ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ; Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ(Βίντεο)

4.9/5 (10)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ιταλία: παράνομος 23χρονος Νιγηριανός επισκέπτης της συνομοσπονδίας Caritas, στην πόλη Cremona της Ιταλίας λιθοβόλησε αμάξια με πέτρες για τον εξής λόγο, ότι κανένας δεν ήθελε να τον πάρει ως αναβάτη στο αμάξι του.

Γερμανία: Η τράπεζα τροφίμων στην πόλη Έσσεν δεν διανέμει πλέον φαγητό στους μετανάστες. Ο λόγος: Πολλοί ηλικιωμένοι Γερμανοί εκτοπίστηκαν, από σχεδόν 75% μεταναστών που έρχονται. Οι παλιοί συνταξιούχοι χτυπήθηκαν στο έδαφος όταν άνοιξε η τράπεζα τροφίμων! Η λαθρο φοβίζουν τους άπορους Γερμανούς και τους κάνουν να μην τολμούν να ζητάνε τρόφιμα από εκεί.

Παρακάτω μουσουλμάνοι σε τράπεζα τροφίμων στο Καλαί της Γαλλίας:

Ούτως η άλλως η Γαλλία έπεσε στα χέρια των λαθρο ήδη.

 

O Dirk Müller οικονομολόγος: όσο πέφτουν τα ψίχουλα από το τραπέζι των πολιτικών και όσο χαζεύουμε τον λαό με τα γυμνά στις εφημερίδες και τους δίνουμε το ποδόσφαιρο να διασκεδάζουν τόσο δεν θα αντιδρούν και θα τους χειραγωγούμε όπως θέλουμε. Όσο κρατάμε τον λαό αμόρφωτο και απληροφόρητο αυτός ο λαός δεν αποτελεί και κίνδυνο για εμάς όλους τους πολιτικούς φυσικά που είμαστε τα πιόνια της ελίτ. Πάντα έτσι ήταν αλλά τώρα όμως τα κουκιά δεν μας βγαίνουν και αυτό έχει συνέπεια να προκαλείται χάος όπως στην Γαλλία , Ισπανία.

Και σε λίγο καιρό θα τους πάρει ο κόρακας και εδώ στην Ελλάδα. «Θα φύγουν νύχτα»(Γέροντας από το Άγιο Όρος).

Σουηδία: νεοσύστατο κόμμα των μουσουλμάνων γιορτάζει με μια τούρτα στην οποία η σουηδική σημαία εμφανίζεται με αίμα. Αντίο Σουηδία, που ήδη βαδίζει στον κατήφορο, αλλά οι περισσότεροι δεν το έχουν ακόμη παρατηρήσει.

Γερμανία: αυτό είναι το πλήρες βήμα των πολιτών και των πατριωτών στην πορεία τους εναντίον της Μέρκελ και της πολιτικής τους για ανοικτά σύνορα στο Cottbus. Το βίντεο είναι συνήθης διαρκείας 8:30 λεπτά. Αλλά ο γερμανικός τύπος θα επιβεβαιώσει πάλι, υπήρχαν μόνο «300 άνθρωποι»!

 

Η τελευταία ευκαιρία για τους Ιταλούς να ανακαταλάβουν και να σώσουν τη χώρα τους. Στις 4 Μαρτίου, οι πραγματικοί ιταλοί πατριώτες ψηφίζουν για το Ματέο Σαλβίνι. Υπάρχει μόνο ένας: ο Πρόεδρος Matteo Salvini!

Γερμανία: Κάλεσμα για την επόμενη διαδήλωση διαμαρτυρίας στις 3 Μαρτίου στις 3 μ.μ. (Park & Ride car park) των πολιτών της Kandel, στο μέρος όπου το 15χρονο Γερμανό κορίτσι Mia μαχαιρώθηκε από παράνομο Αφγανό με μαχαίρι. Το σύνθημα: «Παίρνουμε τη γη μας πίσω.»

Γερμανία: καθημερινή τρέλα στην πολύχρωμη χώρα της Μέρκελ. Οι συνηθισμένοι ύποπτοι (πρόσφυγες της Μέρκελ) εκστρατεύονται σε αμαξοστοιχία, προσβάλλουν και απειλούν τους Γερμανούς επιβάτες με τις ζώνες τους. Οι επιβάτες κρατούνται μαζί. Στο τέλος υπάρχει ένας αγώνας, ένας από τους επιτιθέμενους καταλήγει με μια αιματηρή μύτη!

Να μην καταλήξουμε και πάλι έτσι:

Εικόνα: η άνοδος και η πτώση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *