ΠΟΣΟ… «ΟΜΟΡΦΑ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ! (βίντεο)

FOTO1Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Την ώρα που η Γερμανίδα καγκελάριος κ Μέρκελ ήταν στο δρόμο από το αεροδρόμιο προς στο κέντρο της πρωτεύουσας της Τσεχίας, Πράγα, ξαφνικά ένα μαύρο 4 × 4 Mercedes προσπάθησε να εμπόδισε την αυτοκινητοπομπή της με επικίνδυνο τρόπο.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Josef Μποτσάν είπε ότι ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές και μόνο η όταν η αστυνομία τον προειδοποίησε ότι επρόκειτο να πυροβολήσει βγήκε από το όχημα του «Ο δράστης έχει τεθεί υπό κράτηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Josef Μποτσάν, σύμφωνα με το Russia Today. «Είναι ύποπτος για απόπειρα εγκλήματος».
FOTO2
Η Τσεχική Δημοκρατία υπήρξε μία από τις χώρες που είναι περισσότερο αντίθετη στις πολιτικές των ανοικτών συνόρων της Μέρκελ. Κατά την άφιξή της στην Πράγα οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν από την πλευρά του δρόμου φωνάζοντας «Μέρκελ Muss Weg», δηλαδή γερμανικά, «Η Μέρκελ πρέπει να φύγει» .
FOTO3
Υπάρχει μια αυξανόμενη οργή και στη Γερμανία εξ αιτίας των αυξανόμενων εγκλημάτων και των βιασμών που διαπράττονται σχεδόν καθημερινά από τις δεκάδες χιλιάδες των μεταναστών που η Μέρκελ άφησε να έρθουν στη χώρα.

Για μια καινούργια Ευρώπη…τουρλού τουρλού!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *