Πριν επιβάλουν τον νέο τρόπο ζωής, θα καταργήσουν τον παλιό εκμεταλλευόμενοι τον κορωνοϊό-KAI OI 301 ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!

5/5 (9)

Οι υπερβολές και οι παραλογισμοί με τις βίαιες συλλήψεις πολιτών, λόγω μη χρήσης μάσκας για παράδειγμα, οι υπερβολές και οι σουρεαλιστικοί παραλογισμοί των δελτίων ειδήσεων και των “ενημερωτικών” εκπομπών της τηλεόρασης, οι εκφοβισμοί και οι εκβιασμοί “για το καλό μας” για φυλακίσεις και πρόστιμα, ενισχύουν την άποψη, ότι την πανδημία την εκμεταλλεύονται οι αφέντες των λαών για να αλλάξουν έστω και με παράλογες εντολές και απαιτήσεις τον τρόπο που ζούμε.

Ζούμε εποχές απόλυτου αυταρχισμού και σατανικής παράνοιας.

Μόνη μας ελπίδα, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και Ο ΘΕΟΣ.

Όλο αυτό το σχεδιασμένο σατανικό σχέδιο, από διεστραμμένα μυαλά και ψυχές παραδομένες κυριολεκτικά στην CAMBAL, μόνο με θάρρος και πίστη στον Θεό, πολεμιέται.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Υ.Γ.1. Μιλώ και γράφω χρόνια πολλά για την ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ.

Υποθέτω πως δεν χρειάζεται να σας πω ποιοί βρίσκονται πίσω και από αυτό το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

Υ.Γ.2.  Διαβάστε οπωσδήποτε και την ενσωματωμένη ανάρτηση που ακολουθεί του παρόντος θέματος και να θυμάστε, πως σ’ αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε και στον χειρότερο που έρχεται, την ίδια ευθύνη με τα πολιτικά ερπετά που μας κυβερνούν, έχουν ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΙΑΤΡΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ.

Είναι πρακτικά αδύνατον να αλλάξεις τον τρόπο ζωής ενός ολόκληρου πλανήτη αντικαθιστώντας τον με ένα νέο. Για να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς επαναστατικές αντιδράσεις, πρέπει να γίνει κάτι το συνταρακτικό όπως ένας παγκόσμιος πόλεμος.

Επειδή οι κυβερνώντες τις κυβερνήσεις των λαών, δεν έχουν χρόνο για ένα 3ο παγκόσμιο πόλεμο και μία 3η πλήρη ανοικοδόμηση του πλανήτη, φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσουν την κηρυχθείσα πανδημία του κορωνοϊού, σκεπτόμενοι ότι ουδέν κακόν αμιγές καλού, καλού βέβαια για αυτούς.

Το σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας θυμίζει παγκόσμιο πόλεμο χωρίς καταστροφή των υποδομών.

Θυμίζει το σχέδιο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ, σύμφωνα με το οποίο χωρίς να πέφτουν βόμβες, καταστρέφεις την οικονομία, έχεις μέχρι και νεκρούς, αλλά δεν έχεις συνηθισμένο πόλεμο.

Απλά διαλύεις τον παλιό τρόπο ζωής για να επιβάλεις καινούργιο, με νέες συνήθειες και νέες κοινωνικές δομές και σχήματα.

Έτσι από ότι φαίνεται, χρησιμοποιούν την πανδημία που κήρυξε ο ΠΟΥ, για να διαλύσουν τον τρόπο ζωής ολόκληρης της ανθρωπότητας, σε κάθε τομέα, σε κάθε επίπεδο, σε κάθε κοινωνικό στρώμα και σε κάθε ταξική διαστρωμάτωση, ώστε μετά να επιβάλουν τον νέο τρόπο ζωής και τις νέες οικονομικές και κοινωνικές δομές που επιθυμούν, όπως είχε πει αν θυμάστε και ο Γ.Γ. του ΟΗΕ της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπως ήδη αυτοαποκαλείται. Είχε πει ότι μετά την πανδημία θα πρέπει να αναπτυχθεί η οικονομία, όχι απαραίτητα με το παλιό μοντέλο.

Ταυτόχρονα με την διάλυση της οικονομίας και της ζωής του πλανήτη, θα επιβάλουν και την απόλυτη υπακοή στη νέα γενιά, από τα δημοτικά ακόμη σχολεία και οι πολίτες του μέλλοντος, θα είναι υπάκουα σκυλάκια, που θα εκτελούν τις εντολές των αφεντάδων, όποιες και αν είναι αυτές.

Μας έχουν πει ξανά και ξανά και το ξέρετε όλοι, ότι μετά την πανδημία, ότι ξέραμε θα πρέπει να το ξεχάσουμε , γιατί θα πρέπει να ζούμε με νέο τρόπο.

Οι υπερβολές και οι παραλογισμοί με τις βίαιες συλλήψεις πολιτών, λόγω μη χρήσης μάσκας για παράδειγμα, οι υπερβολές και οι σουρεαλιστικοί παραλογισμοί των δελτίων ειδήσεων και των “ενημερωτικών” εκπομπών της τηλεόρασης, οι εκφοβισμοί και οι εκβιασμοί “για το καλό μας” για φυλακίσεις και πρόστιμα, ενισχύουν την άποψη, ότι την πανδημία την εκμεταλλεύονται οι αφέντες των λαών για να αλλάξουν έστω και με παράλογες εντολές και απαιτήσεις τον τρόπο που ζούμε.

Προτείνω να περιμένουμε ένα ακριβώς χρόνο (πρώτα ο Θεός) και να δούμε πως θα ζούμε του χρόνου τέτοια εποχή. Τότε θα μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα, αν και χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει.

Πηγή

Διαβάστε και το παρακάτω θέμα, γιατί έχει άμεση συνάφεια σ’ αυτά που ζούμε.

Η ερώτηση για την Ατζέντα 21 και το Σιδερένιο Βουνό που…δεν έλαβε ποτέ απάντηση!!!!!

Η εκπομπή του Ν. Χατζήνικολαου στις 18-11-13 στο κανάλι Στάρ “Στόν Ενικό” είχε κεντρικό θέμα τα ακίνητα.

Ενας απο τους προσκεκλημένους στο κοινό ρώτησε τους πολιτικούς αν έχουν ακούσει για την Ατζέντα 21. Μάλιστα είχε αντιγράψει το κείμενο αυτολεξεί απο τον τόμο “0” του “Γιατί και πως ζούν ανάμεσά μας” στην αναφορά του Δημοσθένη Λιακόπουλου για την Ατζέντα 21 και το Σιδερένιο Βουνό (Iron Mountain).

Η ερώτηση που τέθηκε ήταν η εξής:

Ηθελα να ρωτήσω αν έχετε ακόυσει για την Ατζέντα 21.
Στις 14 Ιουνίου του 1992 υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, 178 αρχηγοί κρατών συγκεντρώθηκαν στο Ρίο Ντέ Τζανέιρο και υπέγραψαν το σχέδιο λειτουργίας του κόσμου για τον 21ο αιώνα, ουσιαστικά για μετά το 2005.

Απάντηση φυσικά δεν υπήρξε καμμία απο κανέναν πολιτικό απο οποιαδήποτε παράταξη! Κανέναν παρευρισκόμενο δημοσιογράφο αλλά και το ίδιο τον Νίκο Χατζίνικολαου που είπε στόν άνθρωπο που υπέβαλλε την ερώτηση ότι πρέπει να τελειώσει με αυτά που λέει .. ειρωνεύοντας τον οτι διαβάζει μέσα απο τιςσημειώσεις του.

Η αποφυγή για απάντηση απο όλους τους προσκεκλημένους όλων των κομμάτων αλλά και απο τον ίδιο τον Χατζηνικολάου ήταν προκλητικά εμφανής. Ο λόγος που δεν θέλουν να μαθευτούν πρός τον απλό λαό τα σχέδια της Νέας τάξης πραγμάτων είναι ο εξής:

Για να συνεχίσουν να μας εξοντώνουν μέχρι να αφανίσουν ολόκληρη την μεσαία τάξη. Οι μέν πολιτικοί, αν αναφερθούν π.χ στη Ατζέντα 21, αμέσως στις επόμενες εκλογές θα έχουν διωχθεί απο το κόμμα τους. Οι δέ δημοσιογράφοι αν ανοίξουν το στόμα τους θα διωχθούν απο τα μεγάλα κανάλια για να μην πώ ότι θα εξαφανιστούν γενικά απο το προσκήνιο.

Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα όπως έχουμε αναφερθεί απο την Αθέατη γνώση πολλές φορές, προωθείται ύπουλα απο το παρασκήνιο μέσα απο τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της.

Η Ατζέντα 21 θα εξαλείψει όλες τις ιδιωτικές εκτάσεις. Ο πληθυσμός θα πρέπει να περιοριστεί και να ζεί σε “Πράσινες Κοινότητες” που θα είναι ένα προϊόν της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Με άλλα λόγια Θα εκμεταλλευτούν το σύνολο των εκτάσεων, και την επανεγκατάσταση του πληθυσμού σε περιοχές που θα βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους.

Θα καταργηθεί πλήρως η ιδιοκτησία και όλες οι εκτάσεις θα ελέγχονται απο μια “παγκόσμια διακυβέρνηση” για την σωστή διαχείρηση τους. Εξ ού και οι φόροι στην ακίνητη περιουσία.

Η Ατζέντα 21 επιβάλλει ότι η γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να πληρώνονται δυσβάσταχτοι φόροι στην ιδιοκτησία.

Με την στημένη οικονομική κρίση και τους πάσης φύσεως αβάσταχτους φόρους που βάζουν στους πολίτες, είναι αναμενόμενο οτι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αποπληρωμή των χρεών τους.

Παρόμοια ερώτηση για την Ατζέντα 21 είχε τεθεί απο τι κοινό στην ίδια εκπομπή το περασμένο έτος στην Θεοδώρα Μπακογιάννη. Τότε η απάντηση που έδωσε και την έφερε σε δύσκολη θέση ήταν ότι “όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας”.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο απο την ερώτηση και τις άσχετες απαντήσεις τους.

ΠΗΓΗ

KAI OI 301 ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!

ΕΝΩ Ο COVID ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ..

..ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΕΥ ΣΥΡΡΑΞΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ-ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ.

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ 150ΑΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΣΤΙΦΗ ΠΟΥ ΜΆΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΡΕΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΕΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΆΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΆΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ, ΣΥΝ Ο,ΤΙ ΆΛΛΟ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΝΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΟ DNA Π.Χ.) ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ.

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΕΧΕΙ ΕΝΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΜΕ, «ΓΙΑΤΡΟΥΣ», ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΛΠ.., ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΜΟΥΦΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΠΗ.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΑ 82 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΑΝ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΖΑΡΕΤΕ!»

ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΕΠΕΣΕ. ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ..ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ) ΥΠΑΡΞΕΙ.. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΌΝΟ ΑΠΌΡΡΟΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ..


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

diodotos.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *