Πολύ σημαντική ομιλία. Η επιτομή της κατάστασης στην Ελλάδα. Παναγιώτης Τσαγκάρης: Τα Θρησκευτικά στις Θερμοπύλες της ιστορίας τους.(Bίντεο)

5/5 (1)

Σεβαστοί πατέρες, Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Προέρχομαι από μία πύλη εισόδου των μεταναστών στη χώρα μας, το ακριτικό νησί της Λέσβου. Όποιος όμως, ζει εκεί ή έστω επισκεφθεί για λίγο αυτή την περιοχή, εύκολα διαπιστώνει ότι η συντριπτική πλειονοψηφία των κατοίκων της -όπως εξάλλου συμβαίνει και με την πλειονοψηφία των κατοίκων των υπόλοιπων περιοχών που πλήττονται από το ολοένα και διογκούμενο μεταναστευτικό πρόβλημα- οδηγούνται από την εμπειρία τους, στο συμπέρασμα ότι είναι ψευδέστατη, παραπλανητική και προπαγανδιστική η πρόταση ότι είμαστε ή θα γίνουμε πολυπολιτισμική κοινωνία. Όπως απελπισμένα ομολογούν, οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, η ορθή διατύπωση είναι ότι μάλλον οδεύουμε, προς την πραγμάτωση του τελικού σκοπού ενός σχεδίου που θέλει τη δημιουργία μιας κοινωνίας και μιας χώρας μη ορθόδοξα χριστιανικής και ουσιαστικά μη δημοκρατικής.

Τσαγκάρης Παν.: Τα Θρησκευτικὰ στις Θερμοπύλες της ιστορίας τους, 9/2/020

Μάλιστα, έντρομοι οι κάτοικοι της παραμεθορίου, διαπιστώνουν ότι και οι πόλεμοι σε όλο τον πλανήτη, ολότελα να σταματήσουν, οι μεταναστευτικές ροές δεν πρόκειται να σταματήσουν διότι, εφευρέθηκε νέα αιτία μετανάστευσης, η κλιματική αλλαγή! Ο ΟΗΕ ήδη, προειδοποιεί ότι  «ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί για εκατομμύρια κλιματικούς πρόσφυγες»![1] Ακόμη και η Γερμανία δια στόματος του υπουργού Εσωτερικών της Χορστ Ζεεχόφερ κρούει τον κώδωνα για τον κίνδυνο ανεξέλεγκτης μετανάστευσης στην ΕΕ και προειδοποιεί λέγοντας ότι «τα σύνορα (της Γερμανίας), θα γίνουν πύλη εισβολής για ανθρώπους που επιδιώκουν κάτι άλλο από το να τύχουν προστασίας.»[2] Κάποιοι ήδη μιλάνε για 250 εκατομμύρια νέων μεταναστών που θα προστεθούν στα 750 εκατομμύρια των Ευρωπαίων πολιτών![3] Άραγε, τι συμβαίνει και τι θα συμβεί τελικά;

Για να επιστρέψουμε στα καθ΄ ημάς, οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών που κατά κύριο λόγο πλήττονται από τις μεταναστευτικές ροές, πιστεύουν ότι εκ των πραγμάτων, είναι απόλυτα εφικτός ο στόχος να μετατραπούμε ταχύτατα, καταρχήν σε μια διπολιτισμική – χριστιανομουσουλμανική κοινωνία και έπειτα, σε μια κυριολεκτικά, αμιγώς ισλαμική χώρα. Ο στόχος αυτό υπηρετείται άριστα, διαμέσου των αθρόων λαθρομεταναστευτικών κυμάτων που ανεξέλεγκτα διοχετεύονται, κατά μια άλλη ανάγνωση, εισβάλλουν στην Ελλάδα, με απώτερο σκοπό την αντικατάσταση των γηγενών πληθυσμών ή όπως διαφορετικά καταγγέλλεται, διαμέσου του αθόρυβου ειρηνικού εποικισμού της χώρας(σημειωτέον ότι ο εποικισμός απαγορεύεται από το διεθνές δίκαιο και το Σύνταγμά μας), καθόσον μάλιστα, το 90% των εισερχόμενων μεταναστών είναι νεαροί άρρενες ισλαμιστές και όσοι εξ  αυτών είναι έγγαμοι, είναι ταυτόχρονα πολύτεκνοι ή  υπερπολύτεκνοι.

Συνέχεια εδώ

http://scripta—manent.blogspot.com/2020/02/blog-post_77.html

Η φωνή τής ψυχής τής κόρης, πρός τον Ήρωα Πατέρα της, Δοικητή Ταγματάρχη Γεώργιου Κατσάνη που έπεσε στήν Κύπρο γιά νά τήν υπερασπιστεί από τούς Τούρκους εισβολείς.. Αγιοτόκος Ελλάς θά γεννάς πάντοτε Ήρωες..

Η περήφανη Ελληνίδα Λίνα Κατσάνη μιλά στην 33η Μοίρα Καταδρομών για τον πατέρα της

http://scripta—manent.blogspot.com/-

Η Γερμανία, «ανησυχεί» για νέα αύξηση των προσφυγικών ροών από τη Συρία… ενώ το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Ακόμη μεγαλύτερες προσφυγικές ροές  από τη Συρία», αναμένει ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας, εάν η Μόσχα δεν ασκήσει την επιρροή της στην συριακή κυβέρνηση, προκειμένου να σταματήσουν οι εχθροπραξίες.

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ … ΡΟΕΣ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ… 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΣΤΕΣ, ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ… 

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

attikanea.blogspot.com

Πηγή: AP / DPA / Sven Hoppe

«Ακόμη μεγαλύτερες προσφυγικές ροές από τη Συρία», αναμένει ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας, εάν η Μόσχα δεν ασκήσει την επιρροή της στην συριακή κυβέρνηση, προκειμένου να σταματήσουν οι εχθροπραξίες.

Μετά τις συναντήσεις του με τον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ και τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο περιθώριο της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, ο κ. Μάας δήλωσε ότι φοβάται πολύ πως θα υπάρξει νέα ανθρωπιστική καταστροφή στο Ιντλίμπ, εάν δεν τερματιστούν οι μάχες που μαίνονται στην περιοχή και προειδοποίησε για νέο προσφυγικό κύμα, «κάτι που δεν πιστεύω ότι δεν είναι προς το συμφέρον κανενός», όπως είπε.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, Αναφερόμενος περαιτέρω στον ρόλο της Ρωσίας, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για προσπάθεια της Μόσχας να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις κρίσεις στη Συρία, στην Λιβύη και στην Ουκρανία, την ώρα που η αμερικανική κυβέρνηση δείχνει ότι δεν επιθυμεί να αναμιχθεί ενεργά στην επίλυση αυτών των διενέξεων, και «η Ευρώπη κλείνει τα μάτια της».

Σύμφωνα με τον κ. Μάας, η στάση των ΗΠΑ δημιουργεί ένα κενό, το οποίο θα καλύψουν η Ρωσία, η Τουρκία ή ακόμη και το Ιράν.

«Η Ευρώπη πρέπει να εμφανιστεί ισχυρότερη», τόνισε ο υπουργός και αναφέρθηκε στην δημιουργία ευρωπαϊκών δυνάμεων άμυνας και ασφάλειας, ως ισχυρού πυλώνα του ΝΑΤΟ.

«Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την πρόταση του Εμανουέλ Μακρόν και να ξεκινήσουμε έναν στρατηγικό διάλογο για το θέμα», είπε σχετικά και υπογράμμισε ότι η Γερμανία είναι έτοιμη να αναλάβει ακόμη και στρατιωτικές ευθύνες, αρκεί αυτές να συνοδεύονται από πολιτικά μέτρα.

Ο κ. Τσαβούσογλου από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι μια τουρκική αντιπροσωπεία θα μεταβεί την Δευτέρα στην Μόσχα για συνομιλίες, αλλά τόνισε ότι η Άγκυρα δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί τις στρατιωτικές επιθέσεις του συριακού καθεστώτος στην Ιντλίμπ και εάν οι διπλωματικές προσπάθειες δεν αποδώσουν, τότε «θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα».

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *