ΠΟΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» ΜΑΣ ; ΤΩΡΑ ΜΠΥΡΑ ΑΠΟ…ΚΟΛΠΙΚΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ,(βίντεο)

Το τελευταίο επίτευγμα του δυτικού πολιτισμού είναι μι μπύρα που κατασκευάζεται από…κολπικά βακτηρίδια Μάλιστα!

Τι πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις: Το πολωνικό ζυθοποιείο «Το Τάγμα του Γιόνι» „The Order of Yoni» (το Yoni σημαίνει στα χίντι κόλπος) έχει παρουσιάσει μια μπύρα που παρασκευάζεται με τη βοήθεια των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Pub Biała Małpa στην πόλη Katowice. Αυτό το πιο μοναδικό προϊόν του κόσμου είναι κατασκευασμένο από τους κόλπους των όμορφων γυναικών που χρησιμοποιούν βακτήρια γαλακτικού οξέος, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του.

Για την πρώτη μπύρα στον κόσμο του κόλπου, δύο μοντέλα, η Παουλίνα και η Μονίκα, λέγεται ότι έχουν δωρίσει τα βακτηριακά στελέχη τους. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, τα βακτήρια επηρεάζουν τη διαδικασία ζύμωσης και δίνουν στο τελικό προϊόν μια αδιάθετη επίγευση.

«Όταν πίνετε αυτή τη μπύρα, θυμάστε ότι στην αρχή υπήρχε μια όμορφη γυναίκα που μπορεί να πάρει ντους, χορό ή γέλιο τώρα. Τότε αισθάνεστε μια στενή σχέση με αυτή τη γυναίκα «, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ζυθοποιίας Wojciech.

Η μπύρα αυτή με λίγο επιπλέον κόστος κοστίζει λίγο περισσότερο από τις συνηθισμένες ποικιλίες. Ένα μπουκάλι χυμό κριθαριού με κολπικά βακτήρια κοστίζει 25 ζλότι (μόλις κάτω από έξι ευρώ) και είναι τόσο ακριβό όσο ένα μπουκάλι κρασί.

Είναι πολύ ακριβό για μένα «, λέει ο Grzegorz Majewski, ο οποίος ήπιε πρώτα την μπύρα του κόλπου.»Το έκανα από περιέργεια, αλλά δεν νομίζω ότι είναι ένα χτύπημα με τους λάτρεις της μπύρας.»

Προς το παρόν, η ζυθοποιία «Το Τάγμα του Γιόνι» προσφέρει δύο ποικιλίες μπύρας του κόλπου: «Εμφιαλωμένη Λάσπη» και «Εμφιαλωμένο Πάθος», και οι δύο με οκτώ τοις εκατό αλκοόλ. Το «εμφιαλωμένο Lust» μυρίζει σαν μοσχοκάρυδο και θα έπρεπε να έχει παρασκευαστεί με στελέχη βακτηριδίων από τον αιδοίο της Paulina. Για το «Εμφιαλωμένο Πάθος», το οποίο ο κατασκευαστής ονομάζει την κλασσική φωτεινή ποικιλία, η Monika παρείχε τα βακτήρια της.

Ο κατασκευαστής βεβαιώνει ότι τα δύο μοντέλα έχουν υποβληθεί σε γυναικολογική δοκιμή και ταξινομούνται ως υγιή. Δεν χρειάζεται να φοβάστε την ασθένεια όταν πίνετε μπύρα.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *