήματα χημικών δυνατοτήτων στις τάξεις τους. Μια τέτοια τάξη είναι αυτή των chemtrails.

Πρόκειται για πανεπιστημιακή σχολή, όπου κανείς μαθαίνει πώς να παράγει chemtrails. Οπότε, το θέμα δεν είναι αν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ή OXΙ τα chemtrails. Είναι μιλιταριστική τεχνολογία και δεν ξέρουμε αν εφαρμόζεται ή όχι, αλλά μπορούμε να μελετήσουμε την τεχνολογία, καθώς διδάσκεται στο πανεπιστήμιο. Υπάρχει μάλιστα και σχετικό εγχειρίδιο, περίπου 260 σελίδων για την επιστήμη αυτή, αλλά είναι λίγο δύσκολο να το διαβάσει κανείς, γιατί είναι ένα ερωτηματολόγιο εξετάσεων. Δεν υπάρχει ούτε μία απάντηση μέσα σε αυτό, αλλά υπάρχουν χιλιάδες ερωτήσεις.

Αν το πάρεις και απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, τότε συγκεντρώνεις τη γνώση και τότε μόνον μπορείς να δεις την τεχνολογία των chemtrails.

Oι ενότητες με τις οποίες ασχολούμαστε -κατά το περιεχόμενο του εγχειρίδιου- είναι:
• κάλυμμα αλουμινίου από πλαστικό, με σύνθεση νάυλον (fibers-ίνες)
• spoofersprays- ψευτοσπρέις
• pyrolesis sprays- παραγωγή νανο-σωματιδίων κατά τη διάρκεια καύσης με υπερηχητικά ακροφύσια υδατικού διαλύματος & πρόσθετα καυσίμων
• Spoofersprays

Χρησιμοποιούνται για την κάλυψη αεροπλάνων από τα ραντάρ

Δεν πρόκειται για κρυφή τεχνολογία

Είναι επίσημη και από τις ειδικές υπηρεσίες του ΝΑΤΟ, που επιχειρούν μανούβρες στον αέρα με τα αεροπλάνα τους, χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνολογία για να τα κρύψουν! Αυτό είναι ένα μέρος από τα πολλά που αναφέρονται στο εγχειρίδιο. Το άλλο μισό σχεδόν, είναι πιο δύσκολο να διαβαστεί και αναλυθεί. Μιλούν για σπρέις πυρόλυσης, που παράγουν κρυσταλλικά νανο-σωματίδια σε διαδικασία ανάφλεξης. Αυτό είναι κάτι που γίνεται στη βιομηχανία όταν κάποιος θέλει να παράγει συγκεκριμένου τύπου νανο-σωματίδια και είναι φτηνή και αξιόπιστη μέθοδος.

Στο εγχειρίδιο περιγράφονται δύο μέθοδοι: στην πρώτη παίρνεις μεταλλικά άλατα που διαλύεις σε νερό, το οποίο μετά εισάγεις σε ακροφύσιο κι έτσι λαμβάνεις σταγονίδια που μεταφέρονται σε φλόγα. Καθώς το νερό εξατμίζεται, το άλας σχηματίζει μικρά σωματίδια σκόνης. Αν η φλόγα είναι υψηλής θερμοκρασίας, τότε αυτά λιώνουν και κρυσταλλοποιούνται. Ανάλογα με τη θερμοκρασία και το μέγεθος των σταγόνων, παράγεις κρυσταλλικά σωματίδια, μορφώματα και όλα αυτά εμπεριέχονται στα σπρέι πυρόλυσης.

Στην δεύτερη περίπτωση δεν χρησιμοποιείται νερό, αλλά υγρά ανάφλεξης όπως μεθάνιο, ναι, στον αμερικανικό στρατό είναι η πρώτη επιλογή. Οπότε δε χρειάζεται ακροφύσιο, παρά αυτό πoυ υπάρχει στις μηχανές των jets. Αυτή είναι η χημική και τεχνική γνώση που διδάσκεται στις σχολές chemtrails.

ΒOTS, BORGS & HUMANS: TO MEΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 2025;

Πήραμε λοιπόν μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, τι είναι αυτή η τεχνολογία, με τι ασχολείται. Δεν ξέρουμε αν χρησιμοποιείται συνεχώς, σε σταθερή βάση, ή περιοδικά, αν π.χ. χρησιμοποιείται εν καιρώ ειρήνης ή σε πόλεμο. Τώρα, αν για παράδειγμα κάποιος κάνει σχέδια που δεν θέλει ΕΣΥ να ξέρεις, είναι καλό να πηγαίνεις ΕΣΥ στα μέρη που εκείνοι οι άνθρωποι είναι μόνοι και συζητούν μεταξύ τους -μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο- το τι κάνουν. Τότε μπορεί να ακούσεις και να καταλάβεις τι σχεδιάζουν.

Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Βεβαίως, το ίδιο έκανα κι εγώ. Προσπάθησα να βρω τι συμβαίνει πίσω από τις μυστικές υπηρεσίες τους (intelligence services). Μόλις κάποιος έκανε το λάθος να διαρρεύσει ένα εσωτερικό έγγραφο (classified) της NASA -12-15 χρόνια πριν- το οποίο εμφανίστηκε για μόλις 2 μέρες στο δημόσιο domain της NASA, κάποιος το ανακάλυψε και το αντέγραψε. Δεν είναι βέβαια κανονικό κείμενο, αλλά ένα power point που παρουσιάζει συγκεκριμένη ορολογία. Αυτό είναι το περιβόητο έγγραφο (δείτε το στο βίντεο). Μιλάνε για μελλοντικές τεχνολογίες πολέμου, οριοθετώντας τη χρήση τους το 2025! Λέει πως «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ», αλλά το αστείο της υπόθεσης είναι η ημερομηνία 2025…

Καλωσορίσατε στο 2025! Εάν τώρα μπεις στο θέμα, θα βρεις ένα αριθμό ενοχλητικών δηλώσεων όπως: Bots, Borgs & Humans, όπου: bots- nanorobots, borgs-cyborgs, humans- άνθρωποι μη φέροντες τη μόλυνση (non affected people)

Kατονομάζουν μάλιστα αριθμό τεχνολογιών που θα χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικούς πολέμους και επιμελώς αναφέρονται σε μελλοντικούς πολέμους μεταξύ χωρών. Περιμένουν την Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση, έτσι ώστε ο πόλεμος να είναι μεταξύ αυτής και των απλών ανθρώπων, των πολιτών!!! Προφανώς, ένας τέτοιος πόλεμος χρειάζεται εντελώς διαφορετικά όπλα, τα οποία και βάζουν σε λίστα. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που λειτουργούν μόνο σε επίπεδο νανο-σωματιδίων.

Έτσι αυτά τα νανο-σωματίδια μας τα στέλνουν σε σμήνη στον αέρα. Υπάρχει η «έξυπνη σκόνη»(smart dust) και τα nanotechs, είναι πράγματα που εμφυτεύονται εύκολα στο ανθρώπινο σώμα, που δίνουν ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να εντοπίζουν ανθρώπους μέσα σε δευτερόλεπτα και να διαβάσουν ό,τι σκέφτονται, ό,τι αισθάνονται και τέλος, υπάρχει κι ένας αινιγματικός όρος στη λίστα καταγραφής: CO-OPTIC INSECTS. Απλά το αναφέρω, επειδή υπάρχει στο έγγραφο, αλλά θα αναλυθεί αργότερα. Αξίζει, όμως να αναφερθούν και κάποια άλλα πράγματα μέσα από το έγγραφο. Στην οθόνη βλέπουμε ότι είναι ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.

Μιλούν για όπλα κι ένα εξ αυτών είναι τα μικροκύματα (χρησιμοποιούνται σε κινητά, μετρητές, ασύρματη επικοινωνία). Επίσης περιβαλλόμαστε από μικροκύματα που εισχωρούν στο σώμα μας και προκαλούν διάφορα. Κατονομάζουν την επίδραση των όπλων αυτών ως: *συμπεριφορική επίδοση και μειώσεις αυτής *σχιζοφρένειες *μεγάλη μετάλλαξη στην εγκεφαλική λειτουργία και * 30-100% αύξηση της πίεσης του αίματος.

Θνησιμότητα: *Διάδραση μεταξύ χαμηλής ενέργειας σε μικρο-watts και εγκεφαλικής λειτουργίας. Δηλαδή, δημιουργούν όπλα ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ για τα οποία η NASA μιλά ελεύθερα, προβάλλοντάς τα ως έγγραφα του μέλλοντος!!!! Φανταστείτε τώρα ότι κρατάμε κινητά στο κεφάλι μας περισσότερο από μισή μέρα.

συνεχεια εδω


https://terrapapers.com/effyis-mavri-chlapatsa-aeropsekasmi/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *