ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ(Βίντεο)

2/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο ωραιοποιημένος θεσμός του πολυπολιτισμικού σχολείου που τώρα κάποιοι φωστήρες θέλουν να εφαρμόσουν και στην Ελλάδα, έχει από χρόνια εφαρμοστεί στην Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και μιλάμε για σχολεία της τελευταίας δεκαετίας όπου οι μουσουλμάνοι έχουν ενσκήψει κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Χρήσιμο είναι να δούμε μέσα από τα παρακάτω βίντεο τα «καταπληκτικά» αποτελέσματα αυτού του θεσμού.

MUSLIMS IN (BERLIN) GERMANY : School Rioting & Welfare

Germanophobia – German Teachers Beaten By Immigrant StudentsDemocratic Right Movement.

Christof (14) von Mitschüler verprügelt

Έτσι περιποιούνται τα αγρίμια από Αφρική τις γυναίκες στην Ευρώπη

Schwarzer verprügelt deutsche Frau auf offener Straße

Flüchtlinge schlagen zu

Arabische Migranten attackieren Menschen im Zug

Αυτές  οι σκηνές θα γίνουν καθημερινότητα και σε εμάς

Asylanten schlagen Polizei zusammen und drohen das Kind umzubringen

Αυτές είναι οι σκηνές που θα σας περιμένουν

(Ab 18) Neulich im MC FIT – Migrant wird aggressiv und will «Sidekicken».

Paris 2018: Halbnackter Afrikaner verprügelt Frau

«Was packst du nicht du Kahba oida»

Αστυνομία: αυτά σας περιμένουν μην ξεγελάστε οι πολιτικοί τρίβουν τα χέρια τους όταν εσείς θα κινδυνεύετε με την ζωή σας

Amateurvideo aus Paris: Angriff auf Polizisten

Asylanten schlagen Polizei zusammen und drohen das Kind umzubringen

Deutschland 2016 – Aggressive «Flüchtlinge» | RocoNews24

Αυτά  σε λίγο και στην χώρα μας

Arab African Refugee Robs and Brutally Beats an Italian Woman

Europe is Doomed. Don’t believe it? Look at Germany (Not suitable for most advertisers)

Migranten schlagen einen Weißen in Nizza tot

Φαγητά για λαθρο τα πληρώνουν τα κορόϊδα οι Ευρωπαίοι

Das Essen, das wir mit unserem Geld für Migranten zur Verfügung stellen

Καθημερινότητα στην Γερμανία

Asylanten schlagen Passanten mit Gürtel

DFU PARODY SONG: Muslims in London (Werewolves in London)

Silvester in Köln: Migranten schlagen auf Deutsche ein!

Έτσι συμπεριφερόμαστε με γυναίκες

Weltkrieg 3 – Flüchtlinge gehen so mit unseren Frauen in Deutschland um – SPD & CDU Politiker

Τους αστυνομικούς πλέον  δεν τους φοβούνται, τους κοροϊδεύουν

German police officers get attacked by migrants

Στο επόμενο βίντεο το μέλλον των δασκάλων μας από λαθρο τους αξίζει ειδικά αυτοί που υποστηρίζουν τους λαθρο

Migranten demütigen und schlagen Lehrer !!!

Αυτές οι σκηνές σύντομα και στις γειτονίες σας

Essen: Araber Clan verprügelt Jugendlichen, weil er die falsche Frau traf

Αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν τους λαθρο  τους ευχόμαστε ….

migranten mob

Την λήστεψαν και την ξυλοκόπησαν

Stuttgart: Bosnier schlagen 78-jähriger Oma über 50 Mal das Gesicht grün und blau

«ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ» ΡΕ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ»! ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!

Ρε… «εθνικόφρονες» της Νουδούλας, τι… κηδείες σας κάνει ο Κούλης! Εκεί που αρχίζετε τα… «ρατσιστικά» για τα δήθεν «κλειστά κέντρα κράτησης» (τα οποία θα είναι… ανοιχτά), για την «καλύτερη φύλαξη των συνόρων» και τα λοιπά, σας ρίχνει… κατραπακιά και σας χαλάει την προπαγάνδα!

Την φροντίδα, λοιπόν, των λεγόμενων «ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων» (ή καλύτερα όσων δηλώνουν ανήλικοι…) ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος ο Κούλης με παρέμβασή του!

Έτσι, σύμφωνα με το μεγαλεπήβολο κυβερνητικό πρόγραμμα «Κανένα παιδί μόνο», δήλωσε ότι: «Όλες οι σχετικές αρμοδιότητες μεταφέρονται στο γραφείο του πρωθυπουργού. Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη». 

Και για πρώτη δόση, υποσχέθηκε ότι «ταχύτατα θα συγκροτηθούν δομές φιλοξενίας για τα 4.000 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που σήμερα βιώνουν άθλιες συνθήκες. Η κάθε δομή θα στεγάζει μικρές ομάδες, που θα τρέφονται και θα ζουν όπως απαιτεί η τρυφερή ηλικία τους. Με τη βοήθεια δασκάλων, γιατρών και ψυχολόγων και με τη θαλπωρή που, δυστυχώς, δεν έχουν από τους γονείς τους».

Για τα Ελληνόπουλα δεν προβλέπει τίποτα το πρόγραμμα του… «εθνικόφρονος» Κούλη, Ούτε καν δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών, για να ξενιτευτούν μόλις τελειώνουν το σχολείο και δε βρίσκουν πουθενά δουλειά στην Ελλάδα της… ανάπτυξης!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»… ΠΡΟΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ «ΦΑΣΙΣΤΑ»

Ως γνωστόν, με προσωπική παρέμβαση του Κούλη Μητσοτάκη, που πήρε την υπόθεση πάνω του, νέα Εθνική Συντονίστρια για τα λεγόμενα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» ορίστηκε η Ειρήνη Αγαπηδάκη. Η οποία –λέει- πως έγινε γνωστή από τις δημοσιεύσεις της στο facebook, γι’ αυτό προτιμήθηκε. Καλό παραμύθι για τους αφελείς!

Η λεγάμενη ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, ούτε διαλέχτηκε από το «σωρό». Τυγχάνει Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει σε fund, ιδιοκτησίας του Τζορτζ Σόρος! 

Ιδού κι ένα μικρό μόνο δείγμα από την αρθρογραφία της, από το οποίο προκύπτει ότι πρόκειται για «αλληλέγγυα». Σε άρθρο της υπό τον τίτλο «Θάρρος ή Αλήθεια;», δηλώνει ότι προτιμά για το μέλλον (όταν τα «προσφυγάκια» θα γίνουν… Ελληνάκια και θα αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου) έναν… μουσουλμάνο για πρωθυπουργό, παρά έναν «φασίστα»:  

«Θα μου πείτε καλά όλα αυτά. Αλλά αν μείνουν στην Ελλάδα όλοι αυτοί, δεν θα φτάσουν να γίνουν Έλληνες πολίτες; Ναι. Δε θα φτάσουν να ψηφίζουν στο μέλλον; Ναι. Να βρεθούμε δηλαδή με μουσουλμάνο πρωθυπουργό κάποια στιγμή; Να το αντιστρέψω: να γίνουμε δηλαδή ακραίοι; Να ψηφίσουμε στο μέλλον ένα νέο κόμμα που θα υπόσχεται να θεσμοθετήσει την οπλοφορία και την οπλοχρησία για κάθε πολίτη για λόγους αυτοπροστασίας και φωνάζει «θάνατος στους ξένους»; Να βρεθούμε με φασίστα πρωθυπουργό που θα σπάει στο ξύλο όποιον διαφωνεί μαζί του; Να αναστήσουμε το ΕΑΤ-ΕΣΑ; Να γυρίσουμε δεκαετίες πίσω;».

Στελέχη και ψηφοφόροι της Νουδούλας, «εθνικόφρονες» και μη, να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε! Και σκασμός από δω και πέρα για ότι συμβεί! Είστε οι τελευταίοι που δικαιούστε να μιλάτε σε τούτη τη χώρα!  

ethnikismos.net

Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ «1821»!!!

Επιβάλλεται ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες Εθνικιστές με ένα νέο “Κρυφό Σχολειό” να τιμήσουμε τους Ήρωες της Επαναστάσεως του Γένους    

Η “Επιτροπή 2021”, που έχει αναλάβει με εντολή Μητσοτάκη να οργανώσει τον εορτασμό των διακοσίων χρόνων από την Εθνική Επανάσταση του 1821, σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας “δημοκρατία” έχει σκοπό να καλέσει στους εορτασμούς και… Τούρκους!!! 

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στο θέμα και έχουμε τονίσει ότι στην ουσία θα προσβληθεί βάναυσα η Τιμή στο “1821” από τις φιέστες που ετοιμάζει η εν λόγω επιτροπή με επικεφαλής την Γιάννα Αγγελοπούλου. Η Επιτροπή είναι διατεθειμένη, σύμφωνα με πληροφορίες, να προσκαλέσει στις “φιέστες” για το 1821 και Τούρκους μέσα στα πλαίσια όπως δήλωσαν μέλη της ενός ενεργού διαλόγου και μίας πολύπλευρης αντιμετώπισης της Επετείου!

Ασφαλώς και για τα όσα συμβαίνουν ευθύνη φέρει η φιλελεύθερη κυβέρνηση της Ν.Δ., που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι μπορούν θαυμάσια και είναι εξ ίσου εθνομηδενιστές με τους μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι. 

Δεν είναι τυχαίο ότι μέλος της Επιτροπής είναι και ο καθηγητής Μαρκ Μαζάουερ, που δεν έχει ουδεμία σχέση με την Ελλάδα και ο οποίος στα βιβλία του νοσταλγεί την περίοδο που στην Ελληνική Θεσσαλονίκη ζούσαν και πολλοί Οθωμανοί και Εβραίοι…! 

Με δυο λόγια, θα κτυπηθεί βάναυσα το πνεύμα του 1821 με όσα θα γίνουν το 2021 και επιβάλλεται εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές με ένα νέο κρυφό σχολειό να τιμήσουμε τους Ήρωες της Επαναστάσεως του Γένους.«Ασυνόδευτα λαθρομεταναστόπουλα».. Μην ξεχάσετε να τους αλλάξετε και τις πάνες τους…

Με δυο λόγια, θα κτυπηθεί βάναυσα το πνεύμα του 1821 με όσα θα γίνουν το 2021 και επιβάλλεται εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές με ένα νέο κρυφό σχολειό να τιμήσουμε τους Ήρωες της Επαναστάσεως του Γένους.«Ασυνόδευτα λαθρομεταναστόπουλα».. Μην ξεχάσετε να τους αλλάξετε και τις πάνες τους…

ΝΑ ΠΏΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ, ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΙΦΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!
500-1000-2000 ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ! ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ …
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ … ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ .. ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ …
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ, Η ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ …ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΟ … ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ «ΓΛΥΤΩΣΕΙ», … Η ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ … Η … ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ … πηγή

Αυτοί οι νέοι «σωτήρες» θα στραφούν εναντίον των Αφεντικών που υπηρέτησαν πιστά σε όλη τους της ζωή;;; Αυτοί οι άνθρωποι, ασύστολα και κυνικά, φορούν τη μάσκα του «υπέρ-πατριώτη» και του «εθνο-σωτήρα».

 Όταν ένα «κακό» φτάσει στα όρια του ιστορικού δράματος ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ οι εφεδρείες του, τα πολιτικά αναχώματα της Λαϊκής ΟΡΓΗΣ, αυτά που θα «κλειδώσουν» την ΟΡΓΗ στα καλούπια του συστήματος…

ΚΑΙ εδώ, με τις καθεστωτικές «προσωπικότητες» που ξύπνησαν τώρα που αρχίζει να ξεχειλίζει η λαϊκή ΟΡΓΗ, επιχειρείται η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ πολιτικού αναχώματος…

Ο πυρήνας αυτής της «Κίνησης των Προσωπικοτήτων» (στρατιωτικοί, πρέσβεις και CIA) έχει υπηρετήσει το καθεστώς και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ τις κυβερνήσεις των Μνημονίων, δηλαδή τις κυβερνήσεις που εκτελούσαν τις ΕΝΤΟΛΕΣ, της ΕΕ, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ: τα «συμβόλαια Θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας… 

Συνέχεια εδώ

https://attikanea.blogspot.com/2019/11/blog-post_151.html

S.O.S….S.O.S……S.O.S ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA ( ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ….. ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΖΙΣΤΩΝ….

Τι είναι το σχέδιο αυτό και σε τι αποσκοπεί. 

 Όμως υπάρχει πλέον και ένα άλλο σημαντικό ερώτημα. 


Κινδυνεύει με κατάρρευση το εγχείρημα, εξαιτίας των γεωπολιτικών συνθηκών στην περιοχή μας ; Κάποιοι, έχουν μέσα τους ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, και φώναζαν.. κι ενημέρωναν…

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ;;;
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ;;; 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ποιο το σχέδιο “Μπουλγκράβια”; 

Γιατί θέλουν να αυτονομήσουν την Θεσσαλονίκη; Ποιος ο ρόλος του ΝΑΤΟ ; 


Πως εμπλέκονται Σκόπια και Βουλγαρία ; 


Ποιο το εμπόδιο που έβαλε ο Καραμανλής στο σχέδιο ; 


Ερωτήματα πολλά που γυρεύουν απαντήσεις. Καταρχάς το σημαντικότερο. 


Τι είναι το σχέδιο αυτό και σε τι αποσκοπεί. 


 Όμως υπάρχει πλέον και ένα άλλο σημαντικό ερώτημα. 


Κινδυνεύει με κατάρρευση το εγχείρημα, εξαιτίας των γεωπολιτικών συνθηκών στην περιοχή μας ; 

Συνέχεια εδώ, δείτε και όλα τα βίντεο

https://attikanea.blogspot.com/2019/11/sossossos-bulgravia.html

«Οι Ευρωπαίοι πρέπει να γίνουν νεγροειδείς μιγάδες».

Μια εις βάθος ρατσιστική περιγραφή, του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για την δημιουργία της ιδέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του κόμη Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi. Είναι παρμένο από το βιβλίο του «Πρακτικός Ιδεαλισμός» που δείχνει την ρατσιστική ιδεολογία της Εβραϊκής υπεροχής και καλεί για την εξαφάνιση των ντόπιων Ευρωπαϊκών φυλών, του κόμη Richard N. Coudenhove Kalergi που εκδόθηκε στην Βιέννη το 1925. Θαυμάστε τον !!!

Συνέχεια εδώ

https://terrapapers.com/praktikos-idealismos-tou-komi-coudenhove-kalergi/

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *