ΠΟΥ: ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ(Βίντεο)

4.8/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αυτή η πανδημία ήταν πολύ σοβαρή… έπληξε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αλλά αυτό δεν πρέπει απαραίτητα να είναι το μεγάλο. » Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε ότι μια χειρότερη πανδημία από το COVID θα μπορούσε να είναι πολύ κοντά και ότι αυτό που έχουμε δει μέχρι το 2020 δεν είναι «απαραίτητα το μεγάλο». Με παγκόσμιο κλείδωμα, περιορισμό των διεθνών ελευθεριών και τον περιορισμό των μικρών επιχειρήσεων και της οικονομίας γενικά, είναι δύσκολο να δούμε πώς τα πράγματα θα μπορούσαν να επιδεινωθούν. Ωστόσο, ο ΠΟΥ προβλέπει ότι αυτό μπορεί να ισχύει. Ο επικεφαλής του προγράμματος έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ, Dr. Ο Mike Ryan, είπε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης στα μέσα ενημέρωσης ότι «αυτή η πανδημία ήταν πολύ σοβαρή… έχει πλήξει κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη. Αλλά αυτή δεν είναι απαραίτητα η μεγάλη. «

https://www.theguardian.com/world/2020/dec/29/who-warns-covid-19-pandemic-is-not-necessarily-the-big-one

https://www.rev.com/blog/transcripts/world-health-organization-who-coronavirus-press-briefing-transcript-december-28

Media briefing on COVID-19

«Αυτή είναι μια κλήση αφύπνισης. Μαθαίνουμε τώρα πώς να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα: επιστήμη, λογιστικά, εκπαίδευση και διακυβέρνηση, πώς να επικοινωνούμε καλύτερα. Αλλά ο πλανήτης είναι εύθραυστος », πρόσθεσε ο Ryan. «Ζούμε σε μια όλο και πιο περίπλοκη παγκόσμια κοινωνία. Αυτές οι απειλές θα συνεχιστούν. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που έχουμε μάθει από αυτήν την πανδημία, με όλες τις τραγωδίες και τις απώλειές της, είναι ότι πρέπει να ενωθούμε. Πρέπει να τιμήσουμε αυτούς που έχουμε χάσει βελτιώνοντας αυτό που κάνουμε κάθε μέρα », συνέχισε. Ο Ryan δήλωσε επίσης ότι παρά το εμβόλιο, ο ιός είναι ενδημικός και δεν θα εξαφανιστεί ποτέ. «Το πιθανό σενάριο είναι ότι ο ιός θα γίνει ένας άλλος ενδημικός ιός που θα παραμείνει μια συγκεκριμένη απειλή», δήλωσε ο Ryan.

Ο καθηγητής Ντέιβιντ Χέιμαν, πρόεδρος της Στρατηγικής και Τεχνικής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τις Λοιμώδεις Νόσους, πρόσθεσε: και ότι θα συνεχίσει να μεταλλάσσεται καθώς αναπαράγεται στα ανθρώπινα κύτταρα, ειδικά σε περιοχές με υψηλή πρόσληψη. » Αλλού στην ενημέρωση, ο επικεφαλής επιστήμονας του ΠΟΥ, Dr. Soumya Swaminathan ότι η εισαγωγή εμβολίων δεν σημαίνει κοινωνική απομάκρυνση ή ότι η χρήση μάσκας μπορεί να φύγει.

WHO Scientists Admit Vaccine Won’t

https://banned.video/watch?id=5fea9583e41abb17ccb37c0c

https://theresistance.video/watch?id=5fea9583e41abb17ccb37c0c

«Δεν νομίζω ότι έχουμε τα αποδεικτικά στοιχεία για κάποιο από τα εμβόλια για να είμαστε σίγουροι ότι εμποδίζει τους ανθρώπους να πάρουν πραγματικά τη μόλυνση και ως εκ τούτου να την μεταδώσουν», δήλωσε η Swaminathan.

Pro-Vaccine Youtuber Accidentally Exposes Special Vaccines For Black People

https://banned.video/watch?id=5fea6f09cbbd7417749ce166

Νοσοκόμα λέει την αλήθεια για τα εμβόλια και την συλλαμβάνουν

Nurse Thrown Out By Murrieta For Telling The Truth About Vaccines

https://banned.video/watch?id=5fe128754055230a002ffc39

Ενώ τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με σοβαρά άρρωστους ασθενείς και πεθαίνουν από λεπτό σε λεπτό, το προσωπικό χορεύει. Κάτι απάνθρωπο στα Ευρωπαϊκά νοσοκομεία σε κατάσταση κρίσης όταν εξαπλώνεται ο δολοφόνος ιός.

ζώααααααα

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!

====ΦΟΒΟΣ, ΑΓΧΟΣ, ΣΤΡΕΣ, ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. === ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ . =====ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΣΟΝ ΤΩΝ ΗΛΕΚΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ. , ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΡΑΙΕΣ.. 1G,2G,3G,4G,5G, 6G, 7G… ===============ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ. =========

======Μηχανισμοί μόλυνσης

Georgia Tatari

====ΦΟΒΟΣ, ΑΓΧΟΣ, ΣΤΡΕΣ, ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. === ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ . =====ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΣΟΝ ΤΩΝ ΗΛΕΚΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ. , ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΡΑΙΕΣ.. 1G,2G,3G,4G,5G, 6G, 7G… ===============ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ. =========

======Μηχανισμοί μόλυνσης

Georgia Tatari

Μόλις το HCoV-OC43 εισέλθει στο κύτταρο, η λοίμωξη οφείλεται κυρίως σε απόκριση στρες από το ενδοπλασματικό δίκτυο (ER). Υπό κανονικές συνθήκες, το ER είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση της σύνθεσης, της αναδίπλωσης και των μετα-μεταφραστικών τροποποιήσεων πολλών πρωτεϊνών. Ωστόσο, όταν επιτευχθεί η ικανότητα επεξεργασίας του ER, θα πραγματοποιηθεί συσσώρευση λανθασμένων ή ξεδιπλωμένων πρωτεϊνών, οδηγώντας έτσι σε απόκριση στρες από αυτό το ζωτικό οργανικό.

Διαφορετικά αναφέρεται ως μη ξεδιπλωμένη απόκριση πρωτεΐνης (UPR), η απόκριση στρες ER από το HCoV ενεργοποιεί συγκεκριμένα την ινοσιτόλη που απαιτεί ένζυμο 1 (IRE1) και προκαλεί το μάτισμα mRNA πρωτεΐνης X-box 1 (XBP1).

Περαιτέρω, οι πρωτεΐνες S του HCoV-OC43 μπορούν να εισαγάγουν μεταλλάξεις δύο σημείων των Η183Κ και Υ241Η στα ανθρώπινα κύτταρα, αμφότερες συμβάλλουν περαιτέρω στη ματίσματος του ΧΒΡ1 mRNA και σε μια συνολική μεγαλύτερη έκταση αποπτωτικού θανάτου στο μολυσμένο κύτταρο.

Η απόπτωση των κυττάρων που προκαλείται από το HCoV-OC43 έχει επίσης αποδειχθεί ότι προκύπτει λόγω της μιτοχονδριακής μετατόπισης της πρωτεΐνης Χ που σχετίζεται με Bcl-2 (BAX).

Εκτός από τον άμεσο ρόλο του στην πρόκληση της απόκρισης στο στρες ER, το HCoV-OC43 έχει επίσης αποδειχθεί ότι ρυθμίζει προς τα κάτω πάνω από 30 γονίδια που εμπλέκονται στην έμφυτη ανοσοαπόκριση, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν MAP κινάσες, υποδοχείς τύπου διοδίων, ιντερφερόνες, ιντερλευκίνες, και πρωτεΐνες μεταγωγής σήματος.

Έχει να πέσει πολύ κλάμα

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *