ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ;

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μερικές φορές δεν είναι τόσο δύσκολο να προβλέψουμε το μέλλον. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ακούσουμε τι μας λένε οι κρατικοί φορείς ότι πρόκειται να κάνουν και πώς προδιαγράφεται η συνέχεια αυτών των εξελίξεων.

Για παράδειγμα, όταν οι νεοσυντηρητικοί μας λένε ότι χρειαζόμαστε ένα «νέο Περλ Χάρμπορ» για να δικαιολογήσουμε τον μετασχηματισμό του στρατού της Αμερικής, μπορούμε να στοιχηματίσουμε ότι ένα νέο Περλ Χάρμπορ θα φτάσει μόλις φτάσουν στο αξίωμά τους.

Και τώρα, μετά από χρόνια που ο Μπιλ Γκέιτς μας προειδοποιεί ότι μια πανδημία επρόκειτο να χτυπήσει και να μεταμορφώσει εντελώς τον κόσμο όπως τον ξέρουμε, εδώ είμαστε και πάλι. Έφτασε ακόμη και στο σημείο να «προσομοιώσει» το ακριβές σενάριο που ζούμε λίγο πριν ξεκινήσουμε να το ζούμε.

Λοιπόν, βλέπετε το νόημα. Μερικές φορές βλέποντας τι θα ακολουθήσει είναι απλώς μια ερώτηση να ακούσουμε τι μας λένε οι σχεδιαστές. Έχοντας αυτό υπόψη, ας δούμε τέσσερις προβλέψεις για το πώς είναι πιθανό να προχωρήσει η κρίση του κοροναϊού από εδώ και στο εξής.

1.Στο «δεύτερο κύμα» θα επιρριφθεί η ευθύνη στους διαδηλωτές

Υπάρχει ένα δεύτερο κύμα του Covid-19 που έρχεται τους επόμενους μήνες. Δεν χρειάζεται να κάνουμε εικασίες για αυτό. Όχι μόνο το έχουμε ακούσει από κάθε είδους πολιτικούς και «αρχές» της υγείας τους τελευταίους μήνες, αλλά ήταν αναπόσπαστο μέρος του πλέον διαβόητου άρθρου «Δεν θα επιστρέψουμε στο κανονικό» του MIT Technology Review, το οποίο αποκάλυψε πώς τα κύματα κλειδώματος και απελευθέρωσης επρόκειτο να αναδιαρθρώσουν τη ζωή μας και να μας θέσουν στην Παγκόσμια Τάξη του Κορώναϊού.

Και, για να μην υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της αφηγηματικής πλανδημίας, ο Μπιλ Γκέιτς το επιβεβαίωσε ξανά στο τελευταίο του «GatesNotes» με θέμα «Η πρώτη σύγχρονη πανδημία».

Στην πραγματικότητα, οι προγραμματιστές πανδημίας προειδοποίησαν το κοινό για ένα δεύτερο (και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο.) Κύμα αυτής της κρίσης πολλές φορές τώρα που μπορούμε ουσιαστικά να εγγυηθούμε ότι θα συμβεί ένα τέτοιο «δεύτερο κύμα».

Και, για να μην υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της αφηγηματικής πλανδημίας, ο Μπιλ Γκέιτς το επιβεβαίωσε ξανά στο τελευταίο του «GatesNotes» με θέμα «Η πρώτη σύγχρονη πανδημία»

Στην πραγματικότητα, οι προγραμματιστές πανδημίας προειδοποίησαν το κοινό για ένα δεύτερο (και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο.) Κύμα αυτής της κρίσης πολλές φορές τώρα που μπορούμε ουσιαστικά να εγγυηθούμε ότι θα συμβεί ένα τέτοιο «δεύτερο κύμα».

Τώρα, ένα τέτοιο δεύτερο κύμα ασθένειας θα μπορούσε να συμβεί στην πραγματικότητα, αν και μόνο – όπως σημειώνει ο Δρ Dan Erickson στην πρόσφατη ενημέρωσή του για το Covid-19 – άτομα που αναδύονται από την απομόνωση κλειδώματος θα έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και επομένως θα είναι πιο ευαίσθητα σε παθογόνα όλων των ειδών.

Αλλά αυτό το φοβερό «δεύτερο κύμα» δεν χρειάζεται καν να πραγματοποιηθεί στην πραγματικότητα. Η στατιστική στρεψοδικία των απατεώνων μπορεί πάντα να βασιστεί για να δημιουργήσει την εντύπωση ενός νέου κύκλου μολύνσεων στο μυαλό του κοινού.

Αλοίμονο, αν η ιαπωνική κυβέρνηση μπορεί μαγικά να δημιουργήσει μια «αύξηση» των λοιμώξεων του SARS-CoV-2 την ίδια μέρα που ανακοίνωσαν την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, καλύτερα να πιστεύετε ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο μπορούν να επιτύχουν στην αφήγηση του «δεύτερου κύματος» ανεξάρτητα από το πόσα άτομα μπορεί ή δεν μπορεί να είναι άρρωστα.

Εδώ είναι το σημείο τριβής: Ό, τι κι αν συμβεί, οι πλανητικοί προωθητές της ατζέντας θα κατηγορήσουν αυτό το δεύτερο κύμα σε εκείνους τους κακούς, τρομερούς διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τον κατ ‘οίκον περιορισμό.

Ξέρετε, εκείνοι οι φρικτοί, άκαρδοι δολοφόνοι ηλικιωμένων που τόλμησαν να αντιταχθούν στις εντολές να κλείσουν την επιχείρηση που έχουν περάσει όλη τους τη ζωή να δημιουργήσουν, εκείνους τους απεχθείς, αηδιαστικούς φορείς ασθενειών που αρνήθηκαν να αποδεχτούν επιμελώς την ξαφνική, αναγκαστική ανεργία τους.

Μπορούμε να δούμε τα περιγράμματα αυτής της αφήγησης να έχουν ήδη φυτευτεί στον τύπο κάλυψης που περιβάλλει το αυξανόμενο κίνημα διαμαρτυρίας για το κλείδωμα. Είναι εκείνοι οι ανόητοι, αδαείς χωριάτες εκεί έξω που φωνάζουν «ανοίξτε γρήγορα» που βάζουν τη ζωή αυτών των γενναίων ιατρικών ηρώων στη γραμμή, τολμώντας να ασκήσουν το δικαίωμά τους να συναρθροίζονται ειρηνικά και να απαιτούν αποζημίωση των παραπόνων τους!

Έτσι, όταν τα πράγματα ανοίγουν τελικά (ακόμη και λίγο), καλύτερα να πιστεύεις ότι το «δεύτερο κύμα» θα χτυπήσει πλήρως. . . τουλάχιστον στα μέσα ενημέρωσης. Και κάθε θάνατος στον καθημερινό θάνατο θα κατηγορείται για άτομα που διαμαρτύρονται για την κατ ‘οίκον φυλάκιση και την αναγκαστική ανεργία.

2.Τα Alt Media έχουν το σχοινί για να κρέμονται

Αυτή η επόμενη πρόβλεψη βασίζεται σε ορισμένες παρατηρήσεις:
Πριν από περίπου ένα χρόνο, το YouTube δημιούργησε ένα νέο σύστημα προβολής του αριθμού των συνδρομητών που αντιστοιχούσε με μια σταθερή επίστρωση σε νέους συνδρομητές για πολλά κανάλια μέσων alt.

Την ίδια στιγμή, άρχισαν να εφαρμόζουν αλλαγές στον αλγόριθμο προτάσεων, διασφαλίζοντας ότι το «επιβλαβές περιεχόμενο» (ανάγνωση: alt media) δεν θα σπροτεινόταν στους θεατές τόσο συχνά.

Περίπου τη στιγμή που η κρίση του κορωναϊού άρχισε να ξεκινά πριν από έξι εβδομάδες, αυτοί οι περιορισμοί φαίνεται να έχουν αρθεί, με τον αριθμό των συνδρομητών ορισμένων καναλιών να αυξάνεται και η δουλειά τους να συνιστάται συνήθως από τον αλγόριθμο του YouTube.

Αυτά όσον αφορά την ειλικρίνεια των ΜΜΕ.

Αν και όχι μόνο. Πιστεύουμε ότι αυτό που βλέπουμε είναι στην πραγματικότητα μια ώθηση από το YouTube και άλλες εταιρείες τεχνολογίας να διασφαλίσουν την ευρεία προώθηση ορισμένων απόψεων που αμφισβητούν ακριβώς την επίσημη αφήγηση Covid-19, ώστε να έχουν τη δικαιολογία να προχωρήσουν με την διαδικτυακή εκκαθάριση, πιθανώς κατά τη διάρκεια αυτού του δεύτερου (ή τρίτου ή τέταρτου ή πέμπτου …) κύματος της κρίσης.

Η θεωρία είναι ότι ετοιμαζόμαστε για ένα «θανατηφόρο δεύτερο κύμα» όχι μόνο στην αφήγηση «ιογενούς πανδημίας», αλλά και στην αφήγηση «θανατηφόρου μετάδοσης πληροφορίας», και αυτή η ξαφνική «ανθοφορία» της διαδικτυακής θεωρίας συνωμοσίας πρόκειται να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για τον καθαρισμό οποιασδήποτε και κάθε πληροφορίας που δεν αντιστοιχεί στην επίσημη κυβερνητική αφήγηση της πανδημίας.

Σκεφτείτε το ως μια ψεύτικη σημαία για τον πόλεμο πληροφοριών: προωθήστε κάθε είδους περιεχόμενο «συνωμοσίας» – από το καλά εδραιωμένο έως το εντελώς εξωφρενικό – έτσι ώστε να είναι μια πολύ ορατή παρουσία στην εμπειρία των ανθρώπων αυτής της κρίσης στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, καθώς ο πόνος βαθαίνει και τα πράγματα πηγαίνουν νότια, οι θεωρητικοί της συνωμοσίας μπορούν να κατηγορηθούν (όπως και οι διαδηλωτές κατά του κλειδώματος) για το ότι γέμισαν με «παραπληροφόρηση».

Βλέπουμε ήδη την αρχή αυτής της αφήγησης να παίζει. Οι γίγαντες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έχουν δεσμευτεί να «καταπολεμήσουν την απάτη και την παραπληροφόρηση» σχετικά με το Covid-19, και η Διευθύνων Σύμβουλος του YouTube, Susan Wojcicki, μόλις περιέγραψε ακριβώς τι εννοούν με την «απάτη και παραπληροφόρηση» – δηλαδή, οτιδήποτε αμφισβητεί τις δηλώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Θα εκμεταλλευτούμε αυτό το σύντομο παράθυρο ευκαιρίας για να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους ανθρώπους, αλλά δεν έχωουμε καμία αυταπάτη ότι η προώθηση πληροφοριών που σχετίζονται με την αλήθεια στις ελεγχόμενες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων Big Tech θα συνεχίσουν για πολύ καιρό. Όπως προβλέπεται, στον Νέο Κόσμο το επόμενο έτος 2020, είναι πιθανό να είναι η χρονιά που το Διαδίκτυο, όπως γνωρίζουμε, τελειώνει για πάντα.

3.Η Κίνα θα κατηγορηθεί

Δεν είναι αστείο πώς μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ήταν ένα λογικό έγκλημα που υποδηλώνει ότι αυτό το μυθιστόρημα κορωναϊού θα μπορούσε να έχει απολύτως σχέση με το εργαστήριο βιοασφάλειας επιπέδου 4 στο Γουχάν και τώρα τέτοιες θεωρίες είναι οι κύριες επικεφαλίδες ; Γιατί νομίζετε ότι συμβαίνει αυτό;

Θα σας πούμε γιατί: Επειδή πρόκειται για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.Οι ιστορικοί μιας μελλοντικής εποχής μπορεί απλά να σηματοδοτήσουν τη μεγάλη «κρίση κοροναϊού» του 2020 ως το πρώτο συμβάν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτοί οι ιστορικοί θα έκαναν λάθος. Τουλάχιστον, υποθέτοντας ότι γράφουν για την έκδοση 2D-σκακιού επιπέδου επιφάνειας του «Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου», αυτή που περιλαμβάνει «Κίνα» έναντι «ΗΠΑ».Ο πραγματικός Παγκόσμιος Πόλεμος III είναι ήδη σε εξέλιξη και είναι ένας πόλεμος κατά της ελεύθερης ανθρωπότητας από τους ολιγάρχες που επιδιώκουν να κυβερνήσουν πάνω μας.

Αλλά κάποιος μπορεί να είναι βέβαιος ότι εάν και όταν αυτοί οι ολιγάρχες αποφασίσουν να βυθίσουν πραγματικά τον κόσμο σε χάος και να αφήσουν να γλιστρήσουν τα σκυλιά του πολέμου, οι λανθασμένοι ηγέτες θα χρησιμοποιήσουν μια αφήγηση τύπου «ο κοροναϊός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο» για να δικαιολογήσουν αυτόν τον πόλεμο.

Ο πόλεμος των λέξεων είναι ήδη σε εξέλιξη. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Ζάο Λιτζιάν, έχει αυξήσει την πιθανότητα ότι ο στρατός των ΗΠΑ έφερε τον ιό στο Γουχάν κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων του περασμένου Οκτωβρίου. Σε αντάλλαγμα, ο γερουσιαστής Tom Cotton προτείνει ότι ο ιός είναι ένα κινέζικο βιολογικό όπλο που έχει διαρρεύσει, ένας ισχυρισμός που τώρα επιδιώκεται επιμελώς σε ορισμένα τμήματα των αμερικανικών μέσων.

Τώρα, μια σειρά αγωγών προχωρούν στη θεωρία ότι αυτό είναι ένα κινεζικό βιολογικό όπλο και ότι η κινεζική κυβέρνηση θα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνη για όλες τις ζημίες που προκλήθηκαν από το Covid-19 και την επακόλουθη διακοπή της παγκόσμιας οικονομίας ( 20 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μια εκτίμηση).

Φυσικά, κανείς δεν περιμένει ότι το Πεκίνο θα (ή θα ήταν σε θέση) να διεισδύσει πάνω από 20 τρισεκατομμύρια δολάρια με εντολή δικαστή των ΗΠΑ, αλλά αν είχε ληφθεί ποτέ μια τέτοια απόφαση, μπορεί κανείς να στοιχηματίσει ότι θα προσθέσει σημαντικά στην περίπτωση των γερακιών της Κίνας που ανακατεύονται στο «οικόπεδο» του Τραμπ.

Οποιοσδήποτε τέτοιος πόλεμος Κίνας-ΗΠΑ που θα αναπτυχθεί θα είναι μια συγκλονισμένη και χειραγωγημένη σύγκρουση, όπως η συνεχιζόμενη και χειραγωγημένη σύγκρουση Σοβιετικής-ΗΠΑ του 20ού αιώνα. Αλλά οι ζωές που χάθηκαν σε μια τέτοια διαμάχη θα ήταν πάρα πολύ πραγματικές. Αλλωστε, δεν έχουμε ακούσει το τελευταίο της διαμάχης μεταξύ του Πεκίνου και της Ουάσινγκτον σχετικά με το ποιος φταίει για αυτό το χάος.

4.Τα πραγματικά βιολογικά όπλα περιμένουν «στον αέρα

Μιλώντας για βιολογικά όπλα, ας μην αποκλείσουμε την πιθανότητα να ασχολούμαστε με κάποιο είδος βιολογικού όπλου. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν επιτακτικοί λόγοι να το πιστέψουμε αυτό, και η απόλυτη απόρριψη της ιδέας από το συνηθισμένο πλήθος είναι εύκολα αποδεκτό ως μη επιστημονικές ανοησίες.

Ακόμη μια άλλη ενδιαφέρουσα ένδειξη στο συγκεκριμένο μονοπάτι εμφανίζεται στο έργο του Li Lanjuan στο Πανεπιστήμιο Zhejiang, ο οποίος τώρα αναφέρει την ανακάλυψη 30 ξεχωριστών στελεχών του ιού SARS-CoV-2.
Μερικά από αυτά τα στελέχη, συμπεριλαμβανομένου αυτού που επικρατεί σε περιοχές της Ευρώπης και της Νέας Υόρκης, είναι ικανά να παράγουν 270 φορές το ιικό φορτίο των ασθενέστερων στελεχών. Η έρευνα αποκάλυψε επίσης μια ασυνήθιστη εξέλιξη σε έναν από τους ασθενείς που μελετήθηκαν:

«Οι ερευνητές βρήκαν επίσης τρεις διαδοχικές αλλαγές – γνωστές ως μεταλλάξεις τρι-νουκλεοτιδίων – σε έναν ασθενή 60 ετών, που ήταν ένα σπάνιο συμβάν. Συνήθως τα γονίδια μεταλλάχθηκαν σε μία τοποθεσία κάθε φορά. Αυτός ο ασθενής πέρασε περισσότερες από 50 ημέρες στο νοσοκομείο, πολύ περισσότερο από άλλους ασθενείς του Covid-19, και ακόμη και τα κόπρανά του ήταν μολυσματικά με ζώντα ιικά στελέχη. «

Πάρτε αυτήν την έρευνα – μαζί με όλα τα άλλα που ακούμε σχετικά με αυτόν τον ιό – με ένα βαρύ κόκκο αλατιού. Αλλά, αν είναι αλήθεια, θα μπορούσε σίγουρα να προσθέσει περισσότερο βάρος στη θεωρία ότι δεν αντιμετωπίζουμε έναν φυσικό ιό.
Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζουμε ότι κάθε μεγάλη στρατιωτική δύναμη έχει ξοδέψει τεράστια ποσά για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων διαφόρων ειδών.
Επισήμως, αυτά τα προγράμματα βιολογικών όπλων γίνονται πάντα με το πρόσχημα ότι είναι για «αμυντικούς» σκοπούς.

Σε τελική ανάλυση, εάν δεν αναπτύξουμε αυτά τα όπλα, πώς θα είμαστε ποτέ σε θέση να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας εναντίον τους… αν ο εχθρός τα αναπτύξει; (Μην το σκέφτεστε πολύ σκληρά.)
Φυσικά, οι ακροατές του Corbett Report γνωρίζουν καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι τα προγράμματα βιολογικού πολέμου επιδιώκονται και για επιθετικούς σκοπούς. Το γεγονός ότι ο άνθρακας που τρομοκρατούσε την Αμερική το φθινόπωρο του 2001 προήλθε από το Fort Detrick είναι μόνο μια ένδειξη ότι αυτά τα προγράμματα υπάρχουν.

Το έργο για έναν νέο αμερικανικό αιώνα έβαλε ακόμη και βιολογικά όπλα ειδικά για τη φυλή στη λίστα επιθυμιών τους στο έγγραφο «Ανακατασκευή της άμυνας της Αμερικής» (βλ. Σελίδα 60).
Η λυπηρή αλήθεια είναι ότι η πιθανότητα απελευθέρωσης ενός βιολογικού όπλου, αναπόφευκτα, χρησιμοποιήθηκε σε μια εκδήλωση ψευδούς σημαίας(false flag) βιοτρομοκρατίας για να κατηγορήσει έναν εχθρό και ήταν πάντα εκεί. Αλλά τώρα που μεταβαίνουμε από την «εποχή του τρόμου» στην «εποχή του βιοτρομοκρατικού», αυτή η πιθανότητα έχει γίνει πιο πιθανή.

Δείτε αυτήν την ανατριχιαστική παρατήρηση – ο τρόπος με τον οποίο ο Μπιλ Γκέιτς μιλά για την τρέχουσα κρίση στο συμπέρασμά του:
«Η Μελίντα και εγώ μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν η καθοριστική στιγμή της γενιάς των γονέων μας. Με παρόμοιο τρόπο, η πανδημία COVID-19 – η πρώτη σύγχρονη πανδημία – θα καθορίσει αυτήν την εποχή. Κανένας που ζει με πανδημία δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Και είναι αδύνατο να υπερεκτιμήσουμε τον πόνο που αισθάνονται οι άνθρωποι τώρα και θα συνεχίσουν να αισθάνονται για τα επόμενα χρόνια. «

Συμπερασματικά, μόνο παρομοιάζει αυτή την «μάχη» ενάντια στον «αόρατο εχθρό» με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο – όπως φαίνεται να κάνει κάθε πολιτικός και ειδικός αυτές τις μέρες – αλλά φτάνει ακόμη και να το αποκαλέσει Πανδημία Ι. Το προφανές συμπέρασμα εδώ είναι ότι, όπως και ο Α ‘Παγκόσμιος Πόλεμος, ακολούθησε και ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, το ίδιο ισχύει και για την Πανδημία Ι που θα ακολουθηθεί και από την Πανδημία II.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *