Πρακτικές χούντας! Έλεγχοι στρατιωτών στις παραλίες λόγω…κορωνοϊού!-Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ …

5/5 (6)

Την ώρα που ουδείς ξέρει τι θα γίνει στην περίπτωση ενός δεύτερου κύματος της πανδημίας από το φθινόπωρο.

Απίστευτες εικόνες εκτυλίσσονται στη γειτονική Ιταλία.

Η περιφέρεια της Ρώμης ανακοίνωσε ότι σύντομα πρόκειται να πραγματοποιούνται «ταχεία τεστ» για την ανίχνευση του κορωνοϊού σε επιβάτες πούλμαν, που προέρχονται από χώρες με υψηλό αριθμό κρουσμάτων.

Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, το μέτρο εστιάζει κυρίως στις χώρες Ρουμανία και Βουλγαρία, με ιδιαίτερη αναφορά σε πολλές οικιακές βοηθούς από τις δύο αυτές χώρες που θα επιστρέψουν από τις χώρες τους μετά τις θερινές διακοπές. Η σχετική απόφαση θα υπογραφεί τις αμέσως επόμενες ημέρες από τον πρόεδρο της περιφέρειας του Λατίου – με πρωτεύουσα την Ρώμη – Νικόλα Τζινγκαρέτι.

Παράλληλα, από την Κυριακή άνδρες και γυναίκες του ιταλικού στρατού άρχισαν να πραγματοποιούν ελέγχους σε παραλίες της ευρύτερης περιοχής της Γένοβας ζητώντας από τους πολίτες να σέβονται τους κανόνες, με τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, σε αρκετές περιοχές της Ιταλίας, ιδίως σε ελεύθερες πλαζ, παρατηρήθηκε συνωστισμός χωρίς σεβασμό στον επιβεβλημένο μέτρο της κοινωνικής απόστασης.

Στο Μιλάνο, βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε σειρά ελέγχων στις γραμμές του μετρό. Επιβλήθηκαν δεκατρία πρόστιμα ύψους 400 ευρώ, σε αντίστοιχο αριθμό επιβατών που δεν φορούσαν προστατευτική μάσκα.

Υπενθυμίζεται ότι στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης, το πρόστιμο που επιβάλλεται σε όποιον δεν φορά μάσκα σε κλειστούς χώρους αυξήθηκε στα 1.000 ευρώ

el.gr

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ …

Ο Χριστός, ως Θεός, είναι πανταχού παρών και βλέπει τα πάντα. Και θα έλθει η ώρα που ο κάθε ένας θα λάβει ότι του αξίζει κατά τα έργα του …

Ελίτ και Σατανισμός, είναι αλληλένδετα…

Είναι καιρός ο λαός – οι λαοί να αφυπνιστεί/ούν και να αντιδράσουν… αλλά και ν’ αποφασίσουν με ποιόν θέλουν να είναι…

Με τον Σατανά, ή με τον Χριστό;

Δείτε σε ποιόν πιστεύουν και ποιόν υπηρετούν τα όργανα και οι οπαδοί του COVID 19 [κορωνοϊού], εκτελώντας απροκάλυπτα πλέον και με αφοσίωση τις εντολές του …  

Ιδού λοιπόν γιατί διώκεται πάλι στις μέρες μας η Εκκλησία Του Χριστού.  

Ιδού γιατί απαγορεύουν με νόμους την αθρόα προσέλευση των πιστών Χριστιανών Ορθοδόξων στους Ιερούς Ναούς Του μόνου και αληθινού Θεού.

Για να μην προσεύχονται, να μην παρακαλούν και να μην επικαλούνται Το Πανάγιον όνομα Της Αγίας Τριάδος, Του Πατρός και Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος.

Για να μην ομολογούν την πίστη τους στον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν, τον Λυτρωτή και Σωτήρα του γένους των ανθρώπων.

Γιατί αυτοί πιστεύουν στον διάβολο και αυτόν υπηρετούν.

Πλανώνται πλάνην οικτράν βέβαια, νομίζοντας ότι Ο Χριστός μας είναι απών ή δεν βλέπει τις φρικτές ανομίες τους και ότι θα γλυτώσουν από την δίκαιη οργή Του, ή ότι ο διάβολος θα τους φυλάξει από την φοβερή τιμωρία που μόνοι τους προετοιμάζουν να πέσει πάνω τους.

Ο Χριστός, ως Θεός, είναι πανταχού παρών και βλέπει τα πάντα. Και θα έλθει η ώρα που ο κάθε ένας θα λάβει ότι του αξίζει κατά τα έργα του …

Νίκος Αργυρόπουλος/ attikanea.info

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *