ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΤΙΖΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Απαγορευμένη σε πολλές δυτικές και μουσουλμανικές περιοχές και κράτη (αλλά όχι στις ΗΠΑ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο), η ριζοσπαστική εξτρεμιστική ομάδα Χεζμπ-Ταχρίρ καλεί τους μουσουλμάνους στρατούς να αποκαταστήσουν το Ισλαμικό Κράτος (που διέπεται από τη Σαρία) και να εγκαταστήσουν έναν Χαλίφη (αρχηγό του κράτους) για να απελευθερώσει όλο αυτό το λεγόμενο ως «Παλαιστίνη» διεξάγοντας πόλεμο και καταστρέφοντας το Εβραϊκό Κράτος.

RAIR Foundation

https://rairfoundation.com/warning-terrorist-group-builds-muslim-army-in-britain-flaunts-child-jihadi-video/

Η Χεζμποτ-Ταχρίρ καλεί τους μουσουλμανικούς στρατούς να αποκαταστήσουν το Ισλαμικό Κράτος που διέπεται από τη Σαρία (Ισλαμικό Δίκαιο) και έναν Χαλίφη (αρχηγό του κράτους). Αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο σε αντι-Ισραηλινές συγκεντρώσεις στο Λονδίνο και στο Μπέρμιγχαμ, η ισλαμική τρομοκρατική ομάδα Χεζμπ-Ταχρίρ κάλεσε τους «μουσουλμανικούς στρατούς» να αποκαταστήσουν το Ισλαμικό Χαλιφάτο και να απελευθερώσουν όλη την Παλαιστίνη από το Ισραήλ. Ο οργανισμός καλεί τους Μουσουλμάνους να διαδηλώσουν το Ισραήλ, να σκοτώσουν Εβραίους και να καταστρέψουν το Εβραϊκό κράτος.

Στο ράλι του Λονδίνου, η Χεζμποτ-Ταχρίρ χρησιμοποίησε ένα μικρό μουσουλμάνο παιδί για να κυματίσει τη «μαύρη σημαία» της Ισλαμικής Τζιχάντ με τη σαχάδα(shahada) σε λευκό. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με το παιδί, κάλεσε τους Μουσουλμάνους να «αναπτύξουν έναν νέο Χαλίφη» για να βοηθήσουν την Παλαιστίνη. Η Χεζμποτ-Ταχρίρ καλεί όλους τους μουσουλμάνους να ενωθούν κάτω από ένα ισλαμικό κράτος που διέπεται από τον ισλαμικό νόμο, τη Σαρία και έναν Χαλίφη. Όπως πολλές μουσουλμανικές τρομοκρατικές ομάδες, η Χεζμποτ-Ταχρίρ ενδοκρινώνει τα παιδιά σε νεαρή ηλικία για να πραγματοποιήσει τζιχάντ εναντίον Εβραίων και Ισραήλ.

Στο ράλι του Λονδίνου, η Χεζμποτ-Ταχρίρ χρησιμοποίησε ένα μικρό μουσουλμάνο παιδί για να κυματίσει τη «μαύρη σημαία» της Ισλαμικής Τζιχάντ με τη σαχάδα(shahada) σε λευκό. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με το παιδί, κάλεσε τους Μουσουλμάνους να «αναπτύξουν έναν νέο Χαλίφη» για να βοηθήσουν την Παλαιστίνη. Η Χεζμποτ-Ταχρίρ καλεί όλους τους μουσουλμάνους να ενωθούν κάτω από ένα ισλαμικό κράτος που διέπεται από τον ισλαμικό νόμο, τη Σαρία και έναν Χαλίφη. Όπως πολλές μουσουλμανικές τρομοκρατικές ομάδες, η Χεζμποτ-Ταχρίρ ενδοκρινώνει τα παιδιά σε νεαρή ηλικία για να πραγματοποιήσει τζιχάντ εναντίον Εβραίων και Ισραήλ.

WARNING: Terrorist Group Builds Muslim Army in Britain – Flaunts Child Jihadi

Οι ενήλικες παρευρισκόμενοι, πολλοί κυματίζουν παλαιστινιακές και ISIS σημαίες, φώναξαν απειλητικά συνθήματα και έδωσαν ομιλίες ζητώντας την αποκατάσταση του Χαλιφάτου. Τα μέλη της τρομοκρατίας κάλεσαν τους μουσουλμανικούς στρατούς να απελευθερώσουν το τζαμί al-Aqsa και την υπόλοιπη Παλαιστίνη. Σύμφωνα με τη Χεζμποτ-Ταχρίρ, το τζαμί al-Aqsa είναι η μελλοντική πλατφόρμα στην οποία θα κηρυχθεί το παγκόσμιο χαλιφάτο. Το κεντρικό γραφείο μέσων μαζικής ενημέρωσης της Hizbut Tahrir δημοσίευσε μια ομιλία στο Facebook από μια από τις «διακεκριμένες αδελφές» που κάλεσε τους μουσουλμανικούς στρατούς να ενεργήσουν τώρα:

https://www.facebook.com/313671662800341/videos/542696966749274

Λίγες μέρες πριν από τις τρομοκρατικές συγκεντρώσεις της ομάδας, ο πρόεδρος της Βουλγαρίας της Χεζμποτ-Ταχρίρ, Αμπντουλάχ Γουαχίντ, δημοσίευσε ένα απειλητικό κομμάτι γνώμης στον διαδικτυακό τόπο 5 Ηνωμένων Πολιτειών για τους μουσουλμανικούς ειδήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο ηγέτης υποστηρίζει ότι πολλοί μουσουλμάνοι προδίδουν τους Παλαιστίνιους και τους Κασμίρ. Με τίτλο, Μόνο μια ενωμένη Ομάδα μπορεί να απελευθερώσει την Παλαιστίνη και το Κασμίρ, ο Wahid υποστηρίζει τη χρήση στρατιωτικής δύναμης και την εγκαθίδρυση της Khilafah ή του Χαλιφάτου, ως το μόνο μέσο για την επίτευξη αυτού.

https://5pillarsuk.com/2021/05/08/only-a-united-ummah-can-liberate-palestine-and-kashmir/

https://policyexchange.org.uk/5pillars-publishes-hizb-ut-tahrir-leader-advocating-military-force-and-a-caliphate-to-liberate-palestine-and-kashmir/

Το Hizb-ut-Tahrir («Κόμμα της Απελευθέρωσης») είναι μια παν-ισλαμική, φονταμενταλιστική, ριζοσπαστική πολιτική οργάνωση, στόχος της οποίας είναι η αποκατάσταση του Ισλαμικού Χαλιφάτου, που διέπεται από το ισλαμικό δίκαιο, και με έναν αρχηγό κράτους (χαλίφη) που εκλέγεται από Μουσουλμάνοι. Δηλώνουν ανοιχτά ότι σκοπός τους είναι να προσηλυτίσουν το Ισλάμ και να εφαρμόσουν (βία) τη Σαρία στον κόσμο – με τρομοκρατία και βία, αν χρειαστεί. Όπως αναφέρεται στο Gatestone, Με πολλούς τρόπους, είναι δύσκολο να διακρίνουμε τη διαφορά μεταξύ της Χαμάς, του ISIS, της Ισλαμικής Τζιχάντ και της Χεζμπότ Ταχρίρ. Όλοι έχουν τον ίδιο στόχο: την εξάλειψη του Ισραήλ και την εγκαθίδρυση ενός ισλαμικού καθεστώτος όπου οι μη μουσουλμάνοι (dhimmis) θα ζούσαν ως μειονότητες και θα πληρώσουν jizya, τον φόρο που επιβάλλουν τα ισλαμικά κράτη στους μη μουσουλμάνους που κατοικούν σε μουσουλμανικές χώρες.

http://english.hizbuttahrir.org/index.php/about/about-us
https://thereligionofpeace.com/pages/articles/sharia.aspx
https://www.gatestoneinstitute.org/10276/secret-west-bank

Η τρομοκρατική ομάδα ιδρύθηκε το 1953 στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και απαγορεύεται σε πολλές χώρες, όπως η Γερμανία, η Κίνα, η Ρωσία, η Τουρκία, η Αίγυπτος, το Πακιστάν και πολλές άλλες μουσουλμανικές χώρες. Η Χεζμπ Ουτ-Ταχρίρ απαγορεύτηκε στη Γερμανία για κατηγορίες αντισημιτισμού και αντι-ισραηλινής προπαγάνδας.

Η Hizbut Tahrir δραστηριοποιείται σε 50 χώρες και έχει περίπου ένα εκατομμύριο εγγεγραμμένα μέλη. Σύμφωνα με το Counter Extremism Project, το βρετανικό κεφάλαιο της Χεζμπ-Οτ-Ταχρίρ θεωρείται το νευρικό κέντρο του παγκόσμιου κινήματος. Πολλοί διάσημοι ισλαμιστές τρομοκράτες έχουν στρατολογηθεί και ριζοσπαστικοποιηθεί από τη Χεζμπ-Ταχρίρ. Ο εγκέφαλος πίσω από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, ο Mohammad Atta, επηρεάστηκε από την ιδεολογία της ομάδας. Ο διαβόητος εκτελεστής του ISIS Mohammed Emwazi (γνωστός και ως Jihadi John) ήρθε σε επαφή με την ομάδα ενώ σπούδαζε σε βρετανικά πανεπιστήμια προτού ενταχθεί στο ISIS.

https://www.jns.org/this-group-wants-a-caliphate-and-sees-even-hamas-as-a-nationalist-target/

Γενοκτονική εχθρική στάση κατά των Εβραίων του Hizb-ut-Tahrir. Η Χεζμποτ-Ταχρίρ έχει επανειλημμένα ζητήσει βία κατά των Εβραίων και δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ. Πιστεύουν ότι «το Ισραήλ έχει« καταλάβει ισλαμικά εδάφη », εδάφη που κάποτε κυβερνούσε ο ισλαμικός νόμος. Η ομάδα επικρίνει την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς ότι είναι πολύ μαλακή στο Ισραήλ. Επιπλέον, πιστεύουν ότι οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία θεωρεί η Παλαιστίνη με το Ισραήλ είναι προδοτική. Οι Ισλαμιστές τρομοκράτες ενθαρρύνουν τους Μουσουλμάνους να «πολεμήσουν στο Ισραήλ, να σκοτώσουν Εβραίους και να καταστρέψουν το κράτος».

https://www.gatestoneinstitute.org/15622/islamists-response-peace-plan

Η ομάδα θεωρεί βίαιες πράξεις απέναντι στο Ισραήλ ως νόμιμη πολιτική διαμαρτυρία κατά της ύπαρξης του Ισραήλ ως κράτους. Η βιβλιογραφία της οργάνωσης υποστήριξε βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας και άλλους τύπους δολοφονιών Ισραηλινών και Εβραίων. Τα φυλλάδια της τρομοκρατικής οργάνωσης στην Ευρώπη κάλεσαν τους Μουσουλμάνους να σκοτώσουν Εβραίους «όπου κι αν τα βρεις και να τα βγάλεις από εκεί που σου [βγήκαν]».

https://www.counterextremism.com/threat/hizb-ut-tahrir

Παιδιά τζιχαντί Τρένα του Hizb-ut-Tahrir.Στα ισλαμικά σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου που συνδέονται με τη Χεζμποτ-Ταχρίρ, διδάσκουν στα παιδιά ότι η ένταξη στη βρετανική και δυτική κοινωνία είναι επικίνδυνη και η «αφομοίωση» πρέπει να καταπολεμηθεί. Η τρομοκρατική ομάδα κηρύσσει ότι η πίστη στη Δημοκρατία είναι αποστασία. Η ποινή για την αποστασία στο Ισλάμ είναι ο θάνατος. Επιπλέον, τα παιδιά διδάσκονται να διαχωρίζονται από όλους τους μη μουσουλμάνους, «Εκείνοι οι [Μουσουλμάνοι] που πιστεύουν στη δημοκρατία είναι Kafir», ή αποστάτες, και διατάζει όλους τους Μουσουλμάνους να απομακρυνθούν από τους μη πιστούς και να μποϊκοτάρουν «διεφθαρμένες» βρετανικές εκλογές και πολιτικές διαδικασίες.

https://www.gatestoneinstitute.org/1703/uk-anti-semitism-muslim-schools

Σύμφωνα με το άρθρο 56 του σχεδίου συντάγματος της Hizb-ut-Tahrir, η στρατιωτική εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για παιδιά ηλικίας 15 ετών και άνω. Οι νεαροί στρατιώτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για την υποχρέωσή τους στο τζιχάντ., Η Τζιχάντ είναι υποχρεωτικό καθήκον (farD) για όλους τους μουσουλμάνους. Η στρατιωτική εκπαίδευση είναι επομένως υποχρεωτική. Έτσι, κάθε άντρας μουσουλμάνος, δεκαπέντε ετών και άνω, είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί στρατιωτική εκπαίδευση σε ετοιμότητα για τζιχάντ. Η εγγραφή, ωστόσο, είναι farD kifaayah Το άρθρο 60 των συντάσεών τους συζητά την ευθύνη των στρατιωτών να έχουν σημαίες όπως βλέπουμε το μικρό παιδί να κυματίζει στο βίντεο.

https://www.hizb.org.uk/wp-content/uploads/2011/02/Draft-Constitution.pdf

Ο στρατός διαθέτει σημαίες και πανό, ο Khaleefah δίνει τη σημαία σε όποιον διορίζει ως αρχηγό του στρατού, τα πανό παρουσιάζονται από τους αρχηγούς των σημαιών (alwiyah).

Γιατί δεν απαγορεύεται το Hizb-ut-Tahrir στο Ηνωμένο Βασίλειο; Την Αμερική, Αυστραλία ή την Δανία? Ή άλλα έθνη που διεκδικούν αξίες του κλασικού φιλελευθερισμού, την ίση προστασία για όλους και την ελευθερία του λόγου. Οι δυτικοί ηγέτες επιτρέπουν εν γνώσει τους μια επικίνδυνη αντισημιτική ισλαμική τρομοκρατική ομάδα να λειτουργεί, να προσλαμβάνει και να εκπαιδεύει στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών στις χώρες τους. Εν τω μεταξύ, αυτοί οι ίδιοι ηγέτες συνεχίζουν να πλημμυρίζουν δυτικά έθνη με μουσουλμάνους από τις αντισημιτικές πρωτεύουσες του κόσμου ενώ προσποιούνται ότι φροντίζουν τους Εβραίους τους.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

 1. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΛΕΜΕ….ΘΛΙΨΗ
  ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ…..
  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ…..
  .
  Γεμισαν ΛΑΘΡΟ την Ελλαδα και ο νεοελληνας ζει τον μυθο του καλοκαιριου στην παραλια!
  May 31, 2021 ΒΙΝΤΕΟ
  https://www.youtube.com/watch?v=uX2b8kCfTJM
  .
  Ο πληθυσμός ολόκληρου του πολεοδομικού συγκροτήματος Βαθέoς – Σάμου είναι συνολικά 6.079 κάτοικοι.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ (ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ 10.000 ΛΑΘΡΟ.
  ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠ`ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΝΕΛΕΣ,ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ………..
  .
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΤ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ(ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ) ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ…
  .ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
  .
  ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ……..
  ΑΥΤO ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΙ…
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…
  ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *