ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΚ!!! Γυναίκα σε παιδιά που δεν φορούν μάσκα: «Ελπίζω να πεθάνετε»… ΜΗΝΥΜΑ ΓΑΛΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΑΣΚΑ»…(Βίντεο)

5/5 (4)

ΞΕΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕ…


Γυναίκα με μάσκα ψέγει μητέρα με παιδιά επειδή δεν την φοράνε και εύχεται να πεθάνουν όλα από τον κορωνοϊό.Το περιστατικό συνέβη σε σουπερμάρκετ των ΗΠΑ.Ο διάλογος:  • Μητέρα: Δεν πρέπει να την φοράνε
  • Γυναίκα με μάσκα: Αυτό δεν είναι αλήθεια
  • Μητέρα: Ακόμα και το σχολείο αναφέρει πως παιδιά κάτω των δέκα ετών δεν χρειάζεται να φοράνε. Γιατί λοιπόν να φορέσουν;
  • Γυναίκα με μάσκα: Ελπίζω να πεθάνετε όλοι.

Δείτε:
Τό βίντεο >>>ΕΔΩ

https://twitter.com/sallyKP/status/1288188359140151297

Τό είδα>>>ΕΔΩ

Εντωμεταξύ η ζωή των παιδιών σας με την επιβολή της μάσκας θα γίνει αφόρητη. Θερμοκαμερες- Τι άλλο χρειάζεται για να τα τρελάνουν και να τα οδηγήσουν στην ψυχοπάθεια.
Αν δεν αντιδράσετε το μέλλον σας θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο !!!!!!!!!!!!!!!! σας ετοιμάζουν ήδη ψυχολογικά καθημερινά από τα βοθροκάναλα για το 2ο Lockdown τον Οκτώβριο το οποίο θα διαρκέσει 6 μήνες

First Wave New Abnormal Schooling Begins; and the 2nd Wave Cometh Soon!

ΜΗΝΥΜΑ ΓΑΛΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΑΣΚΑ»…

Όταν περπατάω στους δρόμους και βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους να φορούν μάσκες, να πλένουν τα χέρια τους στην είσοδο κάθε καταστήματος, με αρρωσταίνει να βλέπω πόσο υπάκουοι και αδαείς είναι οι άνθρωποι. Πειθήνιοι επειδή υπακούουν τα λόγια των μέσων ενημέρωσης και των κυβερνήσεων που τους λένε ψέματα όλη την ημέρα, διαδίδοντας ένα σταθερό κλίμα φόβου και ανασφάλειας. Οι τρομοκράτες εξαφανίστηκαν περιέργως τους τελευταίους μήνες, έπρεπε να βρεθεί κάτι να περιοριστούν… Έχουν αντικατασταθεί από έναν πολύ πιο ενδιαφέρον, πανταχού παρόντα, αόρατο, παντοδύναμο εχθρό, σαν φάντασμα ή θεός, …ο τέλειος εχθρός: ο κορωνοϊός. Χάρη σ’ αυτόν, το όνειρο κάθε μεγαλομανή μπορεί να πραγματοποιηθεί. Αρχίζει με τον περιορισμό στο σπίτι, αποφεύγεται το κόστος της φυλακής, η φύλαξη, οι κρατούμενοι που πρέπει να τρέφονται οι ίδιοι. Είναι όλα κέρδος. Στη συνέχεια, με την μάσκα μειώνουμε την πρόσληψη οξυγόνου, πηγή ενέργειας και υγείας, κι αυτό θα οδηγήσει σε άλλες ασθένειες και την πώληση φαρμάκων (ξέρω κάποιους που τρίβουν τα χέρια τους εκ των προτέρων).
Θα συνεχιστεί μέσω του περιορισμού της ελευθερίας μας, αναγκάζοντάς μας να αποκαλύπτουμε συνεχώς τις κινήσεις μας, τις συναντήσεις μας, όπως στην Κίνα. Και θα καταλήξει σε έναν πλανήτη φυλακισμένων, και το μυαλό μας με τη σειρά του θα περιοριστεί να αντιλαμβάνεται περιορισμένες καθεστωτικές λέξεις, όπως στο ολοκληρωτικό καθεστώς του βιβλίου «1984», που ήδη είναι εδώ. Και όλα αυτά με τις ευχαριστίες και τη συγκατάθεση ενός πληθυσμού, ευτυχή που έχει ξεφύγει από μια πιθανή επικίνδυνη γρίπη (MDR), ενός πληθυσμού τόσο δηλητηριασμένου από βαρέα μέταλλα στα τρόφιμα που καταναλώνει για δεκαετίες , τον αέρα και το νερό του, που τώρα όμως σταμάτησε και να σκέφτεται. Δεν είναι όμορφη η ζωή; Από τότε όμως που βομβαρδίστηκε με ταινίες ζόμπι, δεν έχουμε καν συνειδητοποιήσει ότι τα ζόμπι είμαστε εμείς, μια παράνοια… και παντού να κυριαρχεί ο φόβος της μόλυνσης. Τα ζόμπι των ταινιών -αυτό είναι το επόμενο βήμα. Μόλις αναπτυχθεί το 5G και τα άτομα εμβολιαστούν και τσιπαριστούν, τότε οι επικυρίαρχοι θα διαμορφώσουν και το κλίμα όπως θέλουν. Στη συνέχεια, θα γίνουμε αυτά τα τέρατα, τόσο καλά όπως περιγράφεται σε αυτές τις ταινίες. Νομίζετε ότι υπερβάλλω; Παρακολουθήστε προσεκτικά, μάθετε, και θα δείτε ότι πάμε κατ’ ευθείαν σούμπιτοι προς αυτό το μέλλον που κατασκευάζουν για εμάς. Ταυτόχρονα, όταν ένα είδος δεν είναι σε θέση να ζήσει σε αρμονία με τους φυσικούς νόμους, ανίκανο να σκεφτεί από μόνο του, είναι καταδικασμένο να εξαφανιστεί, επειδή είναι ανεπαρκές. Έτσι είναι.

Ας επιστρέψουμε στις μάσκες… Οι μάσκες είναι άχρηστες και επικίνδυνες. Άχρηστες, επειδή οι ιοί είναι τόσο μικροί (0,1 micron) που περνούν μέσα από το πλέγμα των πιο εξελιγμένων μασκών (0,3 micron). Νομίζετε είναι λίγο;  Το μέγεθος του πλέγματος της μάσκας  αντιστοιχεί σε μια σήραγγα του μετρό ως προς εμάς …υπάρχει χώρος. Θα πρέπει να φορέσουμε μια εντελώς αδιάβροχη φόρμα για να προστατευτούμε από τον ιό. Από την άλλη πλευρά, η εκ νέου εισπνοή διοξειδίου του άνθρακα δεν είναι καλό για την υγεία μας, μπορεί να δημιουργήσει πολλές διαταραχές και επιπλοκές όπως δηλητηρίαση και υποξία (στέρηση επαρκούς οξυγόνωσης). Αυτή η μάσκα  επίσης είναι ένα συμβολίζει  την μάσκα που όλοι φοράμε στην κοινωνία. Κρύβει ποιοι πραγματικά είμαστε, …ή να το πω διαφορετικά… φανερώνει τί από πάντα είμαστε… Το σώμα μας περιέχει 300.000 δισεκατομμύρια ιούς, και υπάρχουν τόσα πολλά επίσης στον αέρα ή το νερό. Ζουν σε όσμωση από την αυγή του χρόνου, με βακτήρια. Καταστρέφοντας τη βακτηριακή χλωρίδα μας στα χέρια μας, πλένοντας τα με αυτά τα τζελ, καταστρέφουμε το αμυντικό μας σύστημα και θέτουμε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μας. Αρκεί να εξετάσουμε τον εκρηκτικό αριθμό των περιπτώσεων νοσοκομειακών ασθενειών για να συνειδητοποιήσουμε ότι αν η υγιεινή είναι απαραίτητη, η υπερβολή της κάνει κακό αν σκοτώσουμε τα βακτήρια συγκατοίκους του σώματός μας, τα οποία αποκρούουν την είσοδο των εξωτερικών θανατηφόρων βακτηρίων. Τα μέτρα αποστασιοποίησης, ξέρουν αυτοί…, έχουν ως στόχο μόνο να δημιουργήσουν μια ψυχική απόσταση μεταξύ μας. Ολοκληρώνουν έτσι την παραβίαση της αλληλεγγύης μας, η οποία μας επέτρεψε στο παρελθόν να καταπολεμήσουμε τις άδικες απαιτήσεις και τους  νόμους τους.Τώρα, πάντα με το πρόσχημα του «σεβασμού, των καλών προθέσεων», αυτής της πρακτικής, μας απομακρύνουν περισσότερο τον έναν από τον άλλο, κάνοντάς μας περισσότερο απάνθρωπους. Ποτέ μην ξεχνάτε ότι αν το κακό υπάρχει, και το πιστεύω, τα κύρια όπλα του είναι η πονηριά και τα ψέματα, και ξέρει πώς να μεταμφιεστεί ως καλός ιερέας ή φορώντας Prada να οδηγήσει στην «πείνα». Για όλους αυτούς τους λόγους δεν θα φορέσω μάσκα, ούτε θα πάω σε ένα κατάστημα όπου είμαι αναγκασμένος να την φορέσω, μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά αν το κάνω αυτό θα ήταν μια πράξη υποταγής στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς του φόβου. Η αντίσταση στο φόβο ας αρχίσει από αυτό. Τέλος, μην νομίζετε ότι είμαι ασεβής προς τους ανθρώπους και ότι η συμπεριφορά μου θέτει τις ζωές ορισμένων ανθρώπων σε κίνδυνο. Αντιθέτως, σέβομαι πολύ τη ζωή, αλλά δεν καταπίνω τα παραμύθια τους.
Αν αυτός ο ιός υπάρχει, θα χρειαστεί να μάθουμε να ζούμε με αυτόν, αφομοιώνοντάς τον όπως κάναμε με όλους τους άλλους. Εάν δεν υπάρχει, ποιο είναι το νόημα όλων αυτών, αν όχι το να κρυφτούν τα απαράδεκτα σχέδια της ελίτ…Και στις δύο περιπτώσεις η μάσκα είναι άχρηστη.

Παρακαλώ σκεφτείτε το και μοιράστε τις σκέψεις μου παντού!
Belen Garcia
πηγή
μετάφραση: Διόδοτος

Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… «ΕΙΔΙΚΟΥΣ»: ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!

Εκτός από παρανοϊκός (σύμπτωμα όλων των κακομαθημένων παιδιών, που τους γίνονταν όλα τα χατίρια…) ο δικτάτορας Μητσοτάκης είναι και δειλός! Ενώ, λοιπόν, έχει αποφασίσει εξ’ αρχής να συμμορφωθεί με οτιδήποτε του επιβάλλουν οι διεθνείς τύραννοι –ήτοι, νέα καραντίνα!- επιχειρεί να ρίξει την ευθύνη στα επιστημονικά του άλλοθι, λοιμωξιολόγους!

Έτσι, τηλεδιάσκεψη μ’ αυτούς τους «σχιζοφρενείς της καραντίνας» έγινε σήμερα και ο δειλός δικτάτορας τους πέταξε το «μπαλάκι»: «Αν κρίνετε ότι πρέπει να σημάνετε συναγερμό για τη λήψη κάποιου μέτρου, μην διστάσετε να το κάνετε έγκαιρα».

Το σχέδιο είναι σαφές: μετά από την καλλιέργεια κλίματος τρόμου (η οποία έχει ήδη αρχίσει από τη χούντα και τους αλήτες-ρουφιάνους-δημοσιογράφους και θα εντείνεται μέρα με τη μέρα…), μόλις αυξηθούν τα νέα κρούσματα και ο ημερήσιος αριθμός νεκρών σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες –όσο περισσότερες τόσο καλύτερα!- ο δειλός δικτάτορας θα βγει και θα πει πως οι… «ειδικοί» επιστήμονες ζήτησαν να ληφθούν «εγκαίρως» τα «σωστά μέτρα» (δηλαδή η νέα καραντίνα!), για «να μη γίνουμε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία» κ.τ.λ.!

Έλληνες, ξυπνάτε και αντισταθείτε στο χαμό σας!   

ethnikismos.net


30/07/2020 Δελτίο 15:00 ΕΡΤ1

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *