ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε αντίθεση με την κινηματογραφική ταινία του Hollywood «Not Without My Daughter» με πρωταγωνιστή τον Sally Field, δεν υπήρχε ευτυχές τέλος για αυτή την καναδική γυναίκα που παντρεύτηκε έναν μουσουλμάνο από τη Λιβύη και γέννησε δύο κόρες.

Μετά από λίγα χρόνια ζωής ως πιστή μουσουλμάνα στη Λιβύη, η Στεφανία απομακρύνθηκε από την πίστη και ανησυχούσε για τις κόρες της που τέθηκαν σε ένα τόσο περιοριστικό και καταπιεστικό πλαίσιο. Το 2011, η Stephanie και ο σύζυγός της εγκατέλειψαν τη διαμονή τους στη Λιβύη για σύντομο ταξίδι για να δουν τον πατέρα της στον Καναδά. Όταν με ασφάλεια βγαίνει από τη Λιβύη προς το αεροδρόμιο μιας γειτονικής χώρας, ο σύζυγός της αποκάλυψε το σχέδιό της γι ‘αυτήν: δεν θα της επέτρεπε ποτέ να επισκεφτεί ξανά τις κόρες της, εκτός αν παραιτηθεί από την καναδική επιμέλεια των παιδιών. Αυτή αρνήθηκε.

Stephanie: The Price a Mother Paid for Leaving Islam

Όπως η ίδια ομολογεί: «επί χρόνια ήμουν ψυχολογικά φυλακισμένη  του Ισλάμ».

Το γεγονός ότι αυτή η Βρετανίδα πρώην μουσουλμανική γυναίκα πρέπει να κρύψει την ταυτότητά της, θα πρέπει να σας πει όλα όσα θέλατε να μάθετε για το Ισλάμ.

Σε ένα Εθνικό Συνέδριο του Κόμματος «ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ» μια πρώην μουσουλμανική γυναίκα, γνωστή ως Khadija, προειδοποιεί για την υπαρξιακή απειλή που θέτει το Ισλάμ στη Βρετανία και τη Δύση.

Άφησε το Ισλάμ και έγινε χριστιανή. Θεωρεί ότι το Ισλάμ την καταπίεσε και υπέφερε μια ζωή μέχρι που πήρε την απόφαση ζωή ή θάνατο και χώρισε τον μουσουλμάνο άντρα της. Βρήκε  έναν χριστιανό και σήμερα ζει ελεύθερα και ευτυχισμένη . ο λόγος που θέλουν να επιβάλλουν αυτήν την διαβολική θρησκεία που λέγεται Ισλάμ και που την δέχονται και εδώ στην Ελλάδα είναι  για τον απλούστατο λόγο για να επιβάλλουν παντού  τους νόμους τις σαρίας όπου η ελευτεριά σας θα πάει περίπατο για πάντα και τότε θα μπορέσουν να επιβάλλουν ό,τι νόμο και Νέα Τάξη θέλουν.

An ex-Muslim gives a talk at the For Britain National Conference 2018

Ελλάδα: Αυτές είναι οι συνηθισμένες τουαλέτες στο ελληνικό προσφυγικό στρατόπεδο #Moria! Είναι ακατανόητο ότι η τοπική ελληνική κυβέρνηση δεν απέστειλε καμιά οικιακή υπηρεσία για να καθαρίσει τους μουσουλμάνους ευγενείς.

https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1117744953818533888

Islam: Αυτός είναι ο χαρακτηριστικός σεβασμός των γυναικών στη θρησκεία της ειρήνης! Ούτε το niqab προστατεύει από την επιθετική βία.

https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1117745103270023170

ΗΠΑ: #Boston Imam Abdullah Faaruuq (χορηγός της Μουσουλμανικής Αδελφότητας): «Τι συμβαίνει με εσάς, εσείς άρρωστοι Αμερικανοί;», «Αυτή είναι η χώρα των δειλών και το σπίτι του σκλάβου», «Το Ισλάμ είναι το μέλλον της Αμερικής» Η Αμερική θα αντιμετωπίσει την κατάρρευσή της».

Boston Imam Abdullah Faaruuq: America is the Land of the Coward and the Home of the Slave

Κροατία: Ένας μεγάλος αριθμός ξένων επιστημόνων, συχνά από μουσουλμανικές αραβικές και αφρικανικές χώρες, ταξίδεψε παράνομα σε σιλό αποθηκευμένο σε φορτηγό στην υποσχεμένη Ευρώπη. Ωστόσο, η προσεκτική κροατική αστυνομία τον επιασε.

https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1117742742199775233

Βίντεο για το «Ισλάμ αναλαμβάνετε το Κογκρέσο»  το κατέβασαν πριν προλάβει ο κόσμος να το δει και η Αμερική κινδυνεύει να κυβερνηθεί από μουσουλμάνους σε λίγα χρόνια.

Islam Taking Over US Congress One District At A Time – JEC Special Report

Ο «Βρυαρός Λουί» Farrakhan υπερασπίζει τον Ilhan Omar «μερικοί άνθρωποι έκαναν κάτι στις 9/11» παρατηρήσεις με τη δική του ψευδαίσθηση της 9/11, επαναλαμβάνοντας τη θεωρία της συνωμοσίας ότι «η 11/11 ήταν μια ψεύτικη ψεύτικη σημαία που σχεδίαζε και διεξήγαγε Την Κυβέρνηση των ΗΠΑ, τους Σιωνιστές Εβραίους και το Ισραήλ».

https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2019/04/Screen-Shot-2019-04-17-at-2.24.01-PM-e1555525813502.png

Farrakhan on 9-11: What You Need to Know #FalseFlag

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *