ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(Βίντεο)

5/5 (2)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

 

AΥΣΤΡΑΛΙΑ: λαθρο επιτέθηκαν οικογένεια χωρίς λόγο και τους ξυλοκόπησαν

 

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Αυτό συμβαίνει όταν παραβιάζετε όπλα από τον ιθαγενή πληθυσμό σας και επαναδημιουργείτε χώρα με αφρικανικούς μετανάστες. Οι άγριες επιθέσεις από σουδανέζικες μουσουλμανικές συμμορίες στις αυστραλιανές οικογένειες δεν περιορίζονται πλέον στη βαριά μουσουλμανική περιοχή της Μελβούρνης, τώρα το Περθ είναι ένας νέος στόχος για τέτοιες επιθέσεις.

 

African gang crime not limited to Melbourne – Dennis Huts

 

 

 

Πάρτε τις Ηνωμένες Πολιτείες: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν μόνο το 1% του συνολικού πληθυσμού, ωστόσο οι περισσότεροι Αμερικανοί πιστεύουν ότι είναι πολύ υψηλότερο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι μουσουλμάνοι είναι πάντα στο πρόσωπό σας, απαιτώντας ειδικά θρησκευτικά καταλύματα, ενώ παράλληλα μηνύουν τις επιχειρήσεις και τα ιδρύματα εάν δεν φτάσουν στο δρόμο τους.

 

Στη Δυτική Ευρώπη, οι αριθμοί των μουσουλμάνων μεταναστών θεωρούνται ότι είναι πολλές φορές υψηλότεροι από ό, τι λόγω των συχνών τρομοκρατικών επιθέσεων, μουσουλμανικών συμμοριών παιδικής φύλαξης, των αυξανόμενων ποσοστών βιασμού, καθώς και της επιδείνωσης της βίας και του εγκλήματος που σχετίζεται άμεσα με τη μετανάστευση. Στατιστικά στοιχεία για 37 διαφορετικές χώρες υποστηρίζουν αυτό.

 

Germans vastly overestimate number of migrants | DW News

 

 

 

Ένοχος την όλες τις χρεώσεις! Μάχη επίθεση «άπιστοι» από μια μουσουλμανική γυναίκα στο Τορόντο, που το έκανε για λογαριασμό της ISIS Η κριτική επιτροπή χρειάστηκε μόνο περίπου μία ώρα για να παραδώσει μια ετυμηγορή ετυμηγορία σε διάφορες κατηγορίες για μια μουσουλμανική γυναίκα του Τορόντο, Rehab Dughmosh, 32 ετών, που παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στους εργάτες σε ένα καναδικό κατάστημα ελαστικών με γκολφ και μαχαίρι κρεοπωλών σε μια προσπάθεια βοήθησαν την τρομοκρατική ομάδα του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) τον Ιούλιο του 2017, ύστερα από μια ασυνήθιστη δίκη στην οποία ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μεγάλο βαθμό.

 

 

Judge orders «cell extraction» order for woman refusing to attend court hearings

 

 

ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ! Οι Γερμανοί σχεδιάζουν ένα μόνιμο μνημείο για τους μουσουλμάνους αιτούντες άσυλο Πρόκειται για ένα μνημείο από χαρτί που υπογραμμίζει το τι συμβάλλουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή στη Γερμανία: Οι συνεισφορές, συμπεριλαμβανομένων των βιαιοπραγιών, των βιασμών, των μαχητικών επιθέσεων, των κλοπών, των επιθέσεων τζιχάντ, των δολοφονιών, εκατοντάδων χιλιάδων εγκλημάτων από τους λεγόμενους αιτούντες άσυλο, το 90% των οποίων είναι άνεργοι και είναι απίθανο να γίνουν ποτέ αυτοτελείς φορολογούμενοι Γερμανοί.

 

Συγκλονιστικά, αυτοί οι διαδηλωτές δεν συνελήφθησαν κατά τη μαγνητοσκόπηση αυτού του γεγονότος.

 

Train of horror: Germans build monument to migrant murder, rape and crime 1080p

 

 

ΣΟΥΗΔΙΑ: «Θα σε σκοτώσω», «Θα σε αποκεφαλίσω», απειλούν μουσουλμάνοι  φοιτητές στα σουηδικά σχολεία. Οι  καθηγητές δέχονται καθημερινές απειλές για την ζωή τους. Τους απειλούν «ή θα γίνετε μουσουλμάνοι ή σε λίγο καιρό δεν θα ζείτε πλέον».

 

The New Normal in Swedish schools

 

Υποστηρίζουν ότι οι Συριαί μετανάστες στη Γερμανία πρέπει να στρατευθούν πίσω στη Συρία επειδή αντιμετωπίζονται τόσο άσχημα στη Γερμανία. Ωστόσο, η γερμανική κυβέρνηση διαθέτει ένα καλά δημοσιευμένο πρόγραμμα που προσφέρει στους μουσουλμάνους μετανάστες 3.540 δολάρια, συν το αεροπορικό εισιτήριο, για να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους. Μόλις πέρυσι, το BBC δημοσίευσε αυτή την ιστορία:

Οι μετανάστες στη Γερμανία: Πρέπει να πληρώνονται για να πάνε σπίτι;

 

Refugee crisis: The Syrians abandoning Europe – BBC News

 

 

Ο μουσουλμανικός όμιλος έχει ξεκινήσει μια αναφορά στην Επιτροπή Διαμετακόμισης του Τορόντο (TTC) ζητώντας να δημιουργηθούν χώροι προσευχής μόνο για μουσουλμάνους σε κάθε σταθμό μετρό της πόλης. (Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια άλλη αναφορά πρέπει να ξεκινήσει από μη μουσουλμάνους στο Τορόντο απαιτώντας ότι το TTC ΔΕΝ θα υποταχθεί στα τρελά αιτήματα αυτού του μικροσκοπικού τμήματος του πληθυσμού)

Γερμανοί κατέθεσαν λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε ένας πατριώτης από λαθρο και οι μουσουλμάνες την επόμενη μέρα πήγαν και έκλεψαν τα λουλούδια για να στολίσουν το σπίτι τους. Τι να περιμένει κανείς από μουσουλμανους. Blumendiebe

 

https://pp.userapi.com/c847017/v847017948/1818b0/Vz8nhu76_vo.jpg

 

https://vk.com/video443957314_456239506?list=983ed77e5434d38ff3

 

 

 

 

Όταν το βίντεο δημοσιεύτηκε πριν από περίπου 10 χρόνια, η ισλαμική βία που ανέλαβε την Ευρώπη έμοιαζε με ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αλλά μόλις 10 χρόνια αργότερα, η «Ευρώπη το 2029» – το βίντεο – μοιάζει πιο ρεαλιστικό, με πολλές από τις οπτικές εικόνες σε αυτό το υλικό να είναι ήδη πραγματικότητα στη Δυτική Ευρώπη. Ορισμένες χώρες όπως η Ιταλία, η Αυστρία και το ανατολικό μπλοκ της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Σλοβακίας και της Τσεχικής Δημοκρατίας έχουν λάβει μέτρα για την αποτροπή της «Ευρώπης το 2029», αλλά θα αρκούν; Η Αμερική μπορεί να αποφύγει τον εφιάλτη του Ισλαμισμού του 2029, αλλά μόνο αν ο Καναδάς επανακτήσει τη βούλησή του να αποφύγει την ίδια επικίνδυνη μουσουλμανική μεταναστευτική διαδρομή του ευρώ.

 

Europe in 2029

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *