ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ…ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟ, Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ (Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ιταλία, Ρώμη: Πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται τελικά για να ακινητοποιήσουν έναν Αφρικανό παράνομο μετανάστη ο οποίος ήθελε να ταξιδέψει στο μετρό χωρίς εισητήριο;

Εδώ αναρωτιέται κανείς: Τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις της Ρώμης και γενικότερα της Ιταλίας δεν είναι οπλισμένοι;

Μια θαρραλέα Ιταλίδα γυναίκα διαμαρτύρεται φωνάζοντας σε αδίστακτους λαθρο στο τρένο, λέγοντας τους πως ενώ η ίδια δουλεύει για να πληρώσει εισιτήρια με ποιο δικαίωμα απαιτούν οι ίδιοι να ταξιδεύουν δωρεάν σε συγκοινωνίες κλπ, όπου όλα αυτά είναι με έξοδα μάλιστα των ίδιων των Ιταλών;

Τότε ένας από αυτούς της απαντά θρασύτατα «Σκάσε γυναίκα» και συνεχίζουν αμέριμνα τη διαδρομή τους αγνοώντας τις κραυγές διαμαρτυρίας της γυναίκας αυτής.

Οδηγός λεωφορείου στην Parma της Ιταλίας προσπαθεί να αποτρέψει τους λαθρο να μπουν στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο και δείτε πώς τον αντιμετωπίζουν και τι τον κάνουν.

«Oι μετανάστες φτάνουν στην Ιταλία με δικά μας έξοδα και, πάνω απ ‘όλα μας αποκαλούν και ρατσιστές. Αυτοί είναι οι νέοι πόροι που ο πρόεδρος του χώρου BOLDRINI θέλουν να βάλουν στα σπίτια όλων των Ιταλών, απλά παράλογο», λέει ένας Ιταλός πολίτης.

«Εσάς μετανάστες να σας πάρουν οι πολιτικοί μας, θρησκευτικοί ηγέτες μας κ.α και να σας φιλοξενούσαν στα σπίτια τους. Τα ξενοδοχεία προορίζονται για τους σεισμόπληκτους και όχι στους ανθρώπους που δεν έχουν σεβασμό απέναντι στον ιταλικό λαό», συνεχίζει ο Ιταλός πολίτης.

Στο παρακάτω βίντεο στην Νάπολη της Ιταλίας μπορείτε να δείτε τι κάνουν οι Αφρικανοί λαθρο όταν δεν τους ανοίγει την πόρτα ο οδηγός λεωφορείου.

Αφόρητη πλέον η κατάσταση με λαθρο στην Ιταλία.

Ένα δροσερό μπανάκι στην Fontana Romana.

Δείτε πώς η ρωσική αστυνομία αντιμετωπίζει τους μετανάστες που δεν σέβονται τον Νόμο.

 

Η Ιταλία δεν έχει καμία δυνατότητα να ξαποστείλει παράνομους μετανάστες οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα στη χώρα της. Όπως δείχνουν τα πράγματα, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ο τουρισμός της Ευρώπης αναμένεται να νεκρωθεί μαζί με την ίδια την ήπειρο η οποία όπως φαίνεται θα καταρεύσει το πολύ σε μια δεκαετία.

Ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος κατηγορώντας σφόδρα όσους δεν αποδέχονται τους λαθρό ισχυρίζεται πως «η μέριμνα για την διαφύλαξη της πολιτισμικής ταυτότητας στη Δύση δεν δικαιολογεί την ευρέα αντίσταση στη μαζική μουσουλμανική μετανάστευση». «Να προσέξουμε την δυσανέχεια, την φυλετική διάκριση και την ξενοφοβία που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την ήπειρο», επαναλαμβάνει ο Φραγκίσκος.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *