Πολιτειακή – Ανωμαλία :Τα γεγονότα των Προφητειών ξεκίνησαν…ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! ΧΑΡΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.(Βίντεο)

5/5 (10)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Να δώσουμε προτεραιότητα στην πνευματική μας ετοιμότητα, το να είμαστε δηλ. συνειδητοί Χριστιανοί, που έχουν επίγνωση και πείρα της δύναμης του Χριστού που δρα Μυστηριακά μέσα στην Εκκλησία, και να αντλούμε δωρεάν δύναμη από εκεί, γιατί διαρκώς τα πράγματα θα δυσκολεύουν. Διότι όπως είπε ο Κ. Ιησούς Χριστός, έτσι συμβαίνει στους αληθινά πιστούς της Εκκλησίας Του: «εάν έχετε πίστη σαν κόκκο σιναπιού, θα πείτε στο όρος αυτό, να μεταβείς από εδώ εκεί, και θα μεταβεί, και τίποτα δεν θα σας είναι αδύνατο». Το θέμα λοιπόν είναι να μην χάσουμε την πίστη μας, από αμέλεια στην πνευματική μας ζωή, και με την επίδειξη παραπλανητικών δυνάμεων από τη μεριά των απίστων, ή εκφοβισμού (η τρόμο-φοβία είναι της μόδας)… Και να μην έχουμε άγνοια όπως οι άπιστοι ή αιρετικοί ελπίζοντας κυρίως στα έργα μας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προχωράει σε πλήρη ηλεκτρονική διακυβέρνηση! «eGovernment and eBusiness to function to their full potential»! Δηλ. για να φτάσουν στο πλήρες δυναμικό τους η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και επιχειρηματικότητα, πρέπει η ταυτοποίηση των ατόμων να μην γίνεται με υπογραφές στο χαρτί και σφραγίδες, αλλά όλα να είναι ηλεκτρονικά.

IΝΔΙΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

Θέμα ημερών είναι η προκήρυξη για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων κατά τις τεχνικές προδιαγραφές και τα πρότυπα χωρών της ΕΕ που αξιοποιούν τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γερμανική εφημερίδα και αναδημοσιεύει η Deutsche Welle, η Κομισιόν επιθυμεί οι ταυτότητες σε όλες τις χώρες-μέλη της ΕΕ να περιέχουν υποχρεωτικά ένα ψηφιοποιημένο δακτυλικό αποτύπωμα, καθώς και επιπλέον βιομετρικά στοιχεία των κατόχων. Στη Γερμανία οι ταυτότητες περιλαμβάνουν ήδη ψηφιοποιημένα δακτυλικά αποτυπώματα, ωστόσο μόνο όταν οι πολίτες το επιθυμούν.

Περισσότερη ασφάλεια σε καιρό μόνιμης τρομοκρατικής απειλής, είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ΕΕ. Εδώ και πάνω από δύο χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταθέτει προτάσεις για τη δημιουργία μιας «Ασφαλούς Ένωσης» με στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό εν δυνάμει δραστών πολύ πριν πραγματοποιηθούν τρομοκρατικές ενέργειες.

Οι Ευρωπαίοι μπορούν να αισθάνονται πλέον πιο ασφαλείς λόγω των αυξημένων αρμοδιοτήτων των αρχών ασφαλείας, της στενότερης συνεργασίας μεταξύ εθνικών υπηρεσιών, της καλύτερης δικτύωσης των βάσεων δεδομένων και των εντατικών ελέγχων στο διαδίκτυο.

Οι εξελίξεις στο κοντινό μέλλον μας θα είναι τρομακτικές…. Το σχέδιο της Νέα Τάξης Πραγμάτων για την υποδούλωση των λαών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και προχωράει πιο γοργά από ποτέ… Και αφού οι Παγκοσμιοποιητές, μέσω των πρόθυμων ντόπιων πολιτικών και κυβερνήσεων, κατάφεραν να μας φυλακίσουν οικονομικά, τώρα ετοιμάζονται να μας περάσουν και τα ηλεκτρονικά δεσμά. Για τα οποία όποιος απλός άνθρωπος έκανε κουβέντα τα προηγούμενα χρόνια, κατηγορούνταν ως ανόητος, τρελός, γραφικός και υπερασπιστής των θεωριών συνωμοσίας… Να όμως λοιπόν που επιβεβαιώνονται αυτές οι θεωρίες και όχι τα δικά τους ψεύτικα μεγάλα λόγια (τα οποία συνεχίζονται απροκάλυπτα…)

Το τσιπάκι RFID είναι προ των πυλών και έτοιμο να εισχωρήσει στο σώμα του ανθρώπου και ολοκληρώσει την σκλαβιά του, αν και επίσημα αναφέρεται πως η χρησιμότητα του είναι διαφορετική (ναι σας πιστέψαμε…). Και στο πλαίσιο της προώθησης του στην ευρεία μάζα τοποθετήθηκε από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο πάπας Francis, ο οποίος υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα.

Η Νέα τάξη προωθεί με έξυπνο τρόπο το εμφύτευμα. Και με την έλευση προϊόντων όπως το Google Glass , η δημιουργία “ανθρώπων μηχανών” ζυγώνει κάθε μέρα . Η ευρεία εμφύτευση του τσιπ RFID σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη , θα είναι ένα τεράστιο και ιστορικό άλμα για την ανθρωπότητα, προπαγανδίζουν μεγάλα ΜΜΕ ανά τον κόσμο.

Στην Ελλάδα ήδη… τρέχουν οι εξελίξεις. Μερικά παραδείγματα
ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ + ΕΘΝΙΚΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ = ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ……

Τέλος στις ουρές για τη θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας με το σύστημα «Ατλας»…
Το σύστημα αποτελεί τα ψηφιακά ασφαλιστικά βιογραφικά όλων των πολιτών και θα διατηρεί το ασφαλιστικό ιστορικό όλων των εργαζομένων και αυτοπασχολούμενων της χώρας. Καταργούνται όλα τα βιβλιάρια ασθενείας, όπως τα γνωρίζαμε μέχρι τώρα καθώς το υπουργείο μπορεί να γνωρίζει σε real time την ασφαλιστική ικανότητα όλων των ασφαλισμένων αλλά και των μελών των οικογενειών τους (έμμεσα ασφαλισμένοι). Και διατίθεται για πρώτη φορά πλήρες εθνικό μητρώο ασφαλισμένων και δικαιούχων παροχών περίθαλψης.

Κι όμως, γνωρίζουμε γι’ αυτή την κατάσταση αφού έρχονται να γίνουν πραγματικά, όσα όλα είχε αναφέρει ο ίδιος ο Θεός στην αποκάλυψη του Ιωάννη…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

16) Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών’

17) και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.

18) Εδώ είναι η σοφία’ όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου’ διότι είναι αριθμός ανθρώπου’ και ο αριθμός αυτού είναι χξστ’.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ: «ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…»

 

 

Και τρίτος άγγελος ηκολούθησεν αυτούς λέγων μετά φωνής μεγάλης, Όστις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού, και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί της χειρός αυτού,

10)Και αυτός θέλει πίει εκ του οίνου του θυμού του Θεού, του κεκερασμένου ακράτου εν τω ποτηρίω της οργής αυτού και θέλει βασανισθή με πύρ και θείον ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του Αρνίου.

11)Και ο καπνός του βασανισμού αυτών αναβαίνει εις αιώνας αιώνων’ και δεν έχουσιν ανάπαυσιν ημέραν και νύκτα όσοι προσκυνούσι το θηρίον και την εικόνα αυτού, και όστις λαμβάνει το χάραγμα του ονόματος αυτού.

12)Εδώ είναι η υπομονή των αγίων’ εδώ οι φυλάττοντες τας εντολάς του Θεού και την πίστιν του Ιησού. …

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

 

Αυτά που λίγοι πρόσεξαν στο χθεσινό διάγγελμα του Α.Τσίπρα

 

 

Γεγονότα Προφητειών Πεντηκοστής 2018 – Συλλαλητήρια Μακεδονίας

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ CC)

https://myhiton.com/video/cconline_videoSu8fJeIFVCY

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ

https://myhiton.com/video/online_videoBBdrk13_ocE

ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ

Πολιτειακή – Ανωμαλία :Τα γεγονότα των Προφητειών ξεκίνησαν…ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!

Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες✌️🇬🇷 ΦΩΝΗ Λαού Οργή ΘΕΟΥ

https://myhiton.com/video/online_videoDJaCYCT1X0g

«ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΗΝ «ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ – ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ-ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666″ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ» ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ 666 ΩΣ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ…

Δείτε πού κατάντησε η πάλαι ποτέ μεγάλη, ένδοξη, ηρωϊκή και αθάνατη Ελλάς!
Γιατί άραγε;
Γιατί προδώσαμε την Πίστη μας!
Γιατί ξεχάσαμε τον Θεό!
Γιατί φύγαμε μακριά Του!
Γιατί δεν τηρούμε το θέλημά Του!
Γιατί αμαρτάνουμε καθημερινά και δεν μετανοούμε! Μικροί και μεγάλοι. Άνδρες και γυναίκες. Κληρικοί, Μοναχοί και λαϊκοί!
Ο Θεός μας «εγκατέλειψε» και έφυγε ΜΑΚΡΙΑ, αφού πρώτοι εμείς τον εγκαταλείψαμε και φύγαμε μακριά Του, για να ζήσουμε με τα ξυλοκέρατα της «γνώσης», της ψεύτικης ηδονής και της «γλυκιάς» αμαρτίας.
Το αποτέλεσμα; Είναι ορατό και εμφανέστατο πλέον σε όλους!
Διαλύθηκε η Οικογένεια, η Παιδεία, η Κοινωνία, η Εκκλησία, η Πατρίδα μας, η Γη, το Σύμπαν ολόκληρο. Ακόμα και η Φύση έχει τρελαθεί. Τίποτε δεν πάει καλά. Όλα, δυστυχώς, πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο! Έχουν διαλυθεί τα πάντα. Έχουν έλθει τα πάνω κάτω. Επικρατεί ΧΑΟΣ παντού!
Η ταπεινότης μου δεν πρόκειται για κανένα λόγο, παρόλο το μεγάλο κόστος, να σας χαϊδέψει τα αυτιά και να σας πει ότι την φετινή χρονιά «ΟΛΑ θα πάνε καλύτερα», ότι «έχει ο Θεός» και ότι κάτι θα γίνει και θα αλλάξουν τα πράγματα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
Αντιθέτως! ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!

Δυστυχώς ΕΡΧΕΤΑΙ σύντομα η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ και η ΟΡΓΗ του ΘΕΟΥ!
Πολλά και μεγάλα ΚΑΚΑ, θα μας βρούνε και εφέτος, εξ αιτίας των πολλών και μεγάλων μας αμαρτιών, αλλά και της αμετανοησίας μας. Δυστυχώς!

Όσοι προλάβουν και μετανοήσουν, ΙΣΩΣ την γλυτώσουν. Οι υπόλοιποι θα τιμωρηθούν αυστηρά και εδώ σ΄αυτή την ζωή, αλλά σύντομα και στην άλλη, την ΑΙΩΝΙΑ.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, αγαπητοί μου αδελφοί. Όσοι θέλησαν να παίξουν μαζί Του, το πλήρωσαν πολύ ακριβά. Παραδείγματα αμέτρητα.
Το κήρυγμα της Μετανοίας του Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου του μεγάλου αυτού Προφήτου, είναι ΕΠΙΚΑΙΡΟ όσο ποτέ άλλοτε:
«Μετανοείτε ήγγικε γαρ η βασιλεία των ουρανών».

Μετάνοια, αληθινή, ουσιαστική, πραγματική, με συντριβή και δάκρυα, μήπως και μας λυπηθεί ο Θεός και μας βοηθήσει. Μήπως μας προστατεύσει και μας λυτρώσει τον καθένα μας προσωπικά, όπως έπραξε με τον Νώε, τον Λώτ, τον Δανιήλ, τους τρείς Παίδας εν καμίνω. Αλλά και όπως έπραττε πάντοτε με όλους τους αγίους, τους δικαίους, τους ενάρετους και ιδικούς Του ανθρώπους στις δύσκολες στιγμές και περιπτώσεις.

«Και αρχαίου κόσμου ουκ εφείσατο, αλλά όγδοον Νώε δικαιοσύνης κήρυκα εφύλαξε, κατακλυσμόν κόσμω ασεβών επάξας, και πόλεις Σοδόμων και Γομόρρας τεφρώσας καταστροφή κατέκρινεν, υπόδειγμα μελλόντων ασεβείν τεθεικώς, 7 και δίκαιον Λωτ καταπονούμενον υπό της των αθέσμων εν ασελγεία αναστροφής ερρύσατο».

Ας προσευχηθούμε λοιπόν, με μεγάλη συντριβή και πολλά δάκρυα και ας κραυγάσουμε όπως ο Προφήτης Δανιήλ και οι τρείς Παίδες εν Καμίνω:

ΚΥΡΙΕ «ημάρτομεν, ηδικήσαμεν, ηνομήσαμεν και απέστημεν και εξεκλίναμεν από των εντολών σου και από των κριμάτων σου… και ουκ ηκούσαμεν, ουδέ συνετηρήσαμεν ουδέ εποιήσαμεν καθώς ενετείλω ημίν, ίνα ευ ημίν γένηται. και πάντα, όσα επήγαγες ημίν και πάντα όσα εποίησας ημίν, εν αληθινή κρίσει εποίησας και παρέδωκας ημάς εις χείρας εχθρών ανόμων, εχθίστων αποστατών, και βασιλεί αδίκω και πονηροτάτω παρά πάσαν την γην», [14] μήπως έτσι και ελκύσουμε το έλεος και την ευσπλαγχνία του Θεού, τουλάχιστον για έναν έκαστον εξ ημών.

«Το Θηρίο της Αποκάλυψης Ετοιμάζεται»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ! Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα Έρχονται εξελίξεις

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *