Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ (βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ οι εξελίξεις γύρω μας τρέχουν με ασύλληπτες ταχύτητες εμείς βουλιάζουμε καθημερινά στην εσωστρεφή μας μιζέρια, απαρνούμενοι τον ρόλο για τον οποίο μας έταξε η ιστορία και η μοίρα αυτού του τόπου.

Ο Παντοδύναμος χάρισε στους Έλληνες μια από τις πιο προνομιούχες χώρες του κόσμου που τα πλούτη της είναι αμύθητα και μπορούν να κάνουν τους κατοίκους της ευτυχισμένους και ρυθμιστές των παγκοσμίων εξελίξεων.

Ο Παντοδύναμος διάλεξε τους Έλληνες για να τους προσφέρει την Χάρη Του μετά την προδοσία των Ιουδαίων. Με τον Μέγα Αλέξανδρο και με την ευλογημένη γλώσσα τους για να διαδώσουν τον Χριστιανισμό στα πέρατα του κόσμου. Εμείς διδάξαμε την Ορθοδοξία στους Ρώσους και είμαστε οι πνευματικοί πατέρες τους.

Σήμερα όμως αναδείξαμε ηγέτες υποκριτές, ανίκανους, ψεύτες, κλέφτες και μειοδότες, που είναι ταγμένοι να ξεπουλούν για τα τριάκοντα αργύρια όλα αυτά τα ανεκτίμητα δώρα μας. Σήμερα αναδείξαμε ποιμένες που αδίστακτα παραβιάζουν όλους τους κανόνες της Ορθοδοξίας και προωθούν την θρησκευτική αποστασία.

Σήμερα ζούμε τα σημεία των καιρών σε μια προδομένη χώρα.

Σε αυτά που ήρθαν και σε αυτά που θα έρθουν θέλουμε δεν θέλουμε θα πρέπει να επιλέξουμε με ποιον θα είμαστε. Εκεί που ανήκαμε πάντα, ή στον δόμο της απώλειας και του αφανισμού ;

Armageddon. The war will start soon. Prophecy Elder Paisios

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *