ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ… ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ «ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ» (as said Robert Kennedy)

5/5 (4)

Καλά που υπάρχει και αυτός, για να δούμε επιτέλους σε αυτή την χώρα μια «άσπρη» μέρα με… αρκετό μαύρο και άραχνο και κυρίως αντιχριστιανικό-σατανικό.

Όπως αναφέρεται ειδική αναφορά στην Ελλάδα και το project του ΕΟΤ «GreeceFromHome» έκανε ο ιδρυτής της Microsoft και μεγιστάνας του τεχνολογικού κλάδου, Μπιλ Γκέιτς.

Την πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) «GreeceFromHome»εξήρε ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο αλλαγής της καθημερινής ζωής εν μέσω του κορονοϊού.
«Υπάρχουν κάποια πράγματα, όπως τα επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία αμφιβάλω αν θα ανακάμψουν ποτέ. Εννοώ ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε επαγγελματικά ταξίδια, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα, τα οποία είναι πιθανό να αλλάξουν προς το καλύτερο» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, σε «ζωντανή συνομιλία» που είχε στο LinkedIn.

Στο πλαίσιο αυτό, ο μεγιστάνας του τεχνολογικού κλάδου παρέπεμψε στο project «GreeceFromHome», το οποίο καλεί τους πολίτες όλου του κόσμου να έρθουν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική κουλτούρα, μέσω των ψηφιακών δυνατοτήτων.

«Ας δούμε τον τομέα του τουρισμού. Ο τουριστικός κλάδος είναι σίγουρα ένας από τους κλάδους που έχουν πληγεί περισσότερο. Αλλά ίσως μπορείτε να μάθετε από το #Greecefromhome, μια πρωτοβουλία του ΕΟΤ, σε συνεργασία με την Google» επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, σε άρθρο της ιστοσελίδας «Inc.com».

Ειλικρινά πρέπει να είμαστε πολύ… τυχερή χώρα, αφού μας αγαπάει ο σύγχρονος…«Έξω από δώ»

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *