ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η φλεγόμενη θερμότητα και η ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι ένας καλός συνδυασμός και ακούγεται σαν μια χώρα του 3ου κόσμου, αλλά όχι, είναι η πλουσιότερη πολιτεία των ΗΠΑ και δεν είναι τυχαίο, είναι πολύ πιο σοβαρό. Σε αυτό το βίντεο, θα εξηγήσουμε τι συμβαίνει , και γιατί έρχεται στην υπόλοιπη χώρα και στον κόσμο, καθώς οι πυρκαγιές, μαίνονται στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ επειδή έχουν υψηλή θερμοκρασία και κύματα θερμότητας. Ζεσταίνονται το καλοκαίρι, αλλά οι θερμοκρασίες ήταν σύμφωνες με τις φυσιολογικές συνθήκες για αυτή την περίδο του έτους, αλλά αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι ότι με υψηλές θερμοκρασίες και αέρα γεμάτο καπνό από τις πυρκαγιές και οι περισσότεροι άνθρωποι που μένουν ακόμα στο σπίτι από το COVID, όλοι το έκαναν, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Το ηλεκτρικό δίκτυο απλά δεν μπορούσε να παράγει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για όλους και αυτό είναι σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις κλείνουν τα κτίρια γραφείων, είναι κλειστα τα γυμναστήρια, οι κινηματογράφοι και σχολεία, όλα κλειστά, οι μεγαλύτεροι χρήστες ηλεκτρικής ενέργειας, όλοι κλειστοί και το δίκτυο εξακολουθεί να μην μπορούσε να παραδώσει την απαραίτητη ηλεκτρική ενέργεια. Σκεφτείτε αυτό για ένα λεπτό, τη στιγμή που είναι η μεγαλύτερη ζέστη και είστε στο σπίτι, και δεν έχετε ηλεκτρικό ρεύμα, δεν υπάρχει κλιματισμός για να σας δροσίσει, καμία ενέργεια για να τρέξετε τον υπολογιστή σας και ταυτόχρονα με τα παιδιά στο σπίτι προσπαθώντας να κάνουν κατ ‘οίκον εργασίες ή γονείς που εργάζονται από το σπίτι και δεν μπορούν.

Η Καλιφόρνια έμοιαζε περισσότερο με μια χώρα του 3ου κόσμου και έπειτα από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην πραγματικότητα, βαθιά στο Μεξικό σε μια πόλη με μόνο 1 ασφαλτοστρωμένο δρόμο και οι θερμοκρασίες ήταν περίπου οι ίδιες με την Καλιφόρνια και δεν είχαν προβλήματα διατηρώντας τον ηλεκτρισμό τους έτσι τι συμβαίνει; Η Καλιφόρνια είναι η πλουσιότερη πολιτεία των ΗΠΑ, αφού έχουμε το Χόλιγουντ και τη Σίλικον Βάλεϊ, η οικονομία στην Καλιφόρνια είναι τόσο μεγάλη, αν ήταν μια χώρα θα ήταν η 5η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο και όχι μόνο η μεγαλύτερη οικονομία αλλά και η πλουσιότερη.

Όσον αφορά τα έσοδα που δηλώνει η Καλιφόρνια, οι φόροι είναι οι περισσότεροι στο έθνος και όχι μόνο οι περισσότεροι, αλλά σχεδόν διπλασιάζουν τη 2η υψηλότερη πολιτεία της Νέας Υόρκης και για την ενέργεια και τον ηλεκτρισμό, οι Καλιφόρνιοι πληρώνουν περίπου 6 φορές περισσότερο από την υπόλοιπη χώρα και ακόμη και με όλα αυτά, ακόμα δεν μπορούμε να πάρουμε σταθερή ηλεκτρική ενέργεια, αλλά το μεγάλο πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν είναι τυχαία αλλά μάλλον από σχεδιασμό, και το τρομακτικό μέρος είναι ότι έρχεται σε μια περιοχή κοντά σας, και νωρίτερα από ό, τι νομίζετε, αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ ή σε άλλη χώρα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, λοιπόν, για ποιον σχεδιασμό αναφέρομαστε και γιατί αυτό θα διαρρεύσει στην υπόλοιπη χώρα και στον κόσμο;

Πρώτον, ας δούμε το σχέδιο οι βασικοί λόγοι που αντιμετωπίζει η Καλιφόρνια είναι οι πολιτικές για το κλίμα που αποσκοπούν στην πλήρη κατάργηση της χρήσης άνθρακα και φυσικού αερίου και μετακίνηση 100% σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που ακούγονται υπέροχα εκτός από ένα πρόβλημα: είναι εξαιρετικά ακριβό και ακόμη χειρότερο, στο τέλος, απλώς δεν λειτουργεί, η Καλιφόρνια είδε τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας της να αυξάνονται έξι φορές περισσότερο από τις υπόλοιπες Ηνωμένες Πολιτείες από το 2011 έως το 2019, λόγω της τεράστιας επέκτασής της ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Kαι όμως δεν μπορούν ακόμη να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, γιατί συμβαίνει αυτό; Για να καταλάβετε γιατί να εξετάσετε μερικές απλές πραγματικότητες φυσικής που δεν συζητούνται. Βλέπετε ότι όλες οι πηγές ενέργειας έχουν όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Ο μέγιστος ρυθμός με τον οποίο τα φωτόνια του ήλιου μπορούν να μετατραπούν σε ηλεκτρόνια είναι περίπου 33%. Οι καλύτερες ηλιακές τεχνολογίεςμε απόδοση 26% για τον άνεμο.

Warning – What Happened In California Is Coming To The World

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *