ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)

5/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Εδώ και καιρό έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι τα πράγματα θα αγριέψουν στους επόμενους μήνες, οι κυβερνώντες το ξέρουν και έχουν κάνει τις ανάλογες ετοιμασίες τους. Τα μετρά που θα λάβουν ο κόσμος δεν θα αντέξει και όπως έχουν ομιλήσει και οι γέροντες πριν 2 χρόνια «έρχεται εμφύλιος ετοιμαστείτε».

Προετοιμασία για εμφύλιο πόλεμο: μετά το Βερολίνο τώρα αντιτρομοκρατική μεγάλη άσκηση στη Φρανκφούρτη (Βίντεο)

Αφού η αστυνομία διενήργησε μεγάλη αντιτρομοκρατική άσκηση με δεξαμενές στο σταθμό Lichtenberg του Βερολίνου, μια άλλη αστυνομική άσκηση μεγάλης κλίμακας έλαβε χώρα χθες στο κεντρικό σταθμό της Φρανκφούρτης.

Η μεγάλη άσκηση στο Βερολίνο λέγεται ότι ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας. Επίσημα, η άσκηση έλαβε χώρα για να προετοιμαστεί για το χειρότερο σε περίπτωση μεγάλης τρομοκρατικής επίθεσης.

Εκατοντάδες αστυνομικοί και η αστυνομική μονάδα ελίτ GSG9 συμμετείχαν στην άσκηση. Μια ελίτ της Γαλλίας υποστήριξε επίσης την αστυνομική άσκηση. Το SFOE (Μονάδα Αποδείξεων και Συλλήψεων) ήταν ειδικά εκπαιδευμένο και ιδρυμένο μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις τρομοκρατικές απειλές με ειδική εκπαίδευση και εξοπλισμό.

Οι αρχές ασφαλείας φαίνεται ότι προετοιμάζονται για εμφύλιο πόλεμο στη Γερμανία. Επειδή συνήθως αυτές οι αστυνομικές ασκήσεις εκτελούνται μυστικά. Αυτή η μεγάλη άσκηση στη μέση της πόλης και με τα πολιτικά εξάρτημα είναι μια νέα, άνευ προηγουμένου διάσταση.

Επειδή όχι μόνο οι δεξαμενές παραδίδονται στην αστυνομία. Το Αστυνομικό Τμήμα του Βερολίνου έλαβε επίσης πάνω από 400 επιπλέον τουφέκια από τον κατασκευαστή όπλων «SIG Sauer». Συνήθως τέτοια τουφέκια χρησιμοποιούνται από στρατιωτικές ειδικές μονάδες μάχης. Αυτά τα τυφέκια όμως, προσαρμόστηκαν από τον κατασκευαστή όπλων ειδικά στις ανάγκες της αστυνομίας.

Η άσκηση στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης μοιάζει με ρεαλιστικό σενάριο: οι τρομοκράτες επιτίθενται στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φραγκφούρτης και πυροβολούν άγρια. Οι άνθρωποι τραυματίζονται. Αρχικά υπήρχαν πλάνα που έμοιαζαν με χτυπήματα της Πρωτοχρονιάς.

Αλλά στη συνέχεια δεκάδες άνθρωποι έσπευσαν στις σκάλες με πανικό. Λίγο αργότερα, θα μπορούσε κανείς να δει την αιτία του πανικού: τρομοκράτες με πολυβόλα πυροβόλησαν στα θύματα. Η αίθουσα του σταθμού βρέθηκε σύντομα σε παχιά ομίχλη.

Αυτές οι ρεαλιστικές σκηνές ήταν μια άσκηση από την ομοσπονδιακή αστυνομία, την αστυνομία και την πυροσβεστική. Το «σενάριο» βασίστηκε σε τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Η αστυνομία δικαιολόγησε την άσκηση λέγοντας ότι οι επιθέσεις του Παρισιού αποτελούν προειδοποίηση για την Ευρώπη. Οι ασκήσεις είναι απαραίτητες για να μάθουν πώς να αντιδρούν γρήγορα και να καθορίζουν εάν λειτουργούν οι αμυντικές έννοιες της αστυνομίας.

Μετά το Παρίσι, η κρατική αστυνομία της Έσσης επικεντρώθηκε ολοένα και περισσότερο στο γεγονός ότι μια τέτοια τρομοκρατική επίθεση θα μπορούσε να συμβεί και στη Φρανκφούρτη. Η αστυνομία πρέπει να είναι προετοιμασμένη γι ‘αυτό. Ο κεντρικός σταθμός της Φρανκφούρτης είχε κλείσει για μια μέρα και μια νύχτα για τη μεγάλη άσκηση.

Το σενάριο στον κεντρικό σταθμό, που διαδραματίζεται για επτά ώρες: Δύο δολοφόνοι κυνηγούν περαστικούς από το S-Bahn προαστιακό σιδηροδρομικό στην αίθουσα, όπου συνεχίζουν να πυροβολούν στους ανθρώπους. Η ομοσπονδιακή αστυνομία είναι η πρώτη που φτάνει στο χώρο του εγκλήματος.

Αργότερα έρχεται το επιδρομικό κόμμα της αστυνομίας της Φρανκφούρτης. Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αρχίζουν. 500 υπάλληλοι είναι παρόντες στη νυχτερινή άσκηση, μερικοί από αυτούς παίζουν δολοφόνους, άλλοι ακρωτηριασμένοι τραυματίες.

Στο υπόλοιπο τμήμα του σταθμού, εν τω μεταξύ, η κανονική σιδηροδρομική υπηρεσία συνεχίζεται – αλλά χωρίζεται από οθόνες.

Είναι η πρώτη σημαντική αντιτρομοκρατική άσκηση στη μέση του κεντρικού σταθμού της Φρανκφούρτης. 200 υπάλληλοι τις έχουν προετοιμάσει. Πριν από αυτό, η Ομοσπονδιακή Αστυνομία είχε ήδη εκπαιδεύσει στη Λειψία και στο Lübeck, ακολουθούμενη από τη Στουτγάρδη, το Μόναχο και το αεροδρόμιο της Κολωνίας.

Αέρια σε σκόνη, ακρωτηριασμένοι, ουρλιάζοντας.

Ο υπουργός Εσωτερικών Peter Beuth (CDU) μιλά τοπικά για ένα «σενάριο που οι δυνάμεις δεν μπορούν να ασκήσουν εύκολα». Μετά την επίθεση στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo και ένα σούπερ μάρκετ kosher τον Νοέμβριο του 2015 στο Παρίσι, η αστυνομία στην Έσση στοχεύει σε αυτόν τον τύπο παραβάτη: δολοφόνους που πυροβολούν αμέσως και στη συνέχεια θέλουν να σκοτώσουν πολλούς ανθρώπους.

Η απάντηση της αστυνομίας σε αυτό είναι ότι δεν περιμένουν πλέον ειδικές δυνάμεις, αλλά οι πρώτοι τοπικοί αξιωματούχοι να ενεργούν. Η Έσση εκπαιδεύτηκε τώρα σε 2.500 αξιωματικούς περιπολίας.

Η νυκτερινή άσκηση δείχνει τι σημαίνει αυτό: ενεργώντας με εκτόξευση ειδικής καταστρεπτικής σκόνης καπνού, ανάμεσα σε ακρωτηριασμένους και ανθρώπους που ούρλιαζαν. Αξιωματικοί που τρέχουν ή κάθονται στη φρουρά τους.

«Ένας ιδανικός στόχος από την πλευρά των τρομοκρατών»

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας Moritz περιγράφει τη δουλειά του με σύνεση: Η πρώτη περίπολος πρέπει «από μια δυναμική κατάσταση να κάνει μια σταθερή θέση». Σταματήστε λοιπόν τους δραπέτες με τα όπλα τους. «Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της.»

«Πρέπει να περιμένουμε μια τρομοκρατική επίθεση ανά πάσα στιγμή. Γι ‘αυτό ασχολούμαστε σήμερα το βράδυ «, λέει ο Μόριτς, γιατί χρειάζονται τόσο αληθινά πραγματικά σενάρια. Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Φρανκφούρτης, Gerhard Bereswill, προσθέτει: «Ο κεντρικός σταθμός είναι φυσικά ένας ιδανικός προορισμός από την πλευρά των ισλαμιστών τρομοκρατών».

Συμπέρασμα: Σε ένα άλλο πιθανό σενάριο, πρόκειται για επανάσταση στον πληθυσμό, στη χειρότερη περίπτωση στον εμφύλιο πόλεμο.

Αυτά τα 3 πράγματα που πρέπει να κάνετε σήμερα!

Τα ΜΜΕ το κρύβουν, αλλά είναι η θλιβερή αλήθεια! Σήμερα θα λάβετε την ελεύθερη αποκάλυψη. Περάστε το προσεκτικά! Σας λέει ποια 3 πράγματα πρέπει να κάνετε τώρα! Διαφορετικά, η μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή στην Ευρώπη θα καταστρέψει την τύχη σας! Πάρτε την ειδική έκθεση με την αποκάλυψη τώρα.

Εισβολή: Το ΝΑΤΟ προειδοποιεί τον πόλεμο στη Γερμανία – με ένα πλαστό ειρηνευτικό κίνημα ως προβληματικό παράγοντα.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ασκήσεις, το ΝΑΤΟ στο νέο σενάριο με τίτλο «Skolkan» στνηνει μια «που αναπτύχθηκε, ευρωπαϊκή χώρα». Ο κύριος στόχος εδώ, σύμφωνα με το στρατό των ΗΠΑ «η άμυνα μιας χώρας μέλους του ΝΑΤΟ» για την αντιμετώπιση της ρήτρας αμοιβαίας άμυνας σύμφωνα με το άρθρο 5 της Συνθήκης του ΝΑΤΟ.

Εισβολή της Γερμανίας από έναν εχθρό από την Ανατολή.

Το «Skolkan» είναι μια πλασματική συμμαχία των εχθρικών χωρών που επιτίθενται στις χώρες του ΝΑΤΟ. Η Ρωσία, λέει εδώ, είναι ένα «ουδέτερο σενάριο-μη συμμετέχων».

Παρά τη φαντασία αυτή, είναι αρκετά σαφές ότι ο υποτιθέμενος εισβολέας μπορεί να είναι μόνο η Ρωσία.

Η Ευρώπη χάνεται: μια λεπτομερή, ενοχλητική ανάλυση!

The Manufactured Destruction of Europe

Migration is to destroy Europe

Αυτό θα είναι το μέλλον σας.

Europe will be destroyed after Greece

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *