ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ …. ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ …ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ… «ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ» ΣΤΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ – ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΗ ΤΟΥΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ… [ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ‘ΠΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ…]

5/5 (1)

Κάν’ τους 301, Νίκο…

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ…

ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Ή μάλλον κάν’ τους χιλιάδες…

ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ, ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ…

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…

ΚΑΙ ΤΗΝ TASKFORCE…

Όχι… δεν θα τους πάρει ο διάολος…

ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ…ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ… ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή

Νίκος Αντωνιάδης: “ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4682/2020 !!” Ο δεύτερος που “κρεμάει στα μανταλάκια”, ο Νίκος Αντωνιάδης.

Νίκος Αντωνιάδης: “ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ”

Για να είμαι ειλικρινής, δεν περιμένω από τον Βελόπουλο αξιόλογη απάντηση, αλλά “πούστικη, δήθεν μπατριωτική”

Άλλωστε, τι να περιμένει κανείς από πολιτικό που έβαλε την υπογραφή του στο ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΥ ΑΛΥΣΣΟΔΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

Δεν θ’ αναφερθώ ούτε στους ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, ούτε στα ΖΩΑ που τον ψήφισαν…. έβαλε και το χεράκι της η Singular Logic για να μπει στη ΒΟΛΗ, ο αντικαταστάτης του Νικολάκη του Μιχαλολιάκου…. γιατί έτσι πρόσταξαν ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ.

Θα χρησιμοποιήσω όμως ένα παλιό μου άρθρο από το κατηργημένο μου ιστολόγιο attikanea.blogspot.com που το βρήκα ανεβασμένο από συνάδελφο blogger (εδώ) και την δική του φράση: “ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ” (ακούστε το όλο το βίντεο, λίγα λεπτά είναι, αλλά η περίφημη φράση, στο 3′.14”)

Ότι και να απαντήσει ο Βελό, εγώ προσωπικά τον θεωρώ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ Οι πρώτες δυο φωτογραφίες, είναι δική μου επιλογή και είναι από το διαδίκτυο, όπως και οι   τελευταίες εκτός ανάρτησης φωτογραφίες.

Έτσι, για να θυμόμαστε ποιός είναι ο εν λόγω “κύριος”…

Νίκος Αντωνιάδης

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ !!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ :

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4682/2020 !!
___________________

ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

___________________

ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΣΤΟ.

___________________

ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ,

ΕΑΝ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΡΑ !!

___________________

Κύριε Βελόπουλε,

Όπως γνωρίζετε, την 26.8.2020 επιδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων εξώδικο αίτημα 30.000 Ελλήνων πολιτών, με το οποίο απαιτούν από τη Βουλή την κατάργηση των επονείδιστων και φασιστικών διατάξεων του νόμου 4682/2020, με τον οποίο κυρώθηκε η από 25.2.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Όπως ενημερώθηκα από το Γραφείο του Προέδρου της Βουλής, το εν λόγω εξώδικο αίτημα, το οποίο έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 2669/26.8.2020, διαβιβάστηκε ηλεκτρονικά στα γραφεία των κοινοβουλευτικών ομάδων που στεγάζονται στη Βουλή.

Μέχρι και αυτήν την ώρα, οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν αν έχετε καθ’ οιονδήποτε τρόπο ανταποκριθεί στο ανωτέρω αίτημα, ώστε δια του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος, στο οποίο επισυνάπτεται το επιδοθέν εξώδικο, καλείστε να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό εάν σκοπεύετε να προβείτε σε όλες τις κατά τον νόμο, το καταστατικό της Βουλής και αυτό του κόμματός σας, προβλεπόμενες ενέργειες προς τον σκοπό της κατάργησης των προδήλως αντισυνταγματικών διατάξεων, οι οποίες προσβάλλουν βάναυσα κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραπέμπουν σε πρακτικές ολοκληρωτικών και απολυταρχικών καθεστώτων, ώστε καθίσταται επιτακτική και κατεπείγουσα η ανάγκη κατάργησής τους.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο αριθμός των 30.000 πολιτών που μου παρείχαν τη σχετική εξουσιοδότηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”, παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό, εκατοντάδων χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων πολιτών, ώστε η ευθύνη τόσο η δική σας προσωπικά όσο και του κόμματός σας, είναι βαριά και ιστορική έναντι των Ελλήνων πολιτών και των παιδιών τους.

Ως εκ τούτου, αναμένω και απαιτώ, για λογαριασμό όλων αυτών των πολιτών, την απάντησή σας μέχρι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020. Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε, η σιωπή σας θα συνιστά δήλωση αποδοχής των ανωτέρω διατάξεων, με όσες συνέπειες θα έχει η αποδοχή σας αυτή στην μετά ταύτα αντιμετώπισή σας από τους Έλληνες πολίτες και ψηφοφόρους.

Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Πηγή

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ… «ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ» ΣΤΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ – ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΗ ΤΟΥΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ… [ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ‘ΠΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ…]

esxatianasxesi.blogspot.com/

Ραχωβίτσας – Βαβύλης. Ακόμη απορείτε για το ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΕΛΛΑΣ;

Το αξιοπερίεργο είναι ότι, ο Χίος, «Ράμπο» μάς τον ανέβαζε – «Ράμπο» μάς τον κατέβαζε τον «Βλάχο» τόσα χρόνια… Όλο «ο φίλος μου ο Στρατηγός» και «ο φίλος μου ο Στρατηγός» ήταν… Ναι, για τον Ραχωβίτσα μιλάμε, αυτόν που «φύτεψε» το σκ@το- πουτ@ν@κι το ολγάκι (με το μικροσκοπικό «ο») το μουρλό, δίπλα μου, για να με ρουφιανεύει επί 54 μήνες… Αυτόν, που μού ‘στειλε πέντε τουρκαλβαναριά – σαν τις πουτάνες, νύχτα, τέσσερις φορές, έξω από το σπίτι μου… Ο Χίος δε, έλεγε τότε: «Έλα μωρέ, κάτι ψιλές έφαγε»…

Ξανά εδώ Χίε… Επειδή ψάχνεσαι…
============
Πλαστές ταυτότητες, δεν χορηγούσε μόνον ο Τριανταφυλλάκης. Κάνε τις… «βόλτες» σου κι από εδώ Κ Α Ι εδώ

«Μπατριωτισμός», με «Αγάπη μόνο» λέμε. Άντε… και βο(υ)λευτής !

«ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ» ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΔΕΡΦΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΟΥ


ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΧΗΜΑ !
ΔΗΛΑΔΗ ,ΑΣΑΥΜΦΙΛΙΩΤΟΙ
ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ .ΑΛΛΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ….ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ !

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΖΟΡΤΑΓΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ,ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΚΟΥΡΤΟΥΜΙΑ -ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ
ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΦΙΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ…–ΕΠΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ !
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣΑ ΕΠΙ ΚΟΥΛΗ ,ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ : ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ,ΜΕΧΡΙ 5ης ΓΕΝΕΑΣ !

ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ Σ ΕΝΑ ΣΧΤΕΤΙΚΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ….

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Attica Bank ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΟΥ .

ΣΥΜΦΡΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ,Η…. «ΑΡΙΣΤΗ» ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 ΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2018 ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .

Η ΔΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ -ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ…ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ !–Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ,ΔΗΜ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ Facebook, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΟΥ 2019 , ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ ΟΤΙ «Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΚΑΤΕΡ.ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΟΥ ,ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ Σ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 12 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ».

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΝΕΤΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *