ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο DE GRAAFF ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το Κοινοβούλιο της ΕΕ απαιτεί κυρώσεις εναντίον του Ολλανδού βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το λόγο ότι «οι μουσουλμάνοι θα στρέψουν την Ευρώπη κατευθείαν στον Μεσαίωνα».

 

Ο Κογκολέζος-Ιταλός μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Cecil Kyenge, θέλει κυρώσεις για τον Ολλανδό ευρωβουλευτή Marcel de Graaff. Σύμφωνα με τον κ. Kyenge, ο κ. De Graaff έκανε «ισλαμοφοβικές» δηλώσεις κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Η φωνή της Ευρώπης(Voice of Europe  ), ο De Graaff, μέλος του Ολλανδικού Κόμματος για την Ελευθερία (Geert Wilders), δήλωσε σε μια συζήτηση με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, António Costa, ότι «Άνθρωποι χωρίς μόρφωση από έναν οπισθοδρομικό πολιτισμό ,εννοώντας τους μουσουλμάνους, θα στρέψουν την Ευρώπη απευθείας στον Μεσαίωνα. Και η λέξη Ισλάμ είναι ο ορισμός της ανισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, η πολυγαμία, οι γάμοι των παιδιών σε μικρή ηλικία και οι φόνοι τιμής».

Ο κ. Kyenge ζήτησε κυρώσεις για τον De Graaff, καθώς επεκτείνει την «ισλαμοφοβία και το μίσος εναντίον μουσουλμάνων». «Η ομιλία του βασίζεται σαφώς στην ισλαμοφοβική ρητορική», δήλωσε. Αυτό είναι απαράδεκτη συμπεριφορά για ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «, δήλωσε ο κ. Kyenge. «Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία είναι άμεσες παραβιάσεις των αρχών της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου. Όλοι πρέπει να καταπολεμήσουμε τη μισαλλοδοξία και να βασιστούμε σε ότι παίρνετε δράση.

Ο Ιταλός βουλευτής του Κονγκό ζήτησε από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Tajani να αναστείλει την de Graaff ή να του δώσει μεγάλο πρόστιμο. Μετά την αποστολή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους βουλευτές, 40 βουλευτές υποστήριξαν την πρότασή της.

ΠΟΤΕ μην βγαίνετε ραντεβού με έναν μουσουλμάνο: Μπορεί να σας δολοφονήσει βίαια μπροστά στα παιδιά σας.

Μία 27χρονη Βέλγικη μητέρα δύο παιδιών δολοφονήθηκε με μαχαίρωμα μέχρι θανάτου στο σπίτι της στη βελγική πόλη Herentals. Η γυναίκα, δυστυχώς, είχε μια νέα σχέση με έναν Αφγανό μουσουλμάνο, ο οποίος συνελήφθη αφού έφυγε από τη σκηνή και ήταν σε εξέλιξη.

Ο γείτονας, που ονομάζεται Brend, λέει ότι τα κορίτσια του είπαν ότι «η μητέρα τους βρισκόταν στο πάτωμα σε μια δεξαμενή αίματος». Ο άντρας προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα, αλλά ήρθε πολύ αργά. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εικόνα και την αδυναμία των παιδιών», είπε.

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, ο ύποπτος συνελήφθη στην επαρχία του Λιμβούργου. «Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της και η βία έλαβε χώρα», είπαν. Ο Αφγανός δεν είναι ο πατέρας των παιδιών και η γυναίκα δεν είχε καμία επαφή με τον πρώην σύζυγό της. Τα δύο κορίτσια έχουν τεθεί σε αναδοχή.

Παρακάτω: ‘Καλώς ήρθατε στο Βελγιστάν.’ Το βίντεο CBN σχετικά με τον ισλαμισμό του Βελγίου, με πολλούς να προβλέπουν ότι οι Βρυξέλλες θα έχουν μουσουλμανική πλειοψηφία μέχρι το 2030 και θα είναι η πρωτεύουσα της Ισλαμικής Δημοκρατίας της Ευρώπης.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *